Sn00p Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Sveiki, tatad bez gariem ievadiem... Gribas zinaat, kas tas par chali ir "Varensox"? Tads ir vinja nickname at cs.gign. No kurienes tam puikam tiek nonjemts nost bans momentaali? nezinu vai nu lietotjot web pieeju vai nu kadu citu admina akountu ieksh cs (nesmu parliecinats, ka vinsh apts sev to nonjem :? bet varetu but, kautgan privilegiju vinjam nav), un spele paradas apmerama pec 1-2 min atkal. Sotrie... 1) kautka pajautaaju vinjam, ko shamias tik shkibi izshava 1 konkretaa situaacijaa joka peec. -atbildeja esot dzeris. Ok pasmejos spelejam talak. nextmap 2) chalis uzraksta tekstu: "Kaa es ieniistu Krievus!" es uzlieku gag un uzrakstu(milsh bridinajums), ka nakamreiz dabus islaicgu ban . taa pat butu riikojies ja kaads uzrakstiitu , ka vinsh ieniist lavieshus or what ever lidzigu. 3)chalis atbild."pameegini tik veelreiz nogagot..." un pec laika saak shaut man muguraa, saprotams par to gagu, ka uzliku. nepievershu uzmaniibu. Protams tas atkartojas vairakas TA reizes un uzlieku banu uz 100h. pec laika bans pazud, naak iekshaa, kautko man megina iestastit... kaitiigu, (es vinjam daraudot...) . demo: http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2008-10-14...de_cpl_mill.zip un http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2008-10-14...108-de_nuke.zip Ka vinsh atbanojas? kapec vinsh var ta uzvesties? Kapec TK un TA savus speletajus bez iemesla? Kas tas par keksu ir ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 varensox ir tas pats kesh! Cik es zinu vinsh jau baigisen ginaa speelee ar leiliem paartraukumiem. Visticamaak, ka vinjam kaads drugaans admins to vajadzeetu nsokaidrot kursh nonjeemis to banu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 (edited) Neliels pierādijums jeb viņa paša apliecināšana, ka tas ir viņš - kesh = varensox Edited October 14, 2008 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 nu nezinu ko viņam kāds ņem nost, bet bans viņam stāv... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Mosh speeleja pie kaada drugaana un ienaaca uzreiz no cita pc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sn00p Posted October 14, 2008 Author Report Share Posted October 14, 2008 Nu izstaastiet man ar Es vinjam par tekstu "kaa es ieniistu..." un vairaakiem TA uzlieku bananu uz 4 dienam, chlais atgreizhas serveri pec 2 min partraukuma mapee CPL_MILL. cereju ka bus sapratis to, ka man ir parak labs gariigais, lai ar vinju njemtos un kashkeetos buus beidzis savu cherni. bet 2 kartes veelaak @ de_nuke, kad es ieslepoju teroru kursh kempoja truba pec raunda beigam (kursh tika zaudets), vinsh next rounda atkal Teamkill'o - uzliku ban uz 60 min, lai taksh vienreiz nomierinas. Peec minutes ir atpakal un turpina mani shaut izradot nepatiku par banu. p.s. tagad ir modee dzert un speleet cs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 (edited) Kaut kaadu apisonu viss ticamaak varensox izdomaajis... Edited October 14, 2008 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Nomainija pašrocīgi ip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 dzзris vai nз bet atbildоba par рito jвuzтemвs. es tev pirmo reizi ieрвvu netорвm. Otro reizi , pзc tam kad sвki slapot иali kurр vel varзja paтemt raundu , es tev рвvu lai saprastu cik cффl ir tas , ka te izpiр raundu. Jв viтр bija trubв un palika 5 sekundes , bet pretinieks bija turpat un varзja viтu paspзt noрaut. Protams c4 viтр nepaspзtu uzlikt , bet par cik viтi bija 1v1 viтр varзja vinnзt. Par draudзрanu jв , tu man kautko draudзji par baniem un sыdzоbвm. es tev vienkвrрi pateicu lai tв nedari. Banu тemu pats nost (mainot IP) jo neuzskatu ka admina rоcоba bija pareiza (banot uz tik ilgu laiku). anyway , atvainojos spзlзtвjiem par sagвdвtajвm neзrtоbвm. kautgan