w4p1337 Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Da lol.. tu arābiešu arī diezvai mācetu pareizi izlasīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 Nu bet ja tu stradā par komentātoru tad vismaz druku pacensties vajag! Un par arābiešiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 SKA no kļūdām nemācās. Tagad grib Jāgru iegūt un pievienot savam pensionāru pulciņam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 (edited) lol. Iegāju rigas dinamo majas lapā un paskatījos pret ko viņi vēl spelēs un uzradās shitāds! Dinamo Rīga Dinamo Rīga 19:00 Latvija Rīga Arēna Rīga Links : http://www.dinamoriga.eu/schedules/ Dinamo pret Dinamo, tas nozimē cipa ka juniori pret dinamo lielejiem vai kā WTF shito es nesapratu ? Edited March 27, 2010 by ModeratO Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 Dinamo pret Dinamo, tas nozimē cipa ka juniori pret dinamo lielejiem vai kā WTF shito es nesapratu ? Tas varētu būt Dinamo sezonas noslēguma pasākums. Ieeja- 2 lvl, būšot hokejistu veiklības konkursi, grupas, intervijas- karoče, tusiņš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 A vo tnx, Būsu jaizbrauc tad Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 Vot shitais ir super ko vinji sarikojushi buus arii cena optimala tadam pasakumam lai pedejo reizi paskatitos gan uz HOSSU gan IGULDENU, gan OZOLINJU Prusaku, Kariju un citiem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 Nu ko vismaz daži no RD iegūš LV čempja titulu...Liepājnieki vispār bezzobaini spēlē,šajā finālserijā! MVD sniegums ar katru spēli uzlabojas un uzlabojas.. Vnk super skatāms hoķis... Nu lai gana Loko paņēma pēdējo spēli domāju ka Značoks vienalga visu nokartos pa plauktiņiem... un Finālā gan sērijā 2;4 nāksies piekāpties Ak Barsam! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Visi tač zina svarīgo ziņu par to, ka hokejam ir jauna Oda sacerēta http://www.diena.lv/lat/izklaide/muzika/sk...atvijas-hokejam Nu es sapratu, ka šis garadarbs nevar palikt bez klipa, tāpēc youtubē ievietoju klipu, kurš ir tikpat labs kā šī brīnišķīgā dziesma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 lol jurko, biji iečekojis šito postu? izrādās, ka hivemind tomēr spēj pārsniegt tos daunisma līmeņus, kuri pirms tam izskatījās nepārsniedzami. Varbūt viņam piemērotāks tituls tomēr būtu "foruma dauniņa", nu ķipa nevis laumiņa, bet dauniņa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 jurko tā oda iecep ak mans dievs.. tad jau varbūt iedosim bruņas un šķēpus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Nu ko MVD shodien pedejaa iespeja buut vai nebuut Ariii UFA beidzot pamodusies un meigjina glaabties cik var! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Kur ir fucking atsauksmes par manu klipu? Par tēmu runājot, ceru, ka MVD un Ufa padirsīs un AkBars otro gadu pēc kārtas paņems kausu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 laikam vajadzēja skatīties uzreiz ar klipu..episki.. vismaz jautrība un mani māc intriga ko jamais darīs bez rokām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Tikai nesaki, ka Tu neesi redzējis Monty Python Holy Grail? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 MVD superiigaa spelee tiko panjema Lokomotivi Ta kaa 3:3 un viss izskjirsies ciemaaa pie MVD Arii uz Ufu jacer ka šamie rītā paņems 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 tu zini, neesmu gan... ir to vērts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Ta kaa 3:3 un viss izskjirsies ciemaaa pie MVD Arii uz Ufu jacer ka šamie rītā paņems Tieši skatījos MVD vs Loko. Nu gan tas čalis, kurš iesita otro golu, smagi sasita plecu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Rītvakar noteikti vajadzētu paskatīties NHL spēli Rangers-Flyers , abām komandām ir vienāds punktu skaits un abas dala 8/9 vietu , pēdējā spēle-tātad spēli par iekļūšanu playoff... Jāfano par Bārtuli Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 neesmu drošs, ka tev tie joki aizies Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Nu ko Ak Bars ir jau finalaa emeka aha arii es pamaniju shiiis speles likteni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Nu ko Finālā pagājušā gada GAGARINA kausa iegūvēji pret ŠĪS SEZONAS SENSACĪJU Znaroks vs AK BARS tātād vēl 2vas nedēļas bez Znaroka Latvijas izlases nometnē Nu tad ko,ja reiz tik tālu ticis,tad lai arī atved uz Rīgu to kausu un parāda puišiem kā jāspēlē 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Par MVD uzvaru savā konferencē esmu manāmi pārsteigts. Ja Ak Bars viņus neuzvarēs, tad es esmu Pingvīns. Es saku 4:2 sērijā vinnēs Ak Bars. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Ja Ak Bars viņus neuzvarēs, tad es esmu Pingvīns. Es saku 4:2 sērijā vinnēs Ak Bars. Nu es nez ja jau reiz tik talu MVD ticis,okej savstarpeji abas speles tika zaudetas Ak BArsam,bet abas papildlaikaa un 1na bullishos !! Domaju ka tev buus 4:2 MVD pa labu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 Man kaut kā liekas, ka AK Bars Znarokam & Vītoliņam būs par stipru. Šie savā ceļā uz finālu tomēr uzvarēja Magņitku un Salavatu. Nevaru sagaidīt NHL play-off sākumu. Cerams, ka Sharks kārtējo reizi izgāzīsies un Avs tiks nākamajā kārtā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now