Jump to content
GIGN Forum

Nava Vairs Interesanti Pubā :(


GOLFY_S
 Share

Recommended Posts

man ir liela bēda :ermm: . Pēc ilgiem laikiem atgkal sagribējās pašaudīties pubā. 3x pa pa pāris mapēm pašaudijus, un viss spēlētprieks jau zudis. Lieta tāda, ka 1.6 pubā mūsu jaukie pro admini ir tādi (atvainojos) mīzlas palikuši. Neviens neciena komandu spēka līdzsvarotaja darbu. Visi lien tikai pie stiprākajiem, un tik frago. Ja agrak ar tādām novizēm bija tik buchers, ta tagad 51% krāsaino tādi palikuši. Ienāk kāds pro, visi lec pie viņa un tik grauj otru tīmu. (vienkarsi tik patikami spēlet) Un vēl te dažam labam baigi ir piedūrusi slay team opcija. Pats gan to neesmu izjutis, bet... ok, nerunāsim par ežžurkveidīgajiem gadījumiem. Pie labas spēles tas NAV jādara. Nu vienreiz dzekiem samisējas, nu i? spēle tālak, bet nē, momentā slay... Izskatās ka dažam labam uz peles jau ši komanda ir nobindota. Rauds ir tikai 2 minūtes, ko var stresot.

Ko es ar šo nesakarigo tekstu gribēju pateikt. Ludzu esiet draudzigi un cieniet citus speletajus.

ps: un var būt uz laiku atslēdzam komandas maiņas opciju, jebšu kur piedzimsti, tur dzīvo...

Link to comment
Share on other sites

NU nez! Spelejot vakaros ar ezhuku un savie GooD klana memberiem,mums fans vnk neizpaliek :D Nu jaa l1nk1n dabunot tas tiesibas reali prasija vinjas lai savu kraninju palielinatu! Nu par parejiem neko sliktu nevaretu teikt :) Nu okej Sn00p un Butcher vel mums tadi ahunie fragerie palikushi,bet that`s all :)

Link to comment
Share on other sites

IStenibaa gribejaas jautat,vai tas ir reali,ka admins respektiivi shaja gadijumaa TIRAKAIS FRAGERS, rounda sakumaa sevi paslapo 10m uz priekshu un reali mes tikai inferno mapee esam tikushi lidz C ,vinsh jau ir pie majas! Normali ne?Okej ja vinsh speletu for fun butu vel piedodami bet nu vai shis ir okej,nu nez nez! ja kas varu demku iemest ;)

Link to comment
Share on other sites

kaads +10cm ?

Vnk kad es patsvara speleju adminu uz bridi ir DAUDZ, tad nozud... tas tas taaa.... jau sen chiterus @ xchat nododu...

par slap... pameginaju prikolu @ inf ar xslap l1nk1n 0; xslap l1nk1n 0; xslap l1nk1n 0; xslap l1nk1n 0; xslap l1nk1n 0; .... vienlaikus... tas jau taa... bet njemot vera prikolu kaa tadu... sk8er sevi uzslapo uz klinti mapee de_nuke no Ts puses.... ai OK, tas jau POOOO... the same prikols... gaver - sk8er draugs iamznto niku sk8er un vinja pw, ienak serveri kaa (1)sk8er un nomaina niku uz gaver... aaa.... tas jau vairak nav nekas !!! ir jau daudz par ko vel pastastit, bet, tas lai paliek mana kompetencee !!!

