Jump to content
GIGN Forum

Auto Start

Recommended Posts

emm man ir tads jautajums vai ir tada programma kas iesledz automatiski serveri?? jo man ir BAIGAAA probleema manu serveri visu laiku hako un rubii ara,man tas jau sak besiit ara lieku to antiCSDoS bet vinj6 man nepaliidz dazus IP noblokjee bet tikuna dazus nevar un mani aprubii!

man vismaz stav serveris un nekada vaina nav neviens nekarina nost :)

man caur konsoli tagad pedeja nedelas laika pat nav neviens error uzmeties :)

zinu, ka ir tā ja serveris nokaras tad vins autorestart pats uztaisa un uzmet sakuma mapi, bet kā to izdarīt varēja es īsti neatceros :zhaav:

-game cstrike -console -secure -nomaster +maxplayers 14 +sv_lan 0

iemet šo HLDS shortcut rindā pie target un serveris startēsies tādā kā DOS logā. līdzīgā CMD. tad iemet to pašu shorcutu pie autostart un pēc katra PC restart serveris ieslēgies pats.

Edited by SUNG

iemet šo HLDS shortcut rindā pie target un serveris startēsies tādā kā DOS logā. līdzīgā CMD. tad iemet to pašu shorcutu pie autostart un pēc katra PC restart serveris ieslēgies pats.

Skaidrāk vari izskaidrot? Lai serveris startējas kad dators? :unsure: :unsure:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

Labā peles poga>New>StringValue>Nosaukums>Serveris

Dubultklikšķis uz "Serveris".

Value>Tava CS servera shortcuta atrašānās vieta.

Jāaa,, uzlieku, bet kad startējas dators uzreiz arī startējoties serverim izmetās errors :pizdiblee:

Untitled-1-2.png

A vienkārši palaižot caur to pašu: StartServer.cmd viss iet kā smērēts, bet kad pc startējoties met erroru <_<

Edited by ZhaKS

:pizdiblee:

Untitled-1-2.png

A vienkārši palaižot caur to pašu: StartServer.cmd viss iet kā smērēts, bet kad pc startējoties met erroru <_<

restartē un būs ok. Tomēr sāds variants neder, kas notiks, ja visu laiku Tavu serveri crashos? Meklē risinājumu tam.

piem. Es kautvai daru tā un nejiet, vienkārši: Start-Run-cmd- ierakstu: C:/hlds_zb/StartServer.cmd

Un viņš atkal to pašu erroru met :( A kad es to StartServer.cmd palaižu vienkārši tad viņš iet! :(

StartServer.cmd

start /wait /realtime C:/hlds_zb/hlds.exe -console +sv_lan 0 -nomaster -insecure -game cstrike +maxplayers 12 +map de_dust2 +port 27015 +exec listip.cfg server.cfg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...