Jump to content
GIGN Forum

Php/mysql Ieteikumi Specifiskai Lapai


ANALGINS
 Share

Recommended Posts

ir ideja/ neliela velme, uzcept lapu, pamat doma ir logins kas ir paris juzeriem, un ieloginojoties var redzet datubazes tabulu / pievienot jaunu preci / apdeitot esoso / dzest itemus.. ka arii pievienot dzest juzerus, pieejas limenjus nevaig, jo juzeri bus tikai kadi 5i un tiem pashiem visu labosanu etc vaidzes..

tabula vizuali izskatas pec parastas excel tabulas, neko forsak nevaig nemaz..

tabulas laucinji apmeram shadi - brends, izmeri, skaits, cena un ta lai pec brenda un pectam pec izmera sakartoti, lai nav sakratiti

vizuali noformejumi nav nepieciesami, vienkarsas pogas etc...

ir kadi ieteikumi ? ko ka forshak izdarit ? varbutas kads zin eksistejosu open source kramu kas varetu noderet ka pamat elements ?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nedomāju, ka tik prastām lietām ir nepieciešams vesels framework.

es uztaisītu javascriptā f-iju, kas pievieno itemu. atliek savadīt visu nepiecišamo un saglabāt. ja nepieciešamas kādas pārbaudes, vai lauki ir valīdi, tad tā nav problēma.

patiesībā tas ir tas, ko es daru katru dienu. web aplikāciju izstrāde, kur var piereģistrēt klientus, izveidot pasūtījumus, rēķinus, maksājumus, atskaites, izdrukas utt. :)

vakarā, ja nebūs slinkums, uztaisīšu Tev piemēru. iespējams, tas Tev palīdzēs.

Link to comment
Share on other sites

worma adrese pedejais piemers butu vienkarsi briniskjigs dziivee.. bet ko man iesakt ar pusi no koda par kura saturu man ir vel mazaka saprasana ka mysql ? o.O

velosipedu izgudrosana ir jautra padarishana, bet sheit jau nevaig veljuku bet gan kasti uz ritenjiem :D nevaig pilnigi nekadas ekstras lai atvieglotu dzivi, tas nav nepieciesams jo galvenokart vainu dzesis ierakstus kam skaits =0 vai ari vienkarsi kadu filtru uzliks..

Edited by ANAL-GINS
Link to comment
Share on other sites

doma ka es to nezinu ? manliekas visi aceras ka es pirmsakumos mocijos ar cmd un citiem tuftiem kad cs serveri mugjiju :D visas tas lietas kops ta laika iet ka no rokas :) bet tutus lasit ir pagruti jo man laikam divaina pieeja, jo ja nav konkrets piemers es neiebrauksu koda ilgi.. ir tikai operatori mainigie un tiem lidziigie..

Link to comment
Share on other sites

Es nemaz nesaku, ka tas ir tizli, bet šajā gadījumā tas nav nepieciešams. Dēļ stundas darba censties iebraukt svešā freimworkā gan ir tizli. Paies laiciņš, kamēr iebrauks, kas tas tāds ir un ko tas dara + vēl iemācīties to pareizi pielietot. Var uztaisīt kā māk un pēc tam optimizēt, kad ir laiks. Galvenais jau ir rezultāts un funkcionalitāte. Tos skaistumus un nieciņus var pielabot arī pēc tam.

Analgīn, man šķiet, ka Tev vajadzētu pāršķirstīt sintaksi un uztaisīt pāris elementāras lietas. Teiksim - parastas formulas, kur Tu ievadi kādu ciparu, tas cipars tiek ielikts formulā un izvadīts rezultāts. Dabū ievadītā kvadrātvienādojuma saknes un tml. Tas stiprinās pamatus. Šķiet, ka esi tam visam pārkāpis pāri un ķēries uzreiz pie opensource produktiem, tapēc Tev der tikai gatavi piemēri un "iztulkot" citu kodu nemāki :D

Link to comment
Share on other sites

tad ir ta 50v50 jo matematika man nevisai miljs prieksmets, bet algoritmi gana miljsh :)

ps es uz doto bridi skola apgustu pascal, kas nu bernu spele ir.. ari sintaksi maca caur matematiskam formulam, jautajums ir vai vaidzetu taisit ievades laukus vai ko tadu ? jo isti neiebraucu fishka ka taisit tas formulas etc..

Link to comment
Share on other sites

datubazi uzcelu, tagad mocos ar loginu, precizak, ir lapa uzcepta, tikai nemaku iemest datubaze juzeri lai varetu ieloginoties, jo nekadi registri man nav un nebus.. meginaju INSERT INTO .. bet kka nesanaca.. laipni cilveki no php.lv/f/ ari palidz bet diezko fiksi neiet..

kads varbutas varetu but tik forsh un iemest kadu linku uz to ka selekto db/tablus inputo outputo informaciju no tam ? ticu ka tad butu jau daudz vieglak mocities talak..

vai ari iedot komandas kas kur un ka.. bet tas jau buutu neinteresanti :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...