Jump to content
GIGN Forum

Monitors

overmind
 Share

Recommended Posts

Tākā pērku jaunu PC arī domāju nopirkt moni klāt. Kompi parasti izmantoju kādiem mūvijiem vai spēlēm, tāpēc gribu prasīt kā ar tiem parametriem ir.

Kādam vajadzētu būt kontrastam, gaišumam, response time, lai tiešām varētu izbaudīt spēli?

Kā arī varbūt ir kautkādi speciāli apzīmējumi ko pielieto, lai varētu redzēt labu bildi arī dažādos lenķos?

Varbūt arī kādam ir kāds monis ko ieteikt? ;] Domāju pirkt kautkādu 22' un uz augšu.

pirms nepilna gada nopirku HP w2207 '22, tad viņš bija jaunākais modelis no '22

skatos, cena viņam veljoprojām nav kritusies gandrīz.

kad pirku, daudz pētīju testus, un šis HP bija viens no labākajiem starp '22 gandrīz visos parametros.

kalpo viņš tiešām ļoti labi, rādi ideāli. filmas, speles utt

damn. es jau kādus 2 gadus ar 15'' acer spēlēju. nemaz nebiju domājis iegādāties jaunu līdz man tagat pēdējā pasākumā pārvadājot pc ~ 1cm švīka pašā displeja augšā uzrauta. itkā jau nezkrītoši, bet nu..~ 80 ls pa jaunu 19'' ? 22'' garām. negribu lielu ekrānu. kamēr acis no viena līdz otram galam aizvilks - beigts esmu... :)

Pirms nezin cik ilga laika senči nopirka 19" monitoru, pārgāju no 15" uz 19" tik nenormali liels viss likās, tagad jau esmu pieradis! :) Pirmo reizi cs spēlēju un visi tik lieli likās, omg omg.

Edited by quelyd

Jo lielāks kontrasts jo labāk? Un ka ar response un gaišumu?

Edit:

Izstāstiet tak kāds par tiem parametriem :)

Es atkal tieši gribu WS

Response time, protams, jo mazāks, jo labāks. Tomēr starp 5ms un 2ms pārā lielas starpības nebūs. Par gaišumu gan nepateikšu, bet ja nekļūdos, tad vairāk kandeli (cd), jo labāks attēls. Nu ja taisies izdot tādu naudu, tad stabili var skatīties kādu 24"+ moni. ŠIS varētu būt ok, ir arī HDMI inputs, respektējams kontrasts un gaišums. Man gan nepatīk, ka tur audio ir :( Tad varbūt gan tas LG, ko te viens jau minēja labāks, jo lielāks redzes leņķis.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...