Jump to content
GIGN Forum

Hokejs


MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

Nu ko Dārziņa vietā paņemts Vilsons :) Skatos Sējējs baigi uz Kanādiešiem šogad spiež :DD Pagaidām izklausās tīri tā neko :) ja paņemtu vēl 1nu superstāru tad vispār būs naijsiks :) 1mā maiņa Indrašis,Šekura, Hosa, 2trā maiņa Vilsons,Ņiživijs, ?? 3šā maiņa Bukarts, Džeriņs ,Meija 4tā maiņa Bičevskis, Ivanāns,Pavlovs/Skvorcovs :) Mums jau vēl ir Biezais,Upītis, variantu jau vēl būs :)

Link to comment
Share on other sites

Vinu nosedinas, jo pie otrajiem (laikam) vartiem vins ari bija laukuma un nenostradaja kartigi. Vins pat loti labi izspelej, jo mest uzreiz nebija eerti un butu mazaka iespeja iemest, soreiz vinam vnk nepaveicas + man gan izskatijas ka tur bija jabut sodam pret vinu..., iespejams pat bullitim.

Lai vai ka, bostona izskatijas galvas tiesu paraki taja spelee, vnk nepaveicas.

Link to comment
Share on other sites

Nenosēdinās un arī komandas biedri par viņu labi izteicās, + Bostonā ir savainojumi, taka Daugaviņš nākamo spēli vienalga spēlēs un reabilitēsies par šo izgājienu. Negulēta nakts bet bija tā vērts, ~6h baudāma hokeja. :)

Link to comment
Share on other sites

Ej tu nost.... Nomiris/noslīcis mūsu NHL Cerība Kristians Pelšs... Pag a kur loģika, bija lekt peldēties no akmens tilta, neizklausās reāli...Vai nu bija sadzēries, vai ko? Tas tak ir dirsā...Viņam vēl bija jāspēlē šogad Latvijas izlasē...

http://www.apollo.lv/zinas/zurnalists-gajis-boja-jaunais-latviesu-hokejists-kristians-pelss/572247?utm_source=inbox&utm_campaign=news&utm_medium=newsbox

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Cilveks atbrauca no Ziemelamerikas, satika pazinas, aizbrauca tuset... Kaa tas gadas, tuset var vairakas dienas.Tuvinieki meklee vinu, tas ir saprotams, tachu kapec vins tika saistits ar to cilveku, kas noleca Daugava no tilta, nav saprotams. Kur logika? Tas, ka lecejs no tilta un Kristians vareja but viena vecuma un, ka vini abi pazuda, vel nedod pamatu apgalvot, ka tas bija Kristians. Kermena ta nav! A kapec dazas zinu agenturas apgalvo, ka tas bija Pelšs, es nesaprotu. Nav vel oficials, galejs sledziens, toties ir jau dazu zurnalistu vestijums par vina navi. Zurnalisti varetu nesteigties!

Edited by Slinkjis
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...