MeGaPiiLe Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 (edited) Karooochēē, hokeja komandā pirms spēlēm, kā arī pirms un pēc treniņiem klausāmies mūziku uz tumbām.. Mums šitās noplīsušas, tjipa viena tumba neskan un karoch sūdi.. Kādas un kur nopirkt jūs varētu ieteikt tumbas, kuras ir domātas TIKAI, lai skaļi klausītos, nu tādas, kas ilgi iztur un arī nav dārgākas par 60 LS. edit: nu ok līdz 80 , dārgākas čista nē.! Edited October 19, 2008 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Radiotehnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted October 19, 2008 Author Report Share Posted October 19, 2008 Paldies par supermegauuber izsmeļošo informāciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHDUDE Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Man ir tāda ahūni milzīga Es viņu par 190 pirku, tur ir divas tumbas viena uz otras, un apakšā sabūferis Ja interesē, varu pa kādiem 120 pārdot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 (edited) Es viņu par 190 pirku, tur ir divas tumbas viena uz otras, un apakšā sabūferis Ja interesē, varu pa kādiem 120 pārdot IZLASI 200x pirmo postu jaukuminj MEGAPIILE YOYOYOYO VAITAD IR TIK GRUUTI PAGOOOGLEET???????/ SHE http://www.radiotehnika.lv/ bljad juus visus nu vnk besit araa.. nogriz pirkstus un pieaudzee jaunus lai tie nebuutu tik tizli WHAAA Edited October 19, 2008 by Adik Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHDUDE Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 (edited) MEGAPIILE YOYOYOYO VAITAD IR TIK GRUUTI PAGOOOGLEET???????/ SHE http://www.radiotehnika.lv/ Tu dalbajops, Man ir klubu tumba dauni kad viņu uzliek logi dreb,jaukumiņ, un es viņu pirms 4gadiem pirku,takā droši vari laizīt manus pautus EDIT: http://www.radiotehnika.lv/index.php?cPath=652_648_660 -X-Line ASW-1 Sistēma aktīvais zemfrekvences skaļrunis (subwoofer) Akustiskās sistēmas tips 138.90Ls un http://www.radiotehnika.lv/index.php?cPath=652_665-NB 1205 Akustiska sistema NB 1205 Konnektori: speakon Sistēma 2 joslas 2 skaļruņi No 79.90Ls takā šitais tikai kopā Edited October 19, 2008 by HHDUDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 ajmajgajd west coast niggaaa yoyoyoyoyoyo kreisais krasts yo ... tu laikam esi baigais gangsta vai ne? es tev ziemassveetkos uzdavinashu brilles.. jo pirmajaa posta ir rakstiits 80ls max.. un visiem ir po. par taviem 120ls.. un par tavaam nereaali krutajaam kluberu tumbaam.. pieliec to savu nereaalikrutokluberu tumbu pie pautiem .. vinja mani labaak aizvietos Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Jei bogu, speciālisti atradušies. Jebkuras tumbas skaļi klausoties ātri izbeigsies. Paņem kādu datoriem domātu 2.1 sistēmu un būs tev ok. Piemēram, Logitech X-230 ~ 30 Ls. Kad nobeigsies paņem nākamās tādas pašas. Ja gribi slēgt lielās Radiotehnikas, tad bez pastūža neiztikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHDUDE Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 (edited) west coast niggaaa yoyoyoyoyoyo kreisais krasts yo ... tu laikam esi baigais gangsta vai ne? es tev ziemassveetkos uzdavinashu brilles.. jo pirmajaa posta ir rakstiits 80ls max.. un visiem ir po. par taviem 120ls.. un par tavaam nereaali krutajaam kluberu tumbaam.. pieliec to savu nereaalikrutokluberu tumbu pie pautiem .. vinja mani labaak aizvietos Man par tādiem kā tevi smiekli nāk! Man ir pie dirsas ko tāds pimpis,kā tu man te dirs. Davaj pidar,satiekamies,parādīšu kā īsti "gangstas" liek kluberu tumbas. bljed lūgsi vai vari man olas palaizīt! Edited October 20, 2008 by HHDUDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 (edited) Bērni mierā, tūlīt k-ko pameklēšu un editošu postu ēdit: pilnīgi pietiek ar šādām Manas vecās, ilgi kalpoja ģerbtuvēm domāju neko dižāku nevajag, basi arī labi. Edited October 20, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 (edited) lol Edited October 20, 