Jump to content
GIGN Forum

Hokejs

MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

O pastasti sikak par to punktu skaitisanas sistemu! Man nav isti skaidra. Domaju, ka esam 4tri sitaja grupa - austrija, zviedri, asv un mes. Tad kas mums vel jauzvar, lai tiktu ara no grupas un ko tu tur runaji - nehuja nesapratu! :D

Bet spele bija zajebis daudz krutaka ka pret ASV. Visu laiku spriedze un man patika, ka musejie visu laiku smereju zviedrus pa sienam. Tada sajuta bija, ka iznakums gandriz vai sarunats! 1:10 - un pidzjec! :D

Beefs

:D

vinsh cereja un negribeja vnk redzet,to ko izdarijis ,ka ielaidis Naumovu kastee,kas atmaksajaas :DD Lai gana pec 1miem 2viem bullishiem biju gatavs vinju norakt :D Negaidiju ka mums ariii bez Nizhivija,Karsums un Herbis var iemest tik vnk :) ejam cs zipaat Shausmoniit un eziii :)

Beef nu kaa uzvara pamatlaiaka ir 3 punkti ! uzvara papildlaikaa ir 2vi punkti un zagjis papildlaikaa ir i1ns punkts mums ir 2 punkti! ja vinnam Austriju un Sveice zaudee Krieviem(kam vnk jabuut taa) tad nakamaa kaartaa izskataas shadi

Zviedri 4punkti(1punkts pret LV un 3 punkti pret USA)

USA 3punkti (3punkti pret LV)

LATVIJA 2punkti (pret SWE)

Sveice 2punkti (pret GER)

GERMANIJ 1punkti ()

Krievi 6punkti (pret GER un SWI 6)

tatad ja vinnam Sveici mums ir 5ci punkti sveice zaudes SWE un USA paliks 2punkti GER zaudes SWE un USA paliks 1 punkti un RUS vinnes gan jau kaut ko!

Vopshem ja zaudesim sveicei mums arii pret krieviem bus janjem punkti pret ko nebus viegla pastaiga!

Da vispar tagad musm 1na diena atputa,pec tam 3dien pret Austrieshiem svarigaakaa spele un tad jau 4dien pret SVeici,kas nav pateicigs grafiks,jo sveicei ritaa spele ,dabus dzeki atpusties-sukas bleee!

Edited by GooD`MeN

lai cinitos par 1-12 vietai mums japanjem Austrija vai arii drixtam zaudet papildlaikaa! vopshem mums der 1punkts lai tiktu araa no shiis grupas un pretiii naktu RUS,SWI un GER! Ja panjemsim vai nichaa izrausim ar AUSTRIJU tad pietiek mums ar SWI uzvaru lai tiktu 1/4finalaaa,lai varetu zaudet pat GER un RUS lai tiktu talak :) bet tas taa :) Tik laba situacija nekad vel nav bijusi :) ja vel butu panjemushi USA,tad vispar butu UNIKALIKUM :DD MASALA atkal manaas aciiis ir SUPERSTARS :DD

bļeģ! BĻEĢ! BĻĒĒĒĒ"'EĒĒĒĢ! tikko nahuj pamodos tas ir pizģets šita vienkārši! miegs nenormāli nenāk, lai gan gulēts tik fucking maz! balss tā aizsmakusi, kakls sāp, bet ne par to stāsts.

LATVIJA RULLĒ pa visiem miljards procentiem un vēl un vēl!!!

