Jump to content
GIGN Forum

Hokejs


MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

vel 13min vajag vel 3ripas :DD Nu nez nez, neredzeju gan kaa KAZAHI ar FRANCHIEM speleja, bet nu ok , musejie jau arii tikai uz 1nas slidas slido... Ritaa principaa cinja par 1mo vietu grupaa.... Ja padirsh, tad nereali ka Briti vinnes kazahus, reali pret Franchiem varam nemaz neiet laukumaa.... Bleee ritaa nervoza spele buuus... KAZAHIEM teicami GK linija...

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Nu šī galīgi nav mēraukla potenciālam vai izlases gatavībai. Pat mūsu vairākums šeit izskatījās fantastisks. Nevar noliegt, ka izpildītāji ir lieliski, bet nostāties šoreiz varējām bez pretestības.

Man šķiet, ka sen tāds grafiks nav bijis. Ņemot vērā kazahu izkrišanu un francūžu labo spēli iepriekšējā čempī, mums izšķirošā spēle sanāk otrā, nevis trešā kā parasti. Ļoti grūti kaut ko prognozēt. Otrs - atcerēsimies, ka vēl pēc kazahiem ir nopietns kapiņš gaidāms. Nepārvērtēsim kazahus, novērtēsim francūžus un viss būs labi!

Šosezon bija pirmā reize, kad hokeju vēroju ar mega emocijām! Būs labi! :)

Link to comment
Share on other sites

Tieshi taa Tomka, arii man beidzot bija patika verot LAT izlasi spelejam...SASTAVS novakts cik vien labs vispar ir iespejams, sen tik labs nav bijis un diez vai jel buus tuvakaja laikaa, jo parasti kads nevar... Ja KAZAHU GK nebus lielaa diena, un musejie tik tieshaam atdosies pa visiem 100%, tad arii 2tro soli mums japarvar... Vel jau dienas spelee, moshk Briti sasit Franchus :DD

Link to comment
Share on other sites

Zemgu man ļoti gribējās redzēt. Protams, Daugaviņš arī noderētu. Vispār mums ir pāris jaunie, vēl daži mazliet pieredzējušāki, kuri varētu noderēt izlasē, Katrā ziņā ļoti interesants sastāvs, bet uz PČ būs vismaz 3 jauni spēlētāji (ceru, ka ne traumu dēļ). :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...