Jump to content
GIGN Forum

Kas Tagad Ir Jaudigakais Pc

0xDEAD BEEF
 Share

Recommended Posts

Jautajums sekojos (nesmu sekojis dzelziem lidzi jau gadiem).

Kada tagad ir krutaka CPU konfiguracija, ko es varu dabut. Kas interese ir daudz procesori un liela taks frekvence, lai dabutu maximalu performanci. Protams - price/performance lotgi svarigs. Ir kaut kadas matesplates ar 4 cpu suportu un kur var iebazt tos quad 2.4 vai kadi tagad krutaki procesorus?

Beefs

Ko Tu taisies darīt, saltotās paroles crackot ? :D

Vari paņemt servera mātesplati ar diviem četrkodolu Xeon procesoriem. Nebūs lēti!

Kas attiecas uz standarta variantu - parastā kaste ar parasto četru kodolu procesoru - var salasīt uz 400-500ls.

Xeon vairāk domāts stabilitātei, ilgdarbībai. Domāju, ka varēsi iztikt ar parasto quad core 2.83Ghz. Te nu atkal jautājums - ko gribi iesākt.

imho ja nav kaut kāda hibrīda mātesplate, tad parastos pročus neuzbāzīsi vairāk kā vienu uz mātes plates... Savukārt, ja vajag vairākus, tad nāksies šķirties no paprāvas naudas summas dēl xeon 5xxx vai 7xxx sērijas pročiem. Enīvei, cik es pērkot otro gign serveri meklēju, tad daudz maz jaudīgu serveri zem 1 kilolata nedabūt. Teorētiski jau tev pietiktu ar vienu quadinieku, kas ir overkloukots līdz ~4ghz, kur tu iegūsti multitredotā aplikācijā maģiskus 16ghz... tiesa, tev jāpadomā par LABU dzesēšanu :)

Mātesplate ar integrēto video - 30-40ls

Procis Quad Core 2.83Ghz/1333Mhz/12MB - 215ls

Ramam vajadzētu būt tik pat jaudīgam kā CPU FSB, tad datu plūsma ir vienmērīga. par cik ir dual rami visās platēs, tas 1600Mhz pietik pret 1333FSB. - uz kādiem 60ls rēķinies

nu redz, kopā 300ls par vienu Quadīgo bloku Tev aizies.

EDIT: Es Tavā vietā ietaupītu nenormālo baksi un palasītu par "Cloud Cumputing".

Tiek piedāvāts tāds serviss kā HaaS (Hardware as a Service). Par pāris kapeikām Tavu programmu izpildīs tik liels serveru skaits, kādu Tu nekad viens pats nenodrošināsi.

Baigi dargais procis.. :( nan kads letaks quad core? :D

HaaS neder. Vajag realaja laika! ;) BEt paldies par info.. vispar izklausas varen interesanti!

Beefs

Procis Quad Core 2.83Ghz/1333Mhz/12MB - 215ls

Ramam vajadzētu būt tik pat jaudīgam kā CPU FSB, tad datu plūsma ir vienmērīga. par cik ir dual rami visās platēs, tas 1600Mhz pietik pret 1333FSB. - uz kādiem 60ls rēķinies

nu redz, kopā 300ls par vienu Quadīgo bloku Tev aizies.

EDIT: Es Tavā vietā ietaupītu nenormālo baksi un palasītu par "Cloud Cumputing".

Tiek piedāvāts tāds serviss kā HaaS (Hardware as a Service). Par pāris kapeikām Tavu programmu izpildīs tik liels serveru skaits, kādu Tu nekad viens pats nenodrošināsi.

OPa!~! :)d

Tiko uzduros neta diilam!

Intel SE7501CW2 Intel E7501 Socket 604 Server MB Kit w/Dual Xeon 2.80GHz CPUs & 512MB DDR RAM!

110$!!!

Nice, panemsu 3 tadus un man bus tikai vel japiemet barosanas bloki, lai dabutu 30 GHZ! :D

ja nemaldos, tad xeon bija dual core, tatad 2.8 x2 un ja uz plates divi tadi stav... o nice! :)

http://www.geeks.com/details.asp?invtid=SE...3-R&cat=MBB

Beefs

Edited by 0xDEAD BEEF

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...