Jump to content
GIGN Forum

Palidziet War3

Recommended Posts

Es nevaru izvēlēties war3 serveros rasi .. Ja cenšos izvēlēties tad uzmet šādu eroru ..

* [WAR3FT] An error has occured when retreiving your race information, please contact a server administrator

Esmu pārinstelējis cs un reapirojis cs nekas nesanāk ..

Vispārīgi cik esmu dzirdējis no daudziem ļoti pat daudziem cilvēkiem tad v26 nav ieteicams , jo viņam ir bugi un traineri .

Tāpēc silti iesaku tev novilkt šo v21

Izdzēs vecos cs doties uz uz direktoriju iekš hdd kur bija cs idzēst valve mapi visu visus cs failus.

Ieinstalēt pa jaunu cs , pēctam to pach.

Un ja nelīdzēs tad novelc šo te cs versiju

Un izmēģini , jo manliekās ka steam orģinālā cs versija ( Ja tev viņa ir orģinālā) īpaši nedraudzējās ar nosteam serveriem .

Tāpēc paeksperimentē.

Ja palīz kāds no šiem variantiem tad uzraksti šeit , ja ne tad tāpat uzraksti :) !

;) emm.. Man ir nonsteam cs1.6 :D

Velviens iemesls varētu būt kad tev bija v26 tu pēctam liki v21 ,bet v26 faili tāpat bija palikuši un draudzēties viņi negrib :| tākā izdari toko teicu :) !. , vai arī tajā serveri kur spēlē neatpazīšt tavu niku :D

Nju tas varēu bū ja tu kompi restartēt , tad MDSL parasti nomaina ip addresi , bet iemesls kas man liekās viss pieņemāmākais ir sekojoš : Citiem cs serveriem xp un viss parējais ir uz nika , un varbūt tu pamainiji niku savu kautkādi kautko , vai arī viņiem ir uz steam_id_...... . Vnk tas war.mpe.lv ir uz ip un tāpēc varētu būt ka nemainijās tev.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...