Jump to content
GIGN Forum

Ultima Online


ownage
 Share

Recommended Posts

opāā, beidzot ir izdomājuši, ka vajag vairāk kā 5 levelus :D

Ir bijusi vēlme spēlēt, bet nav bijis ar ko, tapēc diez cik tālu neesmu ticis.

Pāris gadus atpakaļ, kad parādijās šis brīnums Latvijā un man nebija datora, pavadīju vairākus mēnešus interneta klubos. Tur vismaz bija ar ko spēlēt :D

Anyway, jāiečeko.

Link to comment
Share on other sites

Es nezinu precīzi, bet manas UO gaitas sākās kkad 21.gs. pašā pašā sākumā, pavadot interneta klubā 75% brīvā laika - dienas (kāda skola, kamoooon :) un naktis. Tik interesanti, cik bija toreiz spēlējot UO, man vēl nav bijis ar nevienu citu spēli :). Tāpēc tagad uzzinot, ka vairāki pazīstamie spēlē uz šī servera, uz kura ir pietiekami daudz spēlētāju, viss strādā, bugu nav, izlēmu viņiem pievienoties un atcerēties kā ir macrosot, lootot, kačāties, vārīties un pelnīt naudu :)

n0r3k, laipni lūgts pievienoties! Mums jau ir nopirkts guildstone. Mans uzdevums uz šī servera ir savākt grupējumu ar kopā varētu barā sirot pēc upuriem :) Ja tiešām izlem uzspēlēt, tad vēlams ar Rangeru, jo ar to ir viegli vārīties pret monstriem, viegli cīnīties turnīros, kā arī mūsu komandā, kurā šobrīd ir aktīvi 2 magi (es un bijach) un 2-3 warriori, kā arī viens pagaidām ne pārāk aktīvs archers, ļoti noderētu kāds aktīvs snaiperis :)

Link to comment
Share on other sites

Jā, garais, es arī kādreiz bastoju skolu, lai spēlētu šito :D

Vakar uztaisīju rangeru, man viens labs cilvēks pat iedeva vairākus armorus, nightshade zirgu un bowu iesākumam.

Vēl aizvien nevaru ierubīt, kā koki jācērt, bet tas, laikam, aiz mana slinkuma, jo mājaslapā neesmu neko lasījis :D

Ka Tevi var atrast iekš uo ? Neatceros, bija tur kaut kādi pm vai nebija. Laikam nebija, pārtijos tikai.

Link to comment
Share on other sites

Es pats neesmu mēģinājis, bet pa defu būtu jācērt ar Hatchet, nopērkamu pie Archer vai Carpenter. Te ir kruta tas, ka var ātri uzkačāt skilu, jo kačājas viss ar pirmo reizi, bet lai paceltu skillcap, un attiecīgi taisītu krutākas mantas utt., vajag pacelt lvl, to tu zini, ja?

Nē, spēlē nav PM, tikai pārijā. Defaults ir UO+Mirc! :)

Es jau tur esmu nedaudz atspēries, takšto, ja vajag kredītu jaunas saimnieciskās darbības uzsākšanai, tad droši jautā! ;)

Link to comment
Share on other sites

Jā, pa defu ir hatchets, bet te tāda nav. Nu nekas, uzzināju. Man tagad vajag daudz spalvas. 1 spalva = +0.1 bowcrafting. Kredītu saimnieciskās darbības uzsākšanai, wtf ? Es turos diez gan normāli, pagaidām, problēmu nav :)

Link to comment
Share on other sites

Par to kredītu, tas bija tikai tāds izteiciens, skaidrākiem vārdiem sakot, ja vajag peseli, tad varu palīdzēt. Animal tamings ir ļoti perspektīva lieta.. iesaku, cērtot mežu teimot visu, kas kustās :)

Man teiksim ar vienu archeru ir izveidojusies ļoti veiksmīga bartera sadarbība - viņš man sniedz animal teimera un carpentera pakalpojumus, es viņam - alhīmiķa :)

Link to comment
Share on other sites

Zvēri mežā ir, tikai ne visur. Vislabākais ir atrast mežu, kur ir zvēri un tur arī dzīvoties, cirst kokus, medīt zvērus :). Es par Tevi atcerēšos, ja pamanīšu kkur zvēru apdzīvotus mežus, un nomarkošu tur runu. A Tev runebooks ir?

P.S.

Lai neviens te nesāktu pukstēt, ka mēs te sarakstamies, jo šī informācija var būt noderīga jebkuram, kurš sāktu spēlēt uz šī servera :)

Link to comment
Share on other sites

jā, newbie dungeonā mētājās runebook ar 20 chargiem :)

recall`us arī esmu mazliet iekrājis, katram gadījumam. nemaz neskatījos, vai veikalā var dabūt.

atlicis vēl lumberjacking un animal taiming, ko kačāt. pārējais, rangeram svarīgais, ir max 1lvl.

