Jump to content
GIGN Forum

Lasāmviela Garajiem Ziemas Vakariem


cash^
 Share

Recommended Posts

nu galīgi sapīējies autors, nez ko viņš ar to blogu mēģina panākt, tie raksti ir tik neizprotami un mūlsinoši ka labāk jaiet pakļauties sabiedrības normām un pasmieties par to ka viņš ir savādāks

ak dievs man komati nepareizi salikti, tikai ne to

Edited by fr0zen
Link to comment
Share on other sites

Amatierisks mēģinājums ar vidusmēra pilsoņa tēla palīdzību cilvēkiem likt paskatīties uz savu dzimtcilvēka kompleksu mākto dzīvi no malas. Viskomiskākais šajā faktā ir tas, ka neviens no jums rādās to tā arī nav sapratis.

Link to comment
Share on other sites

zini, izlasīju pagaidām pirmos divus. (pārējiem šovakar nav laika), bet noteikti turpināšu lasīt. baigi aizraujoši. patika visvairāk tas 2. zajebis! :) varu iedomāties kāda ?tev? pēcāk bija jušanās. man ar dažreiz tā ir, ka kko nožēloju. :) bet tāda ir dzīve. blaa būs jālasa. :D

Link to comment
Share on other sites

Tad nu tā. Bloga autors esmu es.

Es biju diezgan pārsteigts, kad man iemetu linku uz šo topiku schnappi.

Es tiešām biju izbrīnīts par to, ka šis blogs nonāks GIGNā.

Anyway. Ir arī daži undercover aģenti šeit - Oddish un fr0zen. Biju cerējis uz mazliet lielāku autora spamisku nolikšanu.

Vbyuer ideja ir pareiza, bet tā ir tikai maza daļa no kopējās lielās bildes. Visa saknē ir viena lieta, kuru saprot tikai tie, kuri to gribēs saprast. Es tikai atslēdzu durvis, bet katram pašam tās ir jāatver un pa tām jāieiet.

Link to comment
Share on other sites

Vidusmēra pilsonis ir apsēsts. Tu laikam vēl nēesi sapratis mana bloga jēgu.

Divi mani raksti ir tik tiešām rakstīti zem zāles efekta :)

Baigais murgojums, ne ?

Edited by hydro
Link to comment
Share on other sites

Lasot to blogu es arī nespēju saprast to ideju. Tad es bloga labajā slejā ieraudziju sadaļu "pilsoņi", kur ieraudziju velvienu tēlu ar segvārdu "Phero", kas mani tālāk aizveda uz blogu ar nosaukumu "The Daily Chillout". Tur es ielasījos tā pilsoņa teiktajā, kas man lika vilkt zināmas paralēles starp šiem diviem blogiem. Beigās tas blogs noveda mani pie http://www.serenepulse.blogspot.com/ , kur es atradu velvienu blogu ar tādu pašu mērķi kā "The Daily Chillout" Varētu teikt, ka esmu sapratis šī bloga domu vai arī(ja visi mani pieņēmumi par šiem blogiem ir aplami, tad....) nē.

Link to comment
Share on other sites

Chali, kur tev taadi teksti naak araa :thumbsup: Kaa parasti prieks ieklausities tavaa viedokli :) Ta kaa esmu nedaudz zem kaut kaa un man nak miegs, ie stastinji man liaks pievilciigi, jo reali sapratu, kad esmu faking peleka masa, kas megina izlasuties bet patstavigais jahtotaja stavoklis un naudas problemas man liedz attistities un sasniegt to ko gribu :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...