Jump to content
GIGN Forum

Hokejs


MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

Nu ko šodien tulīt ceru ka varēšu redzēt pašu Hašeku darbībā :) Ceru ka neiedos tieši šodien viņam atpūsties :) Gribētos lai mūsu puiši pārspēj vairumā Hašeku :)

Vai nu nevienam vairs neinteresee HOKEJS vai kaa?

Jo baigi zemaa aktivitate :(

Nu nekas,vismaz to jauninjo 2reiz parspejam jau :) Spele jau laba un shitie Spartakieshi nebus ar pliku roku njemami,bet nu jacer ka nichu notureesim! un savus punktus panjemsim! :unsure:

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

:) Limeni kautinjos toch var just :) Vajadzeja pret Vitjaz uzraut :DD

Tie paši vityaz zobus no ledus varētu lasīt. Viņi jau nemaz neizceļas ar savu kauties prasmi, bet gan ar netīru un pretīgu hokeju, un paši par to lepojas.

Link to comment
Share on other sites

aizrakstīju draugiem, bet te arī šķiet varētu ielikt

Spēle man patika. Varēja redzēt nedaudz viņu NHL iezīmes, ātrums, kas mums ļoti traucēja, bet vairāk šķiet traucēja viņu skills. Teiksim Dinamo iet uzbrukumā un viņi jau redz, kam tiks dota piespēle un pārtver. Mūsējie dažreiz taisīja ļoti advancētus trikus un Dārziņš kādas 3 reizes apmudīja 1-2 viņējos, bet vispār viņiem bija ļoti grūti iemest. A ja mums nebūtu lielisku vārtsargu, tad rezultāts būtu bijis vismaz par kādiem 2-3 vārtiem lielāks, jo abi vārtsargi ļooti labi nostāvēja.

Ozoliņš uz KHL fona jau šķiet lēnīgs, bet šeit viņu apdzina uzbrucējs, kas atradās 2m aiz viņa slidojot uz mūsu zonu. Par laimi Tellkvists jau juta, ka nebūs labi un izslidoja gandrīz līdz zilajai līnijai, lai briesmas novērstu. Viņi daudz arī stāvēja pie vārtiem un traucēja vārtsargam, kamēr paralēli kāds no viņējiem uzmet. Pie 0:0 viņi vienus vārtus tā iemeta, bet neieskaitīja, jo viņu spēlētājs bija vārtsarga laukumā.

Principā es teiktu, ka Fīniksai neveicās :) Mūsējiem bija kādas vēl 3-4 iespējas gūt vārtus, viņiem bija vismaz 10, tai skaitā 1vs1 izslidošana.

Skaisti bija arī kā Dvarionas izpildījās - pārtraukumā no augšas nolaidās platforma uz kuras spēlēja viņa grupa. Dziesmās bija iepīti vārdi Dinamo, bet sūds ar to - viņiem tur ar skaņošanu bija kaut kādas problēmas un ik pa laikam atskanēja riktīgi spalgas, īsas audio huiņas. Pirmajā pārtraukumā to bija nedaudz, bet otrajā viņi spēlēja kaut kā klusāk un to sūdu bija tik daudz, ka tie daži atlikušie cilvēciņi, kas zālē bija sāka svilpt. That was fun. Tad pirmās dziesmas vidū mazais piegāja pie ģitārista mikrofona un paņēma to, tad varēja dzirdēt viņa balsi tā it kā kāds to pēkšņi būtu ieslēdzis.

Kaut kādam džekam rindā aiz mums pirmajā pārtraukumā uzradās problēma - viņam bija pazudusi somiņa (ne jau čiksu, bet tāda apliekama ap plecu, tikai maza). Viņš izmeklējās visriņķī un vienā brīdī uzvilka jaku un aizgāja prom. Tas man vēl nešķita nekas ievērības cienīgs, bet lietas sāka kļūt interesantas, kad viņš ar to somiņu atgriezās. Kad viņam vaicāja, kā dabūja, šis pastāstīja, ka gājis uz izeju un tur kaut kur netālu kaut kāds krievs ar viņa somu rokās staigājis, šis gājis klāt, rāvis ārā no rokām un kad krievs protestējis, gāzis viņam pa seju :) nezinu vai apsargi iesaistījās, tas netika minēts, bet beigas vobšem bija laimīgas.

Rezumē: 10 latu vērta spēle diez vai bija, bet es pārāk nenožēloju, ka aizgāju, NHL džekiem tomēr diezgan maz ko var izdarīt, fenomenāla tā Sušinska diršana par labāko līgu. Kā jau kāds komentos teica, tad kaut kāda Šveices komanda SKA uzvarēja, tad jau Šveices līga ir viskrutākā pasaulē.

Link to comment
Share on other sites

Tas palags, kur radija dinamo promo bija loliigi, tie sargi USA un LV ari bija loliigi, kad vini tur staav un muusejie jau slidinaas viniem apkaart :D

Un tie sadaliitie papiiri vispaar fail bija, jo tur vienu burtu nevareeja izlasiit :D

Un tad saakaas lidinaasana no loozhas. Jau iedomaajos, ka tulit ielidinaas laukumaa.

Kaa, arii uz taas skatuves visus periodus augsaa aiz bungaam atradas dzekins

Link to comment
Share on other sites

žēl Holta, pifčiks Holtam no OZO :DD Spēle vnk perfekta! Dārziņš man sāk besīt lēnām laukā!Tas nav vairs tas pats Dārziņš kas iepriekšējās 2vas sezonas kapāja!Mikušam sen bija laiks,sākt spēlēt! Troteru steidzami jāliek 2trajā maiņā Ankipāna vietā,pa malu.jo jūtams ka Trotters var vairāk!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...