Link to comment
Share on other sites

n0r3k - recallusveikalā nevar nopirkt, tikai pie retā vendora marketā, piemeram, pie manējā! :D

Jimbuga - Par pieņemšanu ģildē Tev jāsazinās ar Bijachu.. Un serverī vari mēģināt mani nosist, bet j arī nebūtu frakciju šķēršļa, tad ar savu WAR iespiešanu un skriešanu pakaļ nekur tālu Tu netiktu.. :ehehehe:

Link to comment
Share on other sites

Vo, tikko teica, ka lasa cilvēkus, bet nu jau pie kāda cita jāgriežās :D

Tikko iekapu 2lvl.

esmu sācis arī nedaudz dauzīt ļaunos. nav izdevies vēl nēvienu nolikt no kātiem, bet nu palēnām augam, attīstamies un tad jau laiks rādīs.

ir doma pirkt māju kaut kur mežā, kur ir daudz zvēru. varētu taimingu tādā veidā pacelt. kaut gan vislabākais veids ir skrienot cauri pilsētai. daudz zvēru un ik pa laikam mirst un parādās jauni.

varbūt kāds var izpalīdzet ar mark scrolliem?

varbūt kādam ir informācija , kur atrodami monstri, no kuriem var dabūt studded armoram hydes?

pagaidām esmu atradis tikai Icicle Emperor Bumbalump (100%), derētu mazliet augstāk, jo manējais armors ir diez gan pasūdīgs.

ja vajag tailoring, bowcrafting, carpentry pakalpojumus līdz 120%, tad varu palīdzēt.

ar taming īpaši nesteidzos, nav tik daudz pacietības, bet nu drīzumā ķeršos arī tam klāt.

Link to comment
Share on other sites

Jimbuga, vajag saskrieties speelee un panjemshu gjildee :)

n0r3k, studded brunjaam aadas ir "kislotnas" kraasas monstros, dazhaadaas vietaas.. mums ar owniju ir ruunas uz dazhaam no taam, varam padaliities :)

es arii mazliet esmu apkugjojis karti un nomarkojis ruunas vietaas, kur ir dzivniecinji visaadi forshi, kurus peec tam var sist gaisaa, taakaa, kachaa vien to taming :)

Link to comment
Share on other sites

No kura lvl Tu ņem ģildē un kādas ir prasības ?

Negribētos tāpat vien tur gaisu maitāt.

Vienam besīgi spēlēt :(

Kādi jums vispār leveli, niki ?

No boxa izkrita crystalized bows kaut kāds. Ir info, no kura levela to var uzvilkt? Šobrīd saka, ka esmu par vāju.

Link to comment
Share on other sites

Gjildee ir tikai saveejiem, taakaa lvl pofig :) kad esi online, varam saskrieties un panjemshu Tevi :)

ownage ir Jowelli, 4 lvl un es esmu Rudy, 5lvl

no kura lvl to bowu var uzvilkt nezinu, bet ownijs man liekas taadu par 1.5kk paardeeva, laikam tiiri labs :)

Link to comment
Share on other sites

Jā, es to bowu pārdevu par 1,5kk. Cik man ir zināms, tad tas bows esot īpaši labs vāroties pret monstriem, takšto moška paturi netirgo. Ieročus vēl var upgreidot ar tiem enchantiem.. tad tie paliek vēl labāki.

Jūs tur tikai ar pudelīšu pirkšanu no citiem neaizraujaties. Teiksim tā, ja market pleisā es grūžu pudelītes, pa 5k gabalā, tad savējiem varētu par kkādu īpašu cenu, nedaudz virs pašizmaksas, pēc vienošanās.. ;)

Link to comment
Share on other sites

Mani drīz sāks interesēt shrinki.

Emm, man ir arī enchants (agility decreasers, laikam)

Ja jau man pilī būs istaba, tad savu mājeli varēšu pārdot.

Pie tam, domāju, ka jums ar mēbelēm sūdīgi, jo guildā nav neviena huntera. :D

EDIT: pa vakardienu esmu 40% uzteimojis. Nav nemaz tik traki. Ja aizmirst, ka visu laiku jāskraida un jāmēģina ar peli trāpīt kaut kādam mazam sūdam (putnam), kas visu laiku bēg + fonā rāda kādu filmu, tad ir ok.

Link to comment
Share on other sites

Iesaku visiem jums iečekot easyuo. Domāju, ka ar jūsu aizvēsturisko uo viņš draudzēsies. www.easyuo.com.

Uzreiz saku - skriptu datubāze nav paredzēta jūsu versijai, kura droši vien ir ne lielāka par 2.3.0. Skripti ir paredzētu priekš AoS+ (6.0.0 un tālāk). BET ! Ja ir kaut mazākā sajēga no elementāras programmēšanas - tur var sarakstīt zilus brīnumus. Salīdzinājumā ar injectionu ir savi + un savi -.

To pašu tamingu var pacelt vispār pie kompja nepieejot.

Lasot jūsu postus tāda nostaļģija parāva, bet ieejot saitā sapratu, ka tas ir kārtējais pokeserveris. Kaudze ar bezjēdzīgām rūdām (pokemonium (-ium, -ium, -ium)) un vēl visādi draņķi. Neuzskatu, ka spēlējot tādos apstākļos spēli var baudīt.

Daudzi protams uzskata, ka pēc AoS iznākšanas UO nomira (kā viens no piemēriem ir Item Insurance ieviešana), bet neuzskatu, ka nosišana + apzagšana ir galvenā spēles sastāvdaļa. Man daudz tīkamāks ir EA games oriģinālais izstrādājums, kurš tiek apdeitots teju katru mēnesi. Pats gan nespēlēju uz OSI serveriem, bet gan uz itāļu bezmaksas OSI pakaļdarinājuma (tiek sekots OSI stilam(nav -ium rūdas un vēl visādi SUNFURY un PWNAGE swordi)).

Edited by Sharingan
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...