2008 by Adik Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHDUDE Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 ēdit: pilnīgi pietiek ar <a href="http://neostore.lv/item/NS-00016414/" target="_blank"> šādām </a> Manas vecās, ilgi kalpoja ģerbtuvēm domāju neko dižāku nevajag, basi arī labi. Izkatās ļoti labas Neēsmu bērns.Vienkārši piedāvāju variantu, bet ja kautkāds ****** te sāk dirst, tad lūk līdz kam nonāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 kRi, pasaki vēl, ka klausoties kaut kādas datortumbas uz max, skaļruņi neizpisīsies daudz ātrāk, nekā klausoties normāli.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 cash .. vari pat negaidit atbildi.. ja skalrunju diafragma ir no papiira, nevis no gumijas, kevlara via kada tamlidziga shita, tad protams, tas atri izjasies. tomer ari ja diafragma ir piestiprinata ar gumiju, tad vel ir variants spoles parkarsshana = nelabojams defekts ( ta maina formu) ta ka kri kartejo reizi pierada savu impotenta debilismu, neko nesaprotot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 (edited) skaļi klausīties nav MAX skaļums. Dyversant, cūkas neņemu galvā. "ta ka kri kartejo reizi pierada savu impotenta debilismu" Nu jā, kas sūkāja tas zin. Edited October 21, 2008 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 (edited) Dyversant, cūkas neņemu galvā. tu vinjas njem mutee?? stulbais zoofils p.s. par tumbam.. noteikti ka neisak njemt kkadus mistitskos 2.1 vai ciktur viens.. radiotehnikai ir saktas tumbas ja nemaldos.. ari tam nav ne vainas.. pastiprinatajs varetu but lati 60, tumbas tikpat.. .. Edited October 21, 2008 by dyversant Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 (edited) Ehh lauķi, ej vien turpini sēdēt savā traktorā. Nekam citam neesi derīgs. Dirst aiz stikliem nav māksla. Edited October 21, 2008 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 mana adrese tev apmeram zinama var braukt ciemos atvilktne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 uztaisam 2x2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 (edited) Man ir pie dirsas ko tāds pimpis,kā tu man te dirs. Davaj pidar,satiekamies,parādīšu kā īsti "gangstas" liek kluberu tumbas. bljed lūgsi vai vari man olas palaizīt! Jāatzīst tu esi neticami liels kretīns Zināju, ka hiphops traki degradē mazgadīgos, bet biju pārliecināts, ka kādu laiku tas jau vairs nav aktuāli. uz ielām jau labu laiku krietni mazāk westside un eastside izcelsmes bezgaumīgi ģērbtu ķenguru var manīt. Laikam esat nolīduši undergroundā. EDIT: Kri un dyversanta diskusiju kā vienmēr interesanti palasīt. Edited October 21, 2008 by Surr Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 nezinu ka tur interesants . man ta pidinja komentari vienkarshi liekas smiekligi, un es gaidot vel kadu kretinismu no vinja puses atbildu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHDUDE Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 (edited) Jāatzīst tu esi neticami liels kretīns Zināju, ka hiphops traki degradē mazgadīgos, bet biju pārliecināts, ka kādu laiku tas jau vairs nav aktuāli. uz ielām jau labu laiku krietni mazāk westside un eastside izcelsmes bezgaumīgi ģērbtu ķenguru var manīt. Laikam esat nolīduši undergroundā. Vēl viens!Neēsi domājis , ka varbt arī daudziem cilvēkiem nepatīk tavs stils[nezinu kādas tev stils!] Protams izlasu un saprotu , ka ir cilvēki kam nepatīk,bet nevaig jau saukt mani par kretīnu,bez redzema iemesla Viens jautājums- tu esi hataz? EDIT: Un vispār vari smieties,ja gribi, bet es pirmkārt neesmu nekāds sīkais, un esmu tajā kultūrā ar visu sirdi! Edited October 22, 2008 by HHDUDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 EDIT: bet es pirmkārt neesmu nekāds sīkais, un esmu tajā kultūrā ar visu sirdi! you make my day (night) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHDUDE Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now