Guest o515 Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Paliidziet dazhiem indiviidiem ar ieteikumiem kaa pagarinaat savus metamos [tiek arii saukti par gailiishiem, kraaninjiem, u.t.t.], jo beerniem iespeejams gruuti dziivee un ir daudz komplexu !! Mees pat vareetu uztaisiit akciju paliidzi beerniem pastiept [vai pagarinaat, abi labi skan]... Potenciaalo nabadzinju saraxc: Ojaars [goda biedrs] Dr.Pain [nopietnas probleemas, taadeelj nesmejamies] O Pulveris [maajas apstaakljos kaut ko ir meegjinaajis, bet neveixmiigi] Bet luudzu paliidzat vinjiem un SPAMam sheit NAV vietas, te tiek sniegta paliidziiba un moraalais atbalsts augstaakmineetajiem subjektiem veelaugstaakmineetaa priexhmeta sakariibaa !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 t-jaa o515 vs ojaars 10:2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Mmm... es labpraat piedaliitos Par taadaam lietaam kautcik sajeedzu, lai gan pasham taas nav bijushas nepiecieshamas. Stiepsimies peec labaakas naakotnes kopaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 liek pwnt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Par taadