Jump to content
GIGN Forum

Steam Serveri

Recommended Posts

mm ja es netieku iegsha ar non-steam tas nozime ka radisies invalid cd-key vai kautkas tads jo es ieeju viena serveri ar non-steam un man uzmet invalid cd-key un tad ar steam cs un aiziet tas nozime ka tas serveris ir steam ??

shine Posted Yesterday, 22:10

Tad ej ar NON-STEAM cs un skaties, kuros netiec iekšā(95% netiksi). Tos pieraksti!...

shine Posted Today, 23:36

Local Class C errors, tad ir.. ja ej caur non-steam cs steam serveros. Laikam invalid cd-key bija, kad čalis nav uzkrekojis swds.dll..., bet ir non-steam cs. Īstenībā neatceros... kaut kas tāds... bija.

tu laikam esi pilnigs idiots >.<

ja pa temu tad skaties kadas kartes patik , parsvara stiim serveru ir dd2 only kur spele idioti kam neapnik dd2, vienubriidi speleju rats kartes bija tiri forshi, lidz apnika, tad atradu citus un speleju talak - kuros nelago ofc

Edited by ANAL-GINS

tu laikam esi pilnigs idiots pinch.gif

Norādi precīzi, kāpēc esmu idiots? Nē nu labi konterstraiker. Izdomā 2 lapu garu tekstu un izskaidro.

STEAM Klienti tiek NON-STEAM serveros. NON-STEAM netiek STEAM. Ne visiem non-steam serveriem ir -nomaster. SO viņi tiek uzrādīti "Internet" listā? Nu jā protams, šādi nav īpaši izdevīgi. Anyway. Par to Invalid CD-KEY neatceros. Clienta vaina nebija. Tev laikam, kas neaizgāja. Ej spēlē runescape. roflc0pt3r.

:thumbsup:

ANAL-GINS said:

Sviests, te nevienam neintresē kuros tu spēlē, un kādas kartes u.tt, autors, tač jau tev pateica ka INTERNET tabā, pie filtriem uzliec Anti-Cheat > Secured un skaties, kā jau minēja iepriekš 95% būs steamotie

Edited by Gakh...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...