l1nk1n Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 (edited) Sveiki cs.gign.lv komuunieshi... Velejos iegut tadu komandu kaa xban un xnick... Kapec? - nav jau taa, ka vienmer ir kads admins + ja ari ir, tad es sakuma caur adminchatu nododu, tad vinji iet skatities, tad tikai bano... Par to adminu, kas ieteiktu - samuray aka samurati Kav varu spelet? - ja nav darba diena, tad jebkuru miilju bridi, ja man ir darbs, tas parasti ir liidz 11iem 12iem nakti, tad no 12iem liidz kadiem 3iem, 4iem !!! P.S. Stati -> http://cs.gign.lv/player.php?id=10003 Edited September 9, 2008 by l1nk1n Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 es ar butu ar mieru un atbalstiitu vinu! sen zinu linkin'u un zinu ka ar vinu nebutu nekadu problemu.. adminu nekad nevar buut par daudz, it iipashi labu adminu! ATBALSTu Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 īstenībā tiešām noderētu admini ar pieredzi, savādāk pēdējā laikā tikai visādi jauniņie prasa tiesības šajā gadījumā tas nekas, ka statos tikai 69h, spēlējis šeit arī gigna pirmssākumos, tāpēc kopējais laiks būs daudz lielāks nekā vairumam šeit spēlējošo. varu likt pat savu galvu ķīlā, ka nekādus mēslus nestrādās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 viņa šaras ir apbrīnojamas it kā jau spēlē pa vakariem vēliem, cik esmu pats, tad jau laikam arī varētu k-ko iedot. BET tev tiešām ir vajadzīb a pēc šīm komandām? kaut kā pēdējā laikā adminu ir ļoti daudz onlainā un praktiski visos laikos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted September 9, 2008 Author Report Share Posted September 9, 2008 Nuuuu vakar (shonakt) ap plkt 4iem naktii speleja viens taads tipinjsh "Emmy af Sverige" speciali vinju killoju, jo neko citu nevareju darit... taisuju specialu TK... skatijos kaa spele - WH!!! a ko es varu izdarit? Pat IP panjemt es nevaru ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Pozitīvs tēls, pieklājīgs un adekvāts, spēlē tīri labi, sabiedrisks un nav nekāds 15 gadīgais zadrots, bet gan cilvēks ar dzīves pieredzi, nevis tikai cs. Es atbalstu, lai veicas! Adminčatu obligāti, savādāk nācies ar viņu runāt caur xpsay Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Šis čalis uz mani ir atstājis tikai un vienīgi pozitīvu skatu rec, lai veicas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 rec... uz nG arī čalis labi adminē,nedomāju,ka šeit būs kādas problēmas.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted September 9, 2008 Author Report Share Posted September 9, 2008 ty par atbalstu... P.S. nupat atkal "Emmy af Sverige" terorizeeja visu serveri ar wh + aim... viss serveris blauj, es blauju... bet adminu nav online, tas bija ap 00:30 @ de_aztec !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 uzliku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts