Jump to content
GIGN Forum

Portatīvais Kompis

brazer
 Share

Recommended Posts

Visu to labāko saku par ASUS, bet par ACER gan nekas labs prātā nenāk, acers ātri sāka gļukot, korpuss samērā ātri uzkarst, baterija arī baigi maz tagad tur (bik vairāk kā gadu vecs kompis). Katrā ziņā ja ņemsi ASUS tad es domāju, ka nenožēlosi, vismaz es pagaidām neko sliktu nevaru pateikt (kopš augusta beigām jūzoju).

1. kompim ir sūdīgs procesors. 1 kodols un tas pats vājš. Man ir tieši tāds, kādu Epix piedāvāja. Pagaidām nesūdzos, vienīgi video varētu vēlēties labāk un cieto lielāku. Briesmīgi nekarst un bača tur 2.5 - 3 h. Lietoju kādu 1.5 mēnesi. Vista ar visu Aero nebremzē. Pēc gada aiznesīšu uz garantiju, kad būs izļurkājies displejs un kaut kas cits vēl noticis. Ir kaut kādi gali tajā iestādījumā.. Bet nu jā, Acer nav tas labākais variants. Paņēmu šitādu, jo nekas prātīgāks par to naudu nesanāca.

Edited by cash^

HP - biežas pārkaršanas problēmas / dārgas detaļas / edit : un vēl bieži dzirdētas nestabilitātes problēmas.

Acer - čupa.

Dell ir augstākās kvalitātes datori, bet ja kas noplīst ir pakaļā, jo Latvijā nav viņiem servisa.

Edited by minOrity

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...