Chiky Posted September 20, 2008 Report Share Posted September 20, 2008 (edited) ATX TOWER kam tik lielu kasti vajaga !!!? Nepietiks ar ATX MIDI tower ? Kads var man ludzu uzmet linku uz kadu raptoru !!! Edited September 21, 2008 by Chiky Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 ja ir jaudīga sistēma, tad labāk lielāku keisu, lai gaiss vairāk tiek klāt... btw macho, es tev SILTI iesaku uzlikt divus lielos ventilatorus - vienu priekšā un vienu aizmugurē, ja nu vien tu pēc pusgada negribēsi videokarti uz garantiju mainīt or somethin... man jau ir gadījusies šāda šmuce edit: āā un padomā vai tev tas rokturis netraucēs keisam... vismaz manā gadījumā to nāktos zāģēt nost, jo man galdam izmērs neatļautu tādu navarotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 (edited) pff tas ko max ielicis pavisam pavisam...... tad labaak shito http://www.metaleks.lv/cenas/28/28673_zega...ium_schwarz.php vai arii tadu ka man jo man vins kas metaleksa strada Marcis teica ka tas ljoti labi elpo, dzeseejas utt vinam uzreiz var pievienot arejo hdd eerta vieta un vins skaitaas GAMING http://www.metaleks.lv/cenas/28/24385.php Edited September 21, 2008 by doGY Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Nu ja...ja keisa nosaukumā ir vārds "GAMING", tad vari būt drošs, ka spēlējot spēles, 10-15fps nāks klāt pa defu dēļ tā vārda vie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 (edited) jāiet strādāt kādā datorveikalā par pārdevēju. dogij, kad pirksi nākošreiz kompi, pasaki man, es tev sameklēšu arī GAMING vadus datoram un arī GAMING skrūves keisam, protams, kā tad bez GAMING led lampiņām kompī. tas dos 10000000000 fps klāt. un ja ar to būs par maz, noteikti varēsi no manis nopirkt arī GAMING flashu (btw 40 fps nāk klāt) un GAMING tumbas( sabwūferis +60 fps, centrālā tumba +50, pārējās +35. tāpēc tev noteikti jāņem pēc iespējas vairāk tumbu. Uztaisi 24.1 audio sistēmu.) vēl vari nopirkt GAMING krēslu, katrs ritentiņš dos + 5 fps, bet ja būs pusādas, tad vispār būs 80 fps klāt. būs kruta. GAMING FTW P.S. aizmirsu pieminēt GAMING FDD. +42fps. P.P.S. GAMING printeri gan vari nepirkt, jo tikai +8 fps Edited September 21, 2008 by moby Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Tev ir probleemas ar nerviem Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 nē, man ir problemas ar tevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 lol, kāds tur sakars ar nerviem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Kurš ir labāks procesors priekš spēlēm... Core 2 Quad Q9550 - Ls 187,53 Vai Core 2 Duo E8600 - Ls 158,85 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Core 2 Duo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Macho ko tu njemies, panjem shito - http://www.engadget.com/2008/03/03/eyes-on...op-ares-cg6150/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 lol.. keisus pat es advancetakus maku tasit....... ja taisiiit. pali. maku taisiit.... tadiem neattistitiem kretien ar mazo pimpiti ka KRI.. idiotiem.. kretiniem un dzives un sadzives treshas dienas sautejuma paliekam un faking suda atlikumiem uz= poda === krii miljaaka priekshema , lai ari ko vinsh tagad rasktitu tas nozimes vinja niecibu un fizisko garigo stulbumu, ja es esmu resnaks par tevi, bet vismaz es varu pcelt vairak par gazes balonu un 100 kg , nevis tu izlutinatais rigas pedinsh kursh nav redzejis ne normalu darbu, tika senchu naudu u pohuj ka tu teiksi ka itka esi pats nopelnijis visu. es teiksim dzivesvietu, proti dzivokli remonteju pats un visu, ieskaitot sievu, ( komats idiotiem kaaa krii) ) , uzturu viens,,, ja viens , un pelnu dahuja,, esmu priekshnieka vietnieks. 8 darba gadu rezultats.. aborta atlieka tu esi. un tu vari pat nerakstiit ...neko. tpat ir skaidrs ka buus PM.. tjipa eu tu un es jaa. ja. un man jamiizh? EJ DIRST NENAC KLAT< SAVADAK NOSTIISHU> kretins mazpautainais... varetu but ka tu esi nevainigs.. ja tadu idiotu ka tu ir daudz. macho , ja gribi vedinashanu un udens dzesi , kas nozime normalu dzesi ka saproti + klusumu versies pie manis, man izdevas.. izmaksas = 45 ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 21, 2008 Author Report Share Posted September 21, 2008 wtf? kas jums ar kri par problēmām? risiniet viņas privāti jebkurā gadījumā... par ventilatoriem ņemšu vērā, paldies. dogy, tas pirmais keiss, ko parādīji izcili nesmuks. Otrs jau ir labāks, bet manējais variants pagaidām tāpat izskatās labāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Miedziņš, vari lūdzu paskaidrot kāpēc Duo ir labāks par Quad, šajā gadijumā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Quad neatbalsta visu to, ko atbalsta Duo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Sk. A bet ir kaut kā iespējams divas videokartes - hd 4870x2 palaist uz XP vai uz vista? Un ja tev ir šīs divas videokartes tu varēsi izvilkt ar 1kw barokli??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 22, 2008 Author Report Share Posted September 22, 2008 tev ir lieki 600 ls tikai priekš videokartes? jo viena 4870x2 maksā 300. Rūķītis man saka, ka nav, tāpēc jautājums ir visnotaļ lieks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Macho - ir, ir man nauda... Es te taisos PC pa 2k pirkt, bet vai sanāks, tad jau redzēsim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Cik review lasījis esmu, tad divas 4870x2 saslēgtas Crossfire strādā minimāli ātrāk par vienu. Tos 300 latus ieguldīt citur būtu daudz saprātīgāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Nu vot man šito pašu teica viens cilvēks. Un nonācu pie slēdziena, ja pirkšu tad tikai 1, jo šā vai tā tā videokarte ir daudzjaudīga.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 (edited) peerc shito, far cry 2 pavilks uz max , STABILI! Edited September 22, 2008 by Kuilis Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 22, 2008 Author Report Share Posted September 22, 2008 Kuili, ja ar vārnām varētu apzīmēt grāvi, tad tu stāvētu uz pašas, pašas maliņas, gatavs tūlīt iekrist. Ir nepieciešams tikai pavisam mazs, mazītiņš pagrūdiens vēl viena tava posta veidolā. edit: oo atradu vēl vienu postu. Atā uz 7 dienām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now