Jump to content
GIGN Forum

Hokejs

MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

Tikai nevajag. Pāris zaudējumi neko nenozīmē, kā vien negūtus punktus. Uzvaras vēl priekšā. :) Šosezon sniegums ir ok. Arī leģionāri ir īstie patrāpījušies. Galu galā, šis ir tāds reti riebīgs izbraukums - tāls un neērts.

Edited by Lumpy

Tas tik tā, tīrs sarkasms. :) Protams, ka es negaidīju divas uzvaras pēc tāda pārbrauciena gandrīz līdz ASV. :) Var jau redzēt, ka puišiem ir iekšā un cīnās līdz pēdējam. Vajag tikai vairāk veiksmes un Cipulim jāpatrennējas mest tukšos vārtos. :D

Pie pakaļas to KHL. Labi, meloju, es esmu viegli ķerts uz visām sporta aktivitātēm, bet vēl dažas dienas līdz NHL, kas man ļaus sekot līdzi tikai KHL rezultātiem un varbūt kādu reizi uz Arēnu aizskriet - pabļaut par Dinamo!

Jau nopirku GameCenter komplektu, laba naudiņa, bet nedomāju, ka nožēlošu kaut santīmu no tā. Par Bostonu ar sirdi un citiem orgāniem. Un Girgensons - nu tas ir vecis. Galvenais, lai viņu laiž laukumā, citādāk varētu būtu bijusi labāka sūtīšana uz fermu, kaut gan viņš jau pagājušā sezona saprata, kā mest vārtus un būt lieliskam - prakse ir un tagad tik jāmēģina sevi pierādīt jau pie lielajiem džekiem. Veselību, veiksmi, vārtus!

Edited by bacard

Nu, ka tiks laukumā nevar teikt, bet prom viņu nesūta. Ja labi spēle ies, vai tieši pretēji - ļoti slikti, tad jau viņam vajadzētu tikt spēlēt. Nu treniņos iespēlē 3. maiņu, bet garants tikt uz ledus nav.

http://video.sabres.nhl.com/videocenter/?id=449375&catid=668

Edited by bacard

Latviešu jaunais uzbrucējs Zemgus Girgensons jauno sezonu sāks Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Bufalo «Sabres», pirmdienas preses konferencē atklāja vienības galvenais treneris Rons Rolstons.

Pēdējos atlases pēdējos darbus veikusi «Sabres» komanda, kuras rindās pirmdien bija palikuši 24 spēlētāji, ieskaitot Girgensonu. Vienībai bija atlicis vēl tikai nosaukt pēdējo lieko uzbrucēju, lai taptu zināms sezonas sastāvs. Pirmdienas gaitā tomēr netika atrasts liekais, jo savainojumā iedzīvojies Foliņo, kurš nepiedalīsies sezonas pirmajā mačā.

Iesākumā tika minēts, ka liekais uzbrucējs tiks atrasts starp 19 gadus veco Girgensonu, 21 gadu veco zviedru centra uzbrucēju Jūhanu Lāšonu un 25 gadus veco malējo uzbrucēju Braienu Flinu. Tomēr prognozes neapstiprinājās.

Pirmdienas treniņu Girgensons aizvadīja trešajā maiņā ar krievu Mihailu Grigorenko un Flinu.

Tikmēr no sastāva atskaitīts aizsargs Aleksandrs Zulcers.

19 gadus vecais latvietis piecās NHL pārbaudes spēlēs izcēlās ar 3 vārtu guvumiem, 1 rezultatīvu piespēli, 15 metieniem pa pretinieku vārtiem un pozitīvu lietderības koeficientu +5.

Aizvadīto sezonu Girgensons pavadīja fārmklubā Ročestras «Americans». 61 AHL čempionāta spēlē Girgensons izcēlās ar 17 (6+11) punktiem. Savukārt trijos Kaldera kausa mačos viņš guva trīs vārtus.

Pēc sezonas Girgensons devās palīdzēt Latvijas pieaugušo hokeja izlasei pasaules čempionātā, kur piecās cīņās tika pie viena vārtu guvuma.

Kā zināms, Girgensons ir visaugstāk izvēlētais Latvijas hokejists NHL draftā.

Laikam uz AHL vins tiesam negrib :D

Ielika labi, tadu no neertas iecelt anv nemaz tik viegli, varstsargs paspeja parvietoties.

Pa kadiem kanaliem ir skatamas speles? Domaju beidzot paskatities speles. Pa kadiem kanaliem, vai interneta (labaa kvalitatee) to var dabut? Un jaskatas ko es te savaa Aluksne varu dabut :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...