ANALGINS Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 ir ideja/ neliela velme, uzcept lapu, pamat doma ir logins kas ir paris juzeriem, un ieloginojoties var redzet datubazes tabulu / pievienot jaunu preci / apdeitot esoso / dzest itemus.. ka arii pievienot dzest juzerus, pieejas limenjus nevaig, jo juzeri bus tikai kadi 5i un tiem pashiem visu labosanu etc vaidzes.. tabula vizuali izskatas pec parastas excel tabulas, neko forsak nevaig nemaz.. tabulas laucinji apmeram shadi - brends, izmeri, skaits, cena un ta lai pec brenda un pectam pec izmera sakartoti, lai nav sakratiti vizuali noformejumi nav nepieciesami, vienkarsas pogas etc... ir kadi ieteikumi ? ko ka forshak izdarit ? varbutas kads zin eksistejosu open source kramu kas varetu noderet ka pamat elements ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 nu es to būvētu uz kāda javascript frameworka... piemēram jquery, prototype... tur gan jāskatās, kas tavā gadījumā ir labāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted September 22, 2008 Author Report Share Posted September 22, 2008 ko tas mainitu atskiriba no php/mysql ? shis nav domats ka internet shops vai kas tads, vienkarsi lai darbinieki varetu apdeitot kas notiek noliktava etc.. mazaks bardaks darba butu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 tabula veidota javascript frameworkā ir lietojama bez pieprasījumiem uz serveri... toisķ tu vari veikt visādu sortošanu, datu ievadīšanu, etc.. beigās tikai nospied pogu update... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 šeku reku ievērtē šo http://www.webplicity.net/flexigrid/ paskrollē uz leju, tur examples arī ir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 nedomāju, ka tik prastām lietām ir nepieciešams vesels framework. es uztaisītu javascriptā f-iju, kas pievieno itemu. atliek savadīt visu nepiecišamo un saglabāt. ja nepieciešamas kādas pārbaudes, vai lauki ir valīdi, tad tā nav problēma. patiesībā tas ir tas, ko es daru katru dienu. web aplikāciju izstrāde, kur var piereģistrēt klientus, izveidot pasūtījumus, rēķinus, maksājumus, atskaites, izdrukas utt. vakarā, ja nebūs slinkums, uztaisīšu Tev piemēru. iespējams, tas Tev palīdzēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 jā es arī agrāk domāju ka izmantot frameworkus ir tizli... bet tad man nāca apgaismība es sapratu, ka tizli ir katru reizi izgudrot velosipēdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted September 22, 2008 Author Report Share Posted September 22, 2008 (edited) worma adrese pedejais piemers butu vienkarsi briniskjigs dziivee.. bet ko man iesakt ar pusi no koda par kura saturu man ir vel mazaka saprasana ka mysql ? o.O velosipedu izgudrosana ir jautra padarishana, bet sheit jau nevaig veljuku bet gan kasti uz ritenjiem nevaig pilnigi nekadas ekstras lai atvieglotu dzivi, tas nav nepieciesams jo galvenokart vainu dzesis ierakstus kam skaits =0 vai ari vienkarsi kadu filtru uzliks.. Edited September 22, 2008 by ANAL-GINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 doma ir tāda, ka vienreiz izzubrīsies tam visam cauri un nākamreiz jau kaut ko tādu uztaisīt būs kā piecus pirkstus apčurāt... vienīgi atceries, ka pirmos kucēnus slīcina Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted September 22, 2008 Author Report Share Posted September 22, 2008 doma ka es to nezinu ? manliekas visi aceras ka es pirmsakumos mocijos ar cmd un citiem tuftiem kad cs serveri mugjiju visas tas lietas kops ta laika iet ka no rokas bet tutus lasit ir pagruti jo man laikam divaina pieeja, jo ja nav konkrets piemers es neiebrauksu koda ilgi.. ir tikai operatori mainigie un tiem lidziigie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Es nemaz nesaku, ka tas ir tizli, bet šajā gadījumā tas nav nepieciešams. Dēļ stundas darba censties iebraukt svešā freimworkā gan ir tizli. Paies laiciņš, kamēr iebrauks, kas tas tāds ir un ko tas dara + vēl iemācīties to pareizi pielietot. Var uztaisīt kā māk un pēc tam optimizēt, kad ir laiks. Galvenais jau ir rezultāts un funkcionalitāte. Tos skaistumus un nieciņus var pielabot arī pēc tam. Analgīn, man šķiet, ka Tev vajadzētu pāršķirstīt sintaksi un uztaisīt pāris elementāras lietas. Teiksim - parastas formulas, kur Tu ievadi kādu ciparu, tas cipars tiek ielikts formulā un izvadīts rezultāts. Dabū ievadītā kvadrātvienādojuma saknes un tml. Tas stiprinās pamatus. Šķiet, ka esi tam visam pārkāpis pāri un ķēries uzreiz pie opensource produktiem, tapēc Tev der tikai gatavi piemēri un "iztulkot" citu kodu nemāki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted September 22, 2008 Author Report Share Posted September 22, 2008 gribi iedot tutu kur to ieks php var darit ? w3skolas.kom to kka man nepasniedza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 izstudē šo. nedaudz pacietības un būs čiki. principā tas ir viss, kas ir jāzin, pārējo var atrast googlē uzdevumi gan Tev būs jāizdomā pašam. varu Tev ieteikt uztaisīt vienas darbības kalkulatoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted September 22, 2008 Author Report Share Posted September 22, 2008 mhm nu labi pacentisos.. tiri ta lai es ko neparprastu, algoritmi un vis parejais saistitais ir lidzigi ka programesana? piemeram pascal, vai ta ir cita abece ar citiem speles noteikumiem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Mana matemātikas skolotāja vienmēr teica : "Kas saprot matemātiku, var visu!" Un jā, tās tik tiešām ir saistītas lietas, tā pati ābece vien ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted September 23, 2008 Author Report Share Posted September 23, 2008 tad ir ta 50v50 jo matematika man nevisai miljs prieksmets, bet algoritmi gana miljsh ps es uz doto bridi skola apgustu pascal, kas nu bernu spele ir.. ari sintaksi maca caur matematiskam formulam, jautajums ir vai vaidzetu taisit ievades laukus vai ko tadu ? jo isti neiebraucu fishka ka taisit tas formulas etc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted September 24, 2008 Author Report Share Posted September 24, 2008 datubazi uzcelu, tagad mocos ar loginu, precizak, ir lapa uzcepta, tikai nemaku iemest datubaze juzeri lai varetu ieloginoties, jo nekadi registri man nav un nebus.. meginaju INSERT INTO .. bet kka nesanaca.. laipni cilveki no php.lv/f/ ari palidz bet diezko fiksi neiet.. kads varbutas varetu but tik forsh un iemest kadu linku uz to ka selekto db/tablus inputo outputo informaciju no tam ? ticu ka tad butu jau daudz vieglak mocities talak.. vai ari iedot komandas kas kur un ka.. bet tas jau buutu neinteresanti Link to comment Share on other sites More sharing options...
wap1337 Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Tev phpmyadmin uz servera ir ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 (edited) Tad, kad es par MySql pirmo reizi interesējos uzdūros šai adresei. Nav jau nekāda labā, bet teikšu, ka sākumā ar šīs palīdzību vismaz iebraucu kā viss notiek. http://www.php-mysql-tutorial.com/ Edited September 24, 2008 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gints Plivna Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Kā jau tēmas autoram ieteicu citā forumā, viena no iespējām ir iepētīt SQL pamatus. Šeit to ielieku ar domu, ka varbūt vēl kādam noderēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Ja sākam ar pamatiem, tad uzreiz uz http://sqlzoo.net/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted September 24, 2008 Author Report Share Posted September 24, 2008 (edited) nu es jau visadi mocos, bet gruti iebrakt shai visa ... ta dzivnieku lapa tiesam laba Edited September 24, 2008 by ANAL-GINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
wap1337 Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 nu tev php my admin ir? Ja ir tad ir pavisam viegli insertot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted September 24, 2008 Author Report Share Posted September 24, 2008 protams ka ir doma idiots esmu ? man vaig uzcept tikai php lapu naujau! daljeji ir uzveidota tikai apvienosana un apdeitoshana kka neiet kopa ar visu.. ir nelielas problemas ar ielogosanos un citi sikumi.. butu taisnakas rokas atri vien sanaktu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wap1337 Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Vienkārši stāsti , kas nesanāk , gan razbirjomsa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now