Jump to content
GIGN Forum

Servera Konfigurācija

Recommended Posts

Hello cs serveru znatoki!

Esmu salicis RATES kā vajag, bet nu jau vairs nezinu ko lai saliek pinga samazināšanai.

maybe pastāv vēl kautkādi pinga samaziāšanas veidi?

Vēl ir jautājums: ja servera datoram Celeron 1800 ar 1GB ramu iespraust veel + 1 GB ramu vai tam būs jēga?

Edited by plnk

Teorētiski ja iespraudīsi 1 GB ramu , tas tikai veicisnās mapes mainīšanās ātrumu.

Parsvarā uz pingu darbojās procesors , bet visslielāko lomu šajā jomā spēlē tava isp ( Internet Provaidera Ātrums)

Ir viens antipings kuru esam izveidojuši , bet publiski nevelos dot . ļoti labi samazina pingu :P !

celerons 1.8 taakaa bishku pasuudiiigi velk to serveri ar savu 1gb ramu, agraak staaveeja uz celeron 766 ar 256 dimm ram PC133 un pings bija ap 20, taapat kaa tagad. zinu 100% ka probleema nav netaa, jo esmu tiiklu piesleedzis pa taisno no servera un pings pasham taads pats 20-30. iespeejams ka konfiguraacijas serverim vai servera PC ir jaapielabo....

cik esmu licis linuxus kaa serveri - vinjsh nenjem pretii windows networkus, taadeejaadi es nevaru salikt tiiklu otrajam kompim no servera kursh ir kaa routers. man diemzheel nekatjit seedeet briivajaa laikaa un skatiities servera konsolee kaa visi speelee un priecaajas :(

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...