Jump to content
GIGN Forum

Ieteikums!

kroplisj
 Share

Recommended Posts

Agrak no ritiem braucot uz darbu es vel no rita ap 7 lidz 8:30 vareju gigna pilna serveri paspelet .!

tagad serveris parak biezi ir tukss. piedevam no darba atbraucot 19:00 nevaru gigna paspelet jo vins ir tukss! :(

Es uzskatu ka ieviesot ari tf2 demo failus un pasu hltv spy ka viens slots pararaditos pie players lidz ar kuru buutu ari vieglak no ritiem tautu savakt!

ko saka worms? ir wormam mazliet cietnis brivs prieks hltv failiem?

sii mantina buutu loti ieteicama vismaz pagaidus kamer gigns mby gus lielaku popularitati tf2 serveros!

:sparta:

Tātad, Tu gribi teikt, ja tiks uzlikts HLTV uz TF2 servera, tad daudzi padomās ka tas ir kāds cilvēks, un tas liks viņiem iejoinot TF2 serverī, es tevi pareizi sapratu? :lol:

Bet vispār nebūtu slikti ieviest HLTV iekš TF2.

Kautgan no otras puses - nahuj viņu vajag? :slap: Lieka resursu rīšana, right?

Cik nu es TF2 serverī kapāju, es redzu ka admini ir bieži serverī. Tapēc diži lielu jēgu neredzu tā ieviešanai serverī.

No rīta gan nezinu kā ir, jo tad TF2 nespēlēju.

Bet ja pa dienu serverī neuzturas daudz adminu, tad jau varētu uzbāzt, lai lavītu čīterus.

Un cik man zināms tad viņu (HLTV) nav tik viegli uzlikt uz servera, kā to var izdarīt uz CS servera.

EDIT: Jap, un tajā spēlē viņu vispār vairs nedēvē kā HLTV, tagad ja nemaldos SourceTV. :)

Edited by *jancis38*

tagad serveris parak biezi ir tukss. piedevam no darba atbraucot 19:00 nevaru gigna paspelet jo vins ir tukss! :(

Es uzskatu ka ieviesot ari tf2 demo failus un pasu hltv spy ka viens slots pararaditos pie players lidz ar kuru buutu ari vieglak no ritiem tautu savakt!

ko saka worms? ir wormam mazliet cietnis brivs prieks hltv failiem?

sii mantina buutu loti ieteicama vismaz pagaidus kamer gigns mby gus lielaku popularitati tf2 serveros!

:sparta:

Nav jau runa par vietu cietnii, jo pievinojot source TV tas pateree diezgan daudz serevera resursus, source tv butu laba lieta!

nu es neesmu specs sitanis tiesi lietas. pats to darit nemaku bet maku lasit un neesmu galigi stulbs :) ar to ari lepojos.

ja un ja 1 slots ir source tv tad ja tiesam cilvekus vieglak savakt neka kad serveri rada ka 0/31.

pievienojas vel 1 un jau ir ka 2 sloti aiznemti.

tad konektejas vairak klat tauta.

tagad cik sapratu ir pilnigi steamots serveris ka nav half steam. tape tautas mazak ja?

P.S.

ja var atlauties liekus resursu risanu tad source tv nak tikai par labu.!

Edited by kroplisj

Vakar vakarā serveris bija pilns. :)

nu ja tikai pasa vakara bija pilns. es ari dabuju to prieku uzkapat tad pa gignu.,

bet agrak patikas ka no rita 7 jau ari bija pilns.

ja kads labvelis ieiet serveri pasedet 1 ieksa salasot speletajus tad sarodas tauta.

a piem aizvakar nostaveja serveris tuks jo tada labvela nebija.

tapec ari loti laba lieta no tada viedokla ka 1 slots aizpildits un serveri domaju ierodas kads cilveks vel +1 klat.!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...