Ectasy Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 Bostonai nav variantu, nopietni Daugaviņš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 Daugaviņš! Ko viņš? Nopircis spilvenu, ko zem krēsla palikt, lai mīkstāk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 Ko viņš? Nopircis spilvenu, ko zem krēsla palikt, lai mīkstāk? Nē, teica, ka beņķi vairs nesildīšot. Ģērbtuvēs Jāgra formu pielaiko, došot vecajam šamanim atpūsties, grib uz ledus play-off gaisu apostīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 Nē, teica, ka beņķi vairs nesildīšot. Ģērbtuvēs Jāgra formu pielaiko, došot vecajam šamanim atpūsties, grib uz ledus play-off gaisu apostīt. pienesīs puikiem ūdeni ar ko veldzēties pēc Malkina & Krosbija pēriena! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Bostona vēl pacīnīsies, Pingvīniem būs vēl jāiesvīst Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Finalaa buus BOSTONA- CHIKAGA Jebakj, ja CHikaga shodien zaudees, buushu viiilies kaa nekad Galvenais lai pashi neiesezhas aizsardziibaa bet mochiii virsuu jau no pashas speles sakuma Go GO GO CHIKAGA Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Tu beisbolu neliec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Tu beisbolu neliec? Par beisbolu zinu tik daudz, ka berniibaa ar kaiminj meichaam un dzekiem setaa dzenaajaam Es pat nezinu nevienu BEISBOL LEGENDU Nu tur sajegas man nekadas Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Par beisbolu zinu tik daudz, ka berniibaa ar kaiminj meichaam un dzekiem setaa dzenaajaam Es pat nezinu nevienu BEISBOL LEGENDU Nu tur sajegas man nekadas Tur ja nedaudz iedziļinās ir pat tīri interesanti, par leģendām arī īsti nemāku teikt, bet spēli saprotu par visiem 100. Īstenībā pat ļoti interesanti Saprotu par ko tur amīši tā fano Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Good Tev atkal paveicas Čikāga tiek tālāk.. Cikāgai pret LA nav cerību LA iegūs kausu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Printeris - Vancovera- GAME OVER -5ls GooD MeN- Chikaga Serijaa pret Kings 0:0 FBI- Pingviini Serijaa pret Bostonu 0:0 rokoko90 - Ducks -GAME OVER -5ls Juhuuuuu Chikagai domaju pret LA ir lielakas shances tikt talaak nekaa Pingviniem pret Bruiniem FBI ballite turpinaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Izskatās, ka Masaļskis sēdēs RD vārtos Esot tuvu līguma parakstīšanai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Izskatās, ka Masaļskis sēdēs RD vārtos Esot tuvu līguma parakstīšanai. Es arii taa lasiju Tas tikai prieceetu MASALA vs Tellys Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 O jā, šis būtu jau ļoti jauki. Priecātos redzēt atpakaļ Masaļski Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 Kādam nav SC+ abonaments kurš varētu padalīties ar Irbes interviju? Negribu latu atdot, dēļ vienas intervijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 Kādam nav SC+ abonaments kurš varētu padalīties ar Irbes interviju? Negribu latu atdot, dēļ vienas intervijas ja tu ziedo 1ls Atsuuut man PM Es tur kadus 10raxtus gribu izlasiiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 aj, bl* .. rīt nopirkšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 Laba nakts! Diemžēl Bostonas spēli līdz galam nenoskatījos, bet uzvara ir un arī totoo savas kapeikas atripoja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 Printeris - Vancovera- GAME OVER -5ls GooD MeN- Chikaga Serijaa pret Kings 1:0 FBI- Pingviini Serijaa pret Bostonu 0:1 rokoko90 - Ducks -GAME OVER -5ls Nu ko sākums labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 GooD MeN- Chikaga Serijaa pret Kings 2:0 tagad jau labāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 Printeris - Vancovera- GAME OVER -5ls GooD MeN- Chikaga Serijaa pret Kings 2:0 FBI- Pingviini Serijaa pret Bostonu 0:1 rokoko90 - Ducks -GAME OVER -5ls Vakar tieshi bija raxts, ka LA KINGS jau 36speles pec kartas playoffos nav ielaidushi vairak pa 3vartiem un hopcaaa sanjem 4barankas Tagad Chikagai bus japanjem 1na izbraukuma spele un FInaaals domaju buus kabataaa Nu ko jaskataas ko Pingviini pret Laachiem shodien 2trajaa spelee paveiks P.s. ņiživijs ir atpakaļ Wuhuuuuu OZO- ņižiks Abi laikam tomēr Diņamkā grib pabeigt karjeru un pedejo reizi Olimpiskajās piedalīties Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 P.s. ņiživijs ir atpakaļ Wuhuuuuu OZO- ņižiks Abi laikam tomēr Diņamkā grib pabeigt karjeru un pedejo reizi Olimpiskajās piedalīties Ohoo.. ar šo ziņu ļoti iepriecināji mani tas ir lieliski! Dinamo nakošajā sezonā būs ZIRGĀ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 Pingvīni, nopietni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 pens allstari bez šancēm. Skatīsimies, kas notiks Bostonā. Iesaku pazvanīt Jevgešam Malkinam un pateikt, ka tev ir nopietnas derības. Lai saņemas, ja nē, tad pizdī iedosi!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 Esmu šokā par Pingvīniem kā tā? divas spēles, divas likmes un viņiem un šamējie kārtīgi kāš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now