Sākums spēlei vispār tik labs, praktiski vienlīdzīga spēle, latvieši uzsāk agresīvi - vot tas ir hokejs, kas ir vajadzīgs katrā spēlē, arī ar austriešiem nevajadzētu atslābt. viss čiki, nu ok paskraidam, piekusām, ielaidām, tad iesitām. tad atkal iesitām un tad fakin tanī 3ā perioda sākumā kad bija jāsāk 4vs5, es vienk;arši jutu ka būs 2:2 un sūdi vagā, guess what? tā arī bija, cik tur jau pēc kādām 45sekundēm iesita un ir 2:2, es jau domāju "nu pizģets JASNA!", bet nekā, puikas parādīja labu aizsardzību, starp citu MASAĻSKIS - cepuri nost, super nospēlēja un pamēģiniet tik kāds uzdirst, par Naumovu vēlāk... Nu labi beidzās pamatlaiks, ok esmu ļoti priecīgs par vienu jau garantēto punktu, bet mana sirds un dvēsele tomēr jau skatās nākotnē, t.i. papildlaikā kas ir 4vs4 = iespēja izplesties, parādīt to agresīvo un ātro hokeju, kuru Latvija šinī spēlē mācēja spēlēt un arī tas deva zināmus panākumus gala rezultātā. bļeģ tik daudz labu momentu, vairāk jau pie zviedru vārtiem, bet nesūda neiemeta. un tagad manā galvā raisās domās: "dirsā ir džeki". Zviedrija vs Latvija bullīšos = katastrofa (TEORETISKI), vēl bļe es jau biju pavisam aizmirsis, bet tad komentētājs atgadināja par šito gājienu un tad man pavisam kļuva šķebīgi ap sirdi. vēl ok diez gan dīvaina izvēle laist Naumovu laukā uz bullīšiem, bet tas pat likās tīri ok, jo kad Masaļskulēnu parādīja uz soliņā viņš nu izskatījās super noguris, ka šo ideju nevarēja neatbalstīt :) nu ko bļeģ Ņiživijs pirmo bullīti vienkārši dirsā nolaida, tad tur bija 1:2 laikam zviedru labā, nujā..... pēdējais bullītis un KO DARA NAUMOVS bļēēēē ar ķērājcimdu ja nemaldos vienkārši haļavšķīkā nelielā atsita to metienu wooohooo! tad kas tur Karsummēns laikam iemetea tādu NHL tipa skaistulīti, tad ņiživijs nu tas bija vienkārsi PIUUUUUHUHUUU ko viņš tur uztaisīja, tik skaisti noslidoja un nahuj dirsā tevi LIV (kas tas par uzvārdu, 'bļe?). un tad vienkārši Naumčiks nahrenizēja to pēdējo zviedru, nerādīja Irbes stilu un neielaida starp kājām UN THAT WAS LIKE: "JĀĀĀĀĀĀĀAĀĀ""AĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ""A"

nevaru mierīgi pat nosēdēt, tik priecīgs notikums :thumbsup:

pēdējais bullītis un KO DARA NAUMOVS bļēēēē ar ķērājcimdu ja nemaldos vienkārši haļavšķīkā nelielā atsita to metienu wooohooo! tad kas tur Karsummēns laikam iemetea tādu NHL tipa skaistulīti, tad ņiživijs nu tas bija vienkārsi PIUUUUUHUHUUU ko viņš tur uztaisīja, tik skaisti noslidoja un nahuj dirsā tevi LIV (kas tas par uzvārdu, 'bļe?). un tad vienkārši Naumčiks nahrenizēja to pēdējo zviedru, nerādīja Irbes stilu un neielaida starp kājām UN THAT WAS LIKE: "JĀĀĀĀĀĀĀAĀĀ""AĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ""A"

klo tik forshs koments :DD tu varetu biezhaak komentet musu speles :DD I love your style :DD es planeju joprojam :DD

:DD

Pārlasi vēlreiz savu rakstīto.

Zviedrijas valstsvienības hokejistam Tobiasam Enstromam pasaules čempionāts Šveicē beidzies - pēc Mārtiņa Karsuma izdarītā spēka paņēmiena zviedru spēlētājam desmit vietās konstatēts žokļa lūzums.

HOLY FUCK!

Cerams, ka Karsumam diskābeli neiedos, līdzīgi kā vienam krievam bija, jo kā nekā tomēr tas zviedrs redzēja, ka viņu tūlīt iemīcīs bortā un iztaisnoties varēja mierīgi..

EDIT: Noskatījos vēlreiz to momentu un ņemu atpakaļ vārdus, džeks nebūtu iztaisnojies :(

Edited by kRi

nebūtu, nebūtu.

mums vispār vakar nedaudz pa labu tiesneši nospēlēja. Karsumam par šito varēja DAUDZ ko iedot + mūsu otrie vārti tika iemesti vairākumā, kurš tika nopelnīts ne par ko. Cik skatījos, tad viens no mūsējiem dabūja kaut kā ar ripu pa seju laikam, satvēra seju (nebija nekas nopietns), bet tiesnesis izpīpēja, ka zviedrs ar kļušku iesitis. Nu tā vismaz izskatījās.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...