Epix Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 (edited) ...palīdzību, lieta tāda, ka it kā esmu atradis to, ko meklēju, tas ir jaunu monitoru . Man ir tikai jautājumi par pieslēguma vietām, kas tur ar tiem vadiem? Ko pie viņa var pieslēgt? Ko nevar? VGA kabelis, cik saproti ir tā defaultā 3kontaktu dakša? Edited November 3, 2008 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Visi standarta konektori un laikam pat hdmi ieeja. Nav komponenetu ieeja, bet tev tadu tapatas nevajadzes. Lai slegtu pie datora, iesaku izmantot DVI vadu. Vispar labs monitors izskatas un izskirtspeja ari teicama. BEefs monitoru . Man ir tikai jautājumi par pieslēguma vietām, kas tur ar tiem vadiem? Ko pie viņa var pieslēgt? Ko nevar? VGA kabelis, cik saproti ir tā defaultā 3kontaktu dakša? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Manual Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 3, 2008 Author Report Share Posted November 3, 2008 Paldies, tl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Piedod, nevarēju noturēties - tu visos topikos bārsti baigās gudrības par kompjiem, tomēr pats jauc barošanas vadu ar signāla vadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 3, 2008 Author Report Share Posted November 3, 2008 (edited) Es pārteicos enīvei IBM vecajiem moņiem arī ir dakšveida vadi, cik dakšas gan es nezinu Edited November 3, 2008 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts