Jump to content
GIGN Forum

Hokejs


MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

Oddish, same here :DD

Beidzot bufalo paņēma spēli. Neredzēju pašu geimu, bet skatos spēles laikus Girgensonam baigi mazais. Kurā maiņā viņš spēlēja?

Zemgusam savainojums :( dabūja pa seju ar ripu :( tāpēc tik mazs spēles laiks..

Link to comment
Share on other sites

Pa lielam - Zemgum pietiek ar 1 aci, lai redzētu ripu un iekabinātu banku. Bet, ja pa nopietno - izskatās, ka jau nākamajā spēlē Lokomotīve varētu būt ierindā. Ir jau tur viņam pāris aizstājēji, bet nu nē, Zemgus! Arī šajā pēdējā spēlē, kur laukumā pavadīja 4 minūtes - paspēja uzmest pa vārtiem un aktīvi iesaistīties spēlē. Iepriekš rezultatīva piespēle, viss būs kārtībā.

Es šim cīnītājam ticu!

Edited by bacard
Link to comment
Share on other sites

Ka var izslegt pie 1:3, ja tu redzi, ka šajā spēlē mēs tapat iemetīsim? Visu spēli mums bija tika daudz variantu, kā pēdējas 3 spēles kopā... Protams, vairums Bukarts nopudeleja, bet visu speli zinaju, ka sheit punkts buus... Malachi...Cinamies talaak pa GAGARINU :DD

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

''No čempionāta neko negribēju izlaist, jo uzskatu, ka šis savienojums nav diez ko nopietns. Vienīgā problēma, ka sākumā ar vienu aci neko neredzēju''

Lokomotīves cienīgi vārdi.

Link to comment
Share on other sites

Viņš jau nav sapriecājies - tā drīzāk bija veselīga paškritika. Dažkārt šķiet, ka Bukijam momentu ir vairāk kā Kovijam un Mozjakinam kopā ņemot. Pozitīvi, ka pats to saprot un izceļ. Gaidīsim kārtīgu turpinājumu nākošajās spēlēs vārtu guvumu izskatā!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Gaidīsim kārtīgu turpinājumu nākošajās spēlēs vārtu guvumu izskatā!

Es par to pashu shodien iedomajos, jo atceros Ceribu kausu, lidz ko Bukijs iemeta 1mos vartos, taa panesaas dzekam...Ar Indrashi kopaa neslikti izskatijaas tik tieshaam... Bet nu pareizi Abols darija...Sorry ja dzekam 11spelees katraa ir pa 2-3 realu momentu kur 1ns vismaz jaizmanto,bet vinsh nopudelee, tad pujka ir jasedina pec tam malaaa..Ceru ka atversies...Bet 6dien ar SKA, bus kaa ar BITĒM, nekad neko nevar zināt kā beigsies, ar SKA mums ir dažādi gājis :)

Link to comment
Share on other sites

Ritaa neieteiktu Abolam , kaa 2tro vartsargu pieteikt Cimmermani :) Jo domajams, var sanaakt arii taa ka pec 1maa perioda, bus jau jamaina Teelys vai Sedlacheks :) ... Bet likt Sedlu vartos, arii butu reali iegāšana, bet no otras puses SKA jau Tellyu buus izpetijusi :) Bet kas zin, mums ar SKA , vnm jautri un labi gaajis, atceraaas Indrasha 7sekunzhu stāstu :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...