domвju ka tвdas "sagвdвtas neertоbas" nebija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Banu тemu pats nost (mainot IP) jo neuzskatu ka admina rоcоba bija pareiza (banot uz tik ilgu laiku). anyway , atvainojos spзlзtвjiem par sagвdвtajвm neзrtоbвm. kautgan domвju ka tвdas "sagвdвtas neertоbas" nebija. Nejau tu bыsi tas , kas vienpersoniksi izlems admina rоcоbas pareizumu vai nepareizumu. Ja admins tev uzliek banu, tev nav tiesоbu to apiet, mainot IP adresi. Par рвdu lietu tev bana termiтu vajadzзtu pagarinвt. Vienоgais veids, kв apstrоdзt admina rоcоbas pamatotоbu, ir rakstot sыdzоbu forumв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Banu тemu pats nost (mainot IP) jo neuzskatu ka admina rоcоba bija pareiza (banot uz tik ilgu laiku). anyway , atvainojos spзlзtвjiem par sagвdвtajвm neзrtоbвm. kautgan domвju ka tвdas "sagвdвtas neertоbas" nebija. LOL, atradies te adminзt mвcоtвjs. katrs admins rоkojвs kв uzskata par pareizвku. ja tev kaut kas nepatоk, tad raksti sыdzоbu. nвkamreiz par рitвdiem jokiem dabыsi permbanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 es nevienu nemaacu , neesmu maaciijis un nemaaciishu. Adminu juus pieshkjirat cilveekiem kurus uzskatat par admineet speejiigiem. Paskataties uz sn00p , vins ir admineet speejiigs ? ieskataties suudziibu sadaljaa. kada butu jeega no vel vienas suudziibas par vinu , ja visas ieprieksheejaas nekust ne no vietas un augstaak staavosho riciba nesagaidaama. kaada buutu jeega no vel vienas sudzibas par vinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 vispār jau 90% sūdzības par sn00p ir vienkārši smieklīgas, tāpēc vispār nav ņemamas vērā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sn00p Posted October 14, 2008 Author Report Share Posted October 14, 2008 Banu тemu pats nost (mainot IP) jo neuzskatu ka admina rоcоba bija pareiza (banot uz tik ilgu laiku). anyway , atvainojos spзlзtвjiem par sagвdвtajвm neзrtоbвm. kautgan domвju ka tвdas "sagвdвtas neertоbas" nebija. Kesh beidz te tagad "dirst" (atvainojos). tu man pirmoreiz ieshaavi 4 reizes ar deagle muguraa!!! un otru reiz ar AK tu no muguras temeji man galvaa un shavi 3 kaartas @cpl_mill. man tev iedot demo laikus ? par to slap tam chalim @nuke... vinsh nevareeja izvilk roundu. tas CT nebija peedeejais un vinsh izradija mazu interesi par c4. palsepoju profilaksiitei. pietam ne vinsh ne citi cieta... nebija tas tak rocket. atkartoshu, nebija 1v1 situaacija ... nakamajaa roundaa tu mani sashau ar deagle atkartoti un es tevi tikai sodu ar 60min banu no kura tu izbegi... Kaa tu gribeeji lai es riikojos, kesh? Nezinu ko izdariitu piemeram admin Zloy^ , ja tu vinja klatbutne uzrakstitu to , par ko es uzliku tev pirmo gag. Taka ludzu kesh aizver paaksti un savaldies vienreiz! Tu jau taa esi pa vieglo cauri ticis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Lai gan sn00ps tiešām bieži ir neciešams CSā, šī reize izskatās tāda, ka viņš neko traku neizdarīja. 100 h sods ir par bargu - varbūt to vajadzēja samazināt (rakstot forumā), bet nu par IP maiņu vajadzētu nahrenizēt Tevi vēlreiz uz tieši tik ilgu laiku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 spēlēju kopā ar viņiem to karti. uzrakstīšu mazu rezumē. varensox pāli, ne pāli, bet bija kā jau katru reizi "interesats". interesants tādā ziņā, ka ir velkamas sava veida paralēles ar Buchera jaunskungu. patīk spēlēties ar vārdiem un čakarēt smadzeni, lielākoties tas ir smieklīgi, līdz brīdim, kad tas sāk kļūt par šaušanām savējo nost etc. un tā sarunāšanās notiek vienas vai divu karšu garumā, kad reāli jau apnīk tas viss sviests, bet tā kā var sagaidīt arī kādu rēcīgu frāzi, tad iztiekam bez gagiem. par to sn00pa slapot/slajoto, ct bijām divi vēl šoreiz taisnība bija Sn00p pusē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now