Jump to content
GIGN Forum

Hokejs

MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

http://video.sportbox.ru/VidySporta/Hokkej...motivdinamoriga

Nokachajam to programmu Microsoft Silvewings un video vares redzet! Zajebis kvalitate! Respekts shim saitam!

Musejie pirmaas 2 vas minutes vnk zajebis nokrushiija! gandriz kaa vairaakumaa iespiedaam lokomitivi! Hossa gandriz smuki ielika,bet garam!

Bljee izgajiens 2pret 1nu vinju GK izvilka! :( Musejie vnk super spelee!

Metienu attieciba 6:2 mums par labu! Ah jaa mums Nauomovs vartos :)

P.s. 19:15:50 опасный момент 9' Потрясающий момент упускает "Локо" два игрока остались перед Наумовым, который сделал невероятный сейв!!!

REDLIHS 1:0 pec 1maa :)

Edited by GooD`MeN

jaa TUKSHOS :) Vartsargs jau bija noguldiits musejais tika pie ripas pretejaa sturiii un netraapija tukshos vartos,vaari bija pa 80procenti tukshi,bet tur bija pilns ar sarkanajama lokomotiveem,bet nu ipashi vinju tur neko nevareja izvilkt!parmetaam pari vartiem! :( Bet nekas :) Teiciens jau labs :) Man patiktos ja beigtos arii shadi jo tad arii es bushu navarkaa :D Man +1 isti nekam neder kaut kadi 4Ls tikai vinneshu un +3 jau bus dirsaa :DD Musejie baigi labi kapaa :) Deretu vel 5dien Minsku panjemt un 6punkti jau butu :) 7dien pret Ak Bars bus dupsee :) Bet vismaz pa TV raadiiis :)

Жуков проверил Наумова на прочность. Не сильно и не опасно :D

:DD vel 8minutes un uz 2minutem paliekam atkal mazakumaa :(

P.s. Naumovs atkal izgajienu 1vs1 izvelk!Malacis!

Vel 4minutes jaspelee un vel 1na minute mazakuuma :)

Vel80sekundes jaspelee! Shas vinji njems GK nost jo pieprasija 30sekunzhu partraukumu! UN ofic musejiem jaiemet :)

Edited by GooD`MeN

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...