Alise Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 esmu gatava nopirkt aarsta ziimi.. ir kaads kas vareetu paliidzeet? p.s. nekaa nelegaala sheit itkaa nav, lieta taada ka orgjinaalu esmu "iestaadiijusi" sev nezinaamos laukos, un manai gjimenes aarstei ir iestaajusies depresija, un dublikaatu man neredzeet, jebkaadas diskusijas ar doktori ir bezjeedziigas, jo nonaaku pie atbildes - ja kaut kas nepatiik, mani aarstu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Paprasi vai Spite nevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh... Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Pie privāt prakses ārsta pa pāris Ls gan jau dabūsi (atceros ka skolā no divām devitajām klasēm vis iizņemot četrus cilvēkus pie privāt prakses ārsta pa piecīti dabūja atbrīvojumu no valsts eksāmeniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 ir kaads kas vareetu paliidzeet? p.s. nekaa nelegaala sheit itkaa nav, lieta taada ka orgjinaalu esmu "iestaadiijusi" sev nezinaamos laukos, un manai gjimenes aarstei ir iestaajusies depresija, un dublikaatu man neredzeet, jebkaadas diskusijas ar doktori ir bezjeedziigas, jo nonaaku pie atbildes - ja kaut kas nepatiik, mani aarstu.. wormam uzprasi, viņš ar sprīdīti varētu kaut ko mēģināt tev sabīdīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Tur jau viņiem varētu sanākt labs biznes Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 šaubos vai viņam ir vajadzīgs šāds bizness un vai vispār kādam ir vajadzīgs šāds bizness. bet ko es zinu točna, man ar vajadzētu ārsta zīmi savādāk 2 dienu alga iet secen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now