Jump to content
GIGN Forum

Hdd Atņirdzās


0xDEAD BEEF
 Share

Recommended Posts

Cik zinu, tad Latvijā cietos neremontē. Tas nav izdevīgi un lētāk sanāk nopirkt jaunu cieto. Ar informācijas atgūšanu no bojātiem cietajiem diskiem, par attiecīgu samaksu, gan nodarbojas atsevišķas kompānijas, bet no galvas nepateikšu.

EDIT: uzgāju pāris linkus.

http://www.hdd.lv/

http://services.hardware.lv/index.php?goto...ear〈=lv

Bet nu tur Tev jāzvana un jāizklāsta situācija. Tad arī uzzināsi konkrētāk, labo vai nē. Pieļauju domu, ka viņi atgūst datus no cietajiem, uz kuriem ir "bad block", nevis uz tādiem, kuri ir atstiepuši kājas tāpat. Visticamāk, ka Tev galviņas cietajam ir nobrukušas, bet diez vai to te spēs salabot, jo tam ir nepieciešama sterila vide, speciāls apģērbs un citas lietas, kuru Latvijā vienkārši nav.

Link to comment
Share on other sites

Jebkurā gadijumā, ja taisies pirkt jaunu cieto disku - seagate noteikti neņem. :thumbsup:

Seagate cietie ir vienu no labākajiem pasaulē.

Vienkārši bija neilgs laika posms, kad viņiem, kaut kas tur noposās un viņi izlaida sačakarētus cietos, tev vienkārši gadījās, kāds no tiem.

pats lietoju seagate barracuda 320 gb sata 3.0 un jau gadu strādā vienkārši ideāli.

P.S. par to jet runājot, viņš tieši atrodās pie dzeltenas skolas tādā baltā, divstāvīgā mājā, tā kā var droši iet pa durvīm iekšā, jo no ārpuses izskatās, ka tas ir, kaut kāds ebīls offis. Pats dzīvoju 5 minūšu gājienā no tā veiča :)

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

bļē, mans MAXTOR 80GB ATA aizvēsturiskais cietais ir pabijis kādos 3 kompjos, kurus esmu mainījis un vēl joprojām darbojas un nav pat bad blocku. cilvēki, sāciet tak pret tehniku izturēties ar mīlestību un cieņu. :D

kRi, padomā reāli. ja Tev nomirtu cietais, Tu viņu nestu uz remontu tikai tapēc, ka nomira, vai tapēc, ka bija svarīga infa virsū? Tu aiznes uz remontu cieto, viņu Tev salabo un Tu pēc tam esi gatavs to izmantot, zinot, ka pagadījies brāķis un ka tas sūds var nomirt atkal jebkurā brīdī ? nu nezinu gan.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...