Jump to content
GIGN Forum

Hokejs

MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

lol. Iegāju rigas dinamo majas lapā un paskatījos pret ko viņi vēl spelēs un uzradās shitāds!

Dinamo Rīga Dinamo Rīga 19:00 Latvija Rīga Arēna Rīga

Links : http://www.dinamoriga.eu/schedules/

Dinamo pret Dinamo, tas nozimē cipa ka juniori pret dinamo lielejiem vai kā WTF shito es nesapratu ? :D

Edited by ModeratO

Dinamo pret Dinamo, tas nozimē cipa ka juniori pret dinamo lielejiem vai kā WTF shito es nesapratu ? :D

Tas varētu būt Dinamo sezonas noslēguma pasākums. Ieeja- 2 lvl, būšot hokejistu veiklības konkursi, grupas, intervijas- karoče, tusiņš.

Nu ko vismaz daži no RD iegūš LV čempja titulu...Liepājnieki vispār bezzobaini spēlē,šajā finālserijā!

MVD sniegums ar katru spēli uzlabojas un uzlabojas.. Vnk super skatāms hoķis... Nu lai gana Loko paņēma pēdējo spēli domāju ka Značoks vienalga visu nokartos pa plauktiņiem... un Finālā gan sērijā 2;4 nāksies piekāpties Ak Barsam!

• Downvote 1

lol jurko, biji iečekojis šito postu? :)

izrādās, ka hivemind tomēr spēj pārsniegt tos daunisma līmeņus, kuri pirms tam izskatījās nepārsniedzami. Varbūt viņam piemērotāks tituls tomēr būtu "foruma dauniņa", nu ķipa nevis laumiņa, bet dauniņa.

Nu ko Finālā pagājušā gada GAGARINA kausa iegūvēji pret ŠĪS SEZONAS SENSACĪJU :) Znaroks vs AK BARS :) tātād vēl 2vas nedēļas bez Znaroka Latvijas izlases nometnē :( Nu tad ko,ja reiz tik tālu ticis,tad lai arī atved uz Rīgu to kausu un parāda puišiem kā jāspēlē :)

• Downvote 1

Ja Ak Bars viņus neuzvarēs, tad es esmu Pingvīns.

Es saku 4:2 sērijā vinnēs Ak Bars.

Nu es nez ja jau reiz tik talu MVD ticis,okej savstarpeji abas speles tika zaudetas Ak BArsam,bet abas papildlaikaa un 1na bullishos !!

Domaju ka tev buus 4:2 MVD pa labu!

• Downvote 1

Man kaut kā liekas, ka AK Bars Znarokam & Vītoliņam būs par stipru. Šie savā ceļā uz finālu tomēr uzvarēja Magņitku un Salavatu.

Nevaru sagaidīt NHL play-off sākumu. Cerams, ka Sharks kārtējo reizi izgāzīsies un Avs tiks nākamajā kārtā. :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...