0xDEAD BEEF Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Karoče seagate baracuda 320GB ņēma un sāka pretīgi pīkstēt un tarkšķēt! Es gan viņu nēsāju apkārt USB enclosurā, bet tas tak nekas - bija ietīts džemperī! Karoče - kāds nezin, cik tas remonts varētu izmaksāt un kur? THNX Beef Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Cik zinu, tad Latvijā cietos neremontē. Tas nav izdevīgi un lētāk sanāk nopirkt jaunu cieto. Ar informācijas atgūšanu no bojātiem cietajiem diskiem, par attiecīgu samaksu, gan nodarbojas atsevišķas kompānijas, bet no galvas nepateikšu. EDIT: uzgāju pāris linkus. http://www.hdd.lv/ http://services.hardware.lv/index.php?goto...ear〈=lv Bet nu tur Tev jāzvana un jāizklāsta situācija. Tad arī uzzināsi konkrētāk, labo vai nē. Pieļauju domu, ka viņi atgūst datus no cietajiem, uz kuriem ir "bad block", nevis uz tādiem, kuri ir atstiepuši kājas tāpat. Visticamāk, ka Tev galviņas cietajam ir nobrukušas, bet diez vai to te spēs salabot, jo tam ir nepieciešama sterila vide, speciāls apģērbs un citas lietas, kuru Latvijā vienkārši nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Seagate cietie diski ir mēsli, man jau 2x nācās pirkt jaunu cieto disku, tagad pats lietoju samsungu un esmu apmierināts. Jebkurā gadijumā, ja taisies pirkt jaunu cieto disku - seagate noteikti neņem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Jebkurā gadijumā, ja taisies pirkt jaunu cieto disku - seagate noteikti neņem. Man ir otrādi tas kā paveicās Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Man katrs 2 mēnešu laikā nosprāga, nē nu strādā, bet tā rūkoņa krīt uz nerviem. Un pats cietais ar bieži lago, reāli izbesija - nopirku jaunu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 (edited) Cieto disku remonts zinu ka bija uz eksporta ielas, ja nekļūdos tad eksporta iela 7, tur blakus vel kaut kāds parks. [edited]: http://www.jet.lv/support.html Edited September 3, 2008 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Rīgā divi vispopulārākie kantori, kas izvāc infu no pusbeigtiem cietiem - populārākais ir http://www.eetriga.lv/ un otrs ir jau iepriekšējā postā minētais jet. p.s. pirmais man liekas bija lētāks turklāt boot.lv forumā apgrozās tieši tas čalis kas to infu ekstraktē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Tev remontu vajag vai datu atkačāšanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 (edited) Jebkurā gadijumā, ja taisies pirkt jaunu cieto disku - seagate noteikti neņem. Seagate cietie ir vienu no labākajiem pasaulē. Vienkārši bija neilgs laika posms, kad viņiem, kaut kas tur noposās un viņi izlaida sačakarētus cietos, tev vienkārši gadījās, kāds no tiem. pats lietoju seagate barracuda 320 gb sata 3.0 un jau gadu strādā vienkārši ideāli. P.S. par to jet runājot, viņš tieši atrodās pie dzeltenas skolas tādā baltā, divstāvīgā mājā, tā kā var droši iet pa durvīm iekšā, jo no ārpuses izskatās, ka tas ir, kaut kāds ebīls offis. Pats dzīvoju 5 minūšu gājienā no tā veiča Edited September 3, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 bļē, mans MAXTOR 80GB ATA aizvēsturiskais cietais ir pabijis kādos 3 kompjos, kurus esmu mainījis un vēl joprojām darbojas un nav pat bad blocku. cilvēki, sāciet tak pret tehniku izturēties ar mīlestību un cieņu. kRi, padomā reāli. ja Tev nomirtu cietais, Tu viņu nestu uz remontu tikai tapēc, ka nomira, vai tapēc, ka bija svarīga infa virsū? Tu aiznes uz remontu cieto, viņu Tev salabo un Tu pēc tam esi gatavs to izmantot, zinot, ka pagadījies brāķis un ka tas sūds var nomirt atkal jebkurā brīdī ? nu nezinu gan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now