Edited by l1nk1n
Link to comment
Share on other sites

Esmu mazliet salietojis alu šovakar, bet tomēr kaut ko gribējās ierakstīt. Goodmenam +10 par ->GooD pasākumiem, dziesmām un visu pārējo, tādu cilvēku dēļ es mīlu gign'u. Runājot par ežžurkveidīgajiem gadījumiem, īsti nesapratu kā tas bija domāts un vai tas bija domāts uz manis, bet abos gadījumos neredzu ar sevi nekādu sakaru. xslaytm izmantoju daudz retāk, nekā esmu redzējis to darot citus indivīdus, pie tam to daru praktiski tikai ar to tīmu, kurā pats spēlēju [kā tas ir noteikumos] un tikai tad, kad dzīvi palikušie ir nu tiešām superlielas lāmes un pēc c4 uzlikšanas salien stūros un gaida ziemassvētku brīnumu. Ja tas tomēr bija domāts kā variants, ka es žurkoju & stuff, tad nenoliegšu - parasti spēlēju par CT, un CT misija ir sargāt spotus. Tad nu es viņos ar nazi (!!!) arī žurkoju, un c4 planta gadījumā vai arī gadījumā, kad lielākā daļa tīma jau ir izšauta ņemu ieroci un skrienu virsū cik nu tas ir manos spēkos. Tāpat arī pēdējā laikā mēdzu šaut un nazi izmantot kā tādu foršu palīgierīci, kuru man baigi patīk šad tad izvilkt no kabatas, bet tas arī viss. Īstenībā topika doma tīri laba, un arī man būtu ko pateikt par dažiem cilvēkiem un viņu rīcību serverī, bet es to nedarīšu, jo zinu, ka no rīta noteikti pēc tam grauzīšu pirkstos. Chill, dzīve ir skaista, bet vēl skaistāka, ja tajā ir mazliet alus, foršas kompānijas un labas mūzikas + dziedāšanas līdz rīta gaismai. Veiksmīgu jums turpmāko dienu, zinu, ka no rīta man būs grūti. ;)

Link to comment
Share on other sites

Šim es piekrītu, arī esmu pamanijis, bet visvairāk kaitina, ka slapo sevi augšā uz nereālām vietām un tad žurko.

Vispār serverī ir bezpriģels, es kā ienāku tā tur FUNS tipa notiek, kāds fans tur, ja viens atskaņo mūziku un 4 lēkā apkārt ar nažiem un graizās? Nemaz nerunājot par tīmslejiem, bezpriģelā vienā raundā admins paņem un pēc 30sek noslejo visu tīmu, atmazka kāda? Mirstat ātrāk, gribu spēlēt :slap: Paldies arī par nepamatoto kick(labi, ka man ir slots un nav jāgaida rindā), tas tā, tīri informatīvi :thumbsup:

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Epix pa dienam un vakaros nekadu fanu neesmu pamanijis! PArasti visa jautriiba sakas vakaros no 22:00-ritausmai vai lidz apnik :) Vismaz no manas puses :) Epix tu pats shad tad piedalies musu exšenā :) Taa kaa njenada gnatj :) Mes vnk ar savu izklaidi palidzam frageriem skillu kachaat :) Un ja kadu vel izdodas nogriezt tad misija ir izdevusies :) Galvenais ka ar savu fanu mes netraucejam citiem! ja runajam vai dziedam parejie var voice_enable 0, ja zhurkojam tad lidz konkretam bridim lai paspetu izpildit misiju!Lidz ar to mes apzinamies ko daram!Ja kadam nepatik var tak pariet pretejaa komandaa vai vnk savaa sulaa spelet!

Link to comment
Share on other sites

Notikt jau nenotika tapēc arī pats nekādas sūdzības neuzbliezu te, bet enīvei tas ir stulbi, jo ir cilvēki, kas grib pašaut un vienam nav reāli, ja pārējie tizlojas kaut kur spotā.

Protams ir forši šad un tad kaut kādus fun pabīdīt, nu kaut vai piemēram tā diena, kad 14 spēlētāji ar nažiem tikai spēlēja, lūk tas bija jautri, tikai problēma ir tajā, ka tas atkārtojas dien dienā vai arī jau ATKAL man tik ļoti neveicas, ka sanāk ienākt tad, kad jums ir fun laiks, no offense, bet tomēr visam savs mērs. Respektīvi man nepatīk, ka nesanāk pašaut.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Es pats esmu dazhreiz pa mic parunaajis liidz kad jums tipa fun laiks, bet nekad necenshos afigena skriet un beztolkaa ar nazhiem gaidiit upuri. Mani arii kaitina taa juusu fun padariishana, jo nesanaak tik daudz taa laika uzspeeleet n shit.. parasti speeleejeeu tieshi veelaas vakara stundaas kad ir laiks, bet tad kaut kaads marasms serverii notiek!

To GOLFY_S laikam sen neesmu speeleejis jo taadu lietu pirmo reizi dzirdu, ka admini lec komandaa kur stipraaks vai stipraaki speeleetaaji! Es vopshe katraa mapee zinu kuraa tiimaa gribu speeleet un spiezhu 1vai2 ja netieku tad pox speeleeju pa otru tiimu! Ja es taadas lietas nezinu tas noziimee, ka sen neesmu speeleejis!

p.s. eziit savaa mazajaa paaliiti pacenties rakstiit iisaakus tekstus a to baigais slinkums visu to lasiit! :D

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

cik zinu, vienmēr ir bijis, ka visi frageri salien vienā komandā un frago, nu nav tas nekas aizliegts un no tā vaļā netiksim.

man tomēr arī labāk patīk, ka ir kāds, kas piesedz pakaļu, nevis skriet ar kaut kādiem defaultajiem pidiņiem kopā.

sk8er, ja tu tā dari, tas nav forši, tāpēc tā vairs nedari, ka nesanāk mums te šķirties ar asarām acīs.

par l1nk1nu runājot, viņš tomēr savus admina pienākumus pilda, nevis kā dažs labs, kuru vārdā nesaukšu.

Link to comment
Share on other sites

:ermm: . Pēc ilgiem laikiem atgkal sagribējās pašaudīties pubā. 3x pa pa pāris mapēm pašaudijus, un viss spēlētprieks jau zudis. Lieta tāda, ka 1.6 pubā mūsu jaukie pro admini ir tādi (atvainojos) mīzlas palikuši. Neviens neciena komandu spēka līdzsvarotaja darbu. Visi lien tikai pie stiprākajiem, un tik frago. Ja agrak ar tādām novizēm bija tik buchers, ta tagad 51% krāsaino tādi palikuši. Ienāk kāds pro, visi lec pie viņa un tik grauj otru tīmu. (vienkarsi tik patikami spēlet) Un vēl te dažam labam baigi ir piedūrusi slay team opcija. Pats gan to neesmu izjutis, bet... ok, nerunāsim par ežžurkveidīgajiem gadījumiem. Pie labas spēles tas NAV jādara. Nu vienreiz dzekiem samisējas, nu i? spēle tālak, bet nē, momentā slay... Izskatās ka dažam labam uz peles jau ši komanda ir nobindota. Rauds ir tikai 2 minūtes, ko var stresot.

Ko es ar šo nesakarigo tekstu gribēju pateikt. Ludzu esiet draudzigi un cieniet citus speletajus.

ps: un var būt uz laiku atslēdzam komandas maiņas opciju, jebšu kur piedzimsti, tur dzīvo...

cik es speeleeju naktii , tad tur neviena admina nav ! zheel , bet taa ir , es tikai nesaprotu kaaapee likin nav tur ?

atbilde uz jautaajumu (kaape linkin?) ja vinjsh domaa csdm`aa irasties kaa lielais , tad lai staigaa , pub un csdm ir 2 atshkjiriigas lietas

Link to comment
Share on other sites

kkaa taa rii saprast ! ja vinjsh kaadreiz tur nebij manaams nemaz , tad tgd paraadas ik pa briidim un pec skata neizskataas , ka vinja interesees ie ieiet specos un kaadu papeetiit , taa labaa vinsjh nospeelee kaadu mapi un pazuud , ko es varu teikt , lai veicas

p.s. vinjsh pat admins buudams neuztur nekaadu konntaktu ar speeleetaajiem , kas naktii iir svariigi , jo speeleetaaju nav daudz !

nezinu , spriezhat pashi

Link to comment
Share on other sites

p.s. vinjsh pat admins buudams neuztur nekaadu konntaktu ar speeleetaajiem , kas naktii iir svariigi , jo speeleetaaju nav daudz !

nezinu , spriezhat pashi

kādu gan kontaktu viņam uzturēt?

vislabākais ir spēlēt neuzkrītoši, lai potenciālie čīteri nezinātu, ka viņš ir admins!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...