KlumpaHLTV Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 Jau kuro reizi serveri leiku kadu mapi de_dust ,cs_assault u.t.t. ,bet vienmer truksts kadas 1-3 balsim. Kapec ? Lielaka dala no speletajiem csdm ir neregoti ,tapec viniem nav sapratne ka citiem biku krit uz nerviem standartu mapes tie kas spele csdm biezak par viniem un gribas k.ko citu (de_dust ,cs_assault ...) tapec ludzu lai samazina to procentu skaitu biku mazak ,ja varetu ,savadak mani votemap sanak tikai 20% .( Vairs nelieku ar lieliem burtiem mapes ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 nu un ka lielākā daļa ir neregoti? tāpat vajag ievērot vairākuma vēlmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted October 7, 2008 Author Report Share Posted October 7, 2008 (edited) Tie neregoti ir tie kas ienak serveri varbut maximums 2 reizes un spele pilnigu praktiski visos serveros kur vini vien spej izrakt ip ,bet tiem kam ir regots niks parasti uzturas serveri ,bet ari ir citi fanati kuriem patik csdm gign un spele taja ,ja pat vinam nav regots niks. Tapec ari prasu lai samazina mapes balsojumu. Edited October 7, 2008 by KlumpaHLTV Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 Kāda vaina standarta mapēm uz csdm. Tur tak ieiet nedaudz aim uztrenēt un viss, tam tieši labāk der standarta mapes. Un ja vairākums negrib tos assault vai citas ne def kartes, tad labāk viņas nelikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted October 7, 2008 Author Report Share Posted October 7, 2008 (edited) Ir citi cilveki kuriem labak patik spelet csdm nevis pub un ari tajas pashas mapes vajag macet ari spelet. Nu tad kad vel nebija de_cpl_mill es ari liku vinu votemap ,bet reti kad sanaca ,bet paskaties tagad cik ruka to mapi Ja ,nonems mazliet nost tad ari es vairak speshu serveri kontrulet 4iterus ,jo man pasham ari vairs nav intrasanti spelet vienas un tas pashas mapes ,tapec ari leiku votemap .) lai uzmundrinatu mani turpinat spelet .) Edited October 7, 2008 by KlumpaHLTV Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 Piekrītu viedoklim, ka daudzi csdm spēlē, lai pakačātu aimu. Un ja ir tāda doma, tad noteikti aktuāli ir šo aimu kačāt mapēs, kurās ir plānots šīs iemaņas pielietot, visbiežāk, cw ietvaros. Un ja vairākums serverī nobalso PAR vai PRET, nu tad tā tam ir jābūt - vairākuma vēlme. sorry.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 Esdomju ka kaadu procentu var norakstiit uz to, ka votemap laikaa daudzi spiezh 2lai tiktu pie ierochiem un tur viss notiek automaataapats cik reizes neesmu uzspiedis 2 kad liek voti! Tomeer man pashamlabakpatiik standarta mapes,kaut kaadus assultus un milicijas toch nevaru ciest un vienmeer spiediishu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted October 9, 2008 Author Report Share Posted October 9, 2008 Tomeer man pashamlabakpatiik standarta mapes,kaut kaadus assultus un milicijas toch nevaru ciest un vienmeer spiediishu 2 Taka tas ir CSDM tad ari reizem sanak ta ,ka kads liek votemap un kads grasas spiest 1 tad taja bridi vinsh nomirst un vinam pazud vote ,bet paradas weapon izvele un ta man radies dauzdas reizes un noteikti ne man vien ! LAVRx - Es vairs neleiku militia jo pasham tagad vina besi ara .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 atļaušos pajautāt, cik tev ir gadu KlumpaHLTV!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 (edited) tas vai tad nav skaidri redzams ? :/ mrs ediite ir klaat : visi no taas mapes muuk , es domaaju par MILL ! ja dienas laikaa serveris ir pilns , tas nenoziimee , ka taa ir naktii :/ jo dienaa speeleet gribeetaaju daudz , a serveris ta viens ! peec aztec 6 vs 6 mill`aa ir tikai 2 vs 2 :/ Edited October 10, 2008 by _swallow.dll Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 Jebkuraa gadiijumaa pa lielam votes neatbalstiishana ieksh csdm ir norakstaama uz to ierochu 2 nevis uz to, ka servaks ir pilns ar pridurkiem kas pat nejeedz izlasiit naakamo mapi un uzspiest yes vai no! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uN-Named.!. Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 csdm vienmer bus pilns , ja bus standarta kartes , neviens nemil letaas kartes , un uzskatu ,kad tadi cilveki ,kaa tu te gignaa nav vajadzigi.... Nesashu kaskji bet pret shito cilveku esmu pret.... IR nikjis speleet ar []. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 Nesashu kaskji bet pret shito cilveku esmu pret.... IR nikjis speleet ar []. izskataas , ka es neesu vieniigais , kas to zin Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 Tad pierādiet, ka viņš spēlējās ar wh, dodiet demo, lūdzu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 te es pieraadiijumus nevaru sniegt , bet vnk vaardiksi vinjsh man pats pateica , ka izmanto wee haa ieksh kkaada cw (kuraa mees kopaa speeleejaam) . a kas man liek nedomat , ka vinjsh vinju nevar palaist csdm.gign.lv ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted October 11, 2008 Author Report Share Posted October 11, 2008 (edited) Ja tev swallow ir aizdomas ,ka man ir [] tad uztaisi jaunu topiku un izpaud savas jutas kas un ka ,bet kapec piesarnot sho topiku par kuru iet vispar cita lietas jega ? Kas atiecas par uN-Named.!. vinam ir vajadzigs atvilinajums ,jo par daudz jau sak postot Sudzibu un Tiesibas sadala ! Edited October 11, 2008 by KlumpaHLTV Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgrEs1ve Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 ahahha noperc mozg Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Ganjau moderatori pashi zinaas kam likt atvaljinaajumu un kam nee... Shis topiks savu ir izsmeelis, nekas netiks mainiits paljubomu takaa speelee def mapes vai arii ja neveelies tad nespeelee vispaar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted October 11, 2008 Author Report Share Posted October 11, 2008 Es tikai de_dust2 ,de_inferno un cs_italy nespeleshu jo galigi vinas besi ara .( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now