-ScH1Zo^ Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 (edited) Kā var redzēt šeit burti iztrūkst Tātad neko sevišķu neizdarīju, prosta uzliku pie Options > Keyboard : Use Defaults ! Bet man liekas tas bija tad, kad es iegāju CS pa jaunam !!! Kautko gudrākie macēs pareikt ? P.S. Nerakstiet Pārinstelē CS !!! To es izdarīšu pēdējo ja nāksies. Es zinu ka es šo ieliku laikam Nepaireizajā Sadaļā, bet es nezināju kur šito likt . Edited September 15, 2008 by -ScH1Zo^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Man tas pats bija.. restartējot cs gļuks pazuda, bet man ar visiem tekstiem tā bija. Iespējams, ka kādas video opcijas esi mainījis. Varbūt kādus konfigus, kas iejauc HUD tekstu vai kaut ko saistībā ar Video. Paskaties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 "Kā var redzēt šeit burti iztrūkst" Kā var redzēt, latviešu valodas gramatika tev ir sveša. Varbūt kaut kas ar rezolūciju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-ScH1Zo^ Posted September 15, 2008 Author Report Share Posted September 15, 2008 Nesāc piesieties par sīkumiem kept ! Ta rekur tā vaina, paldies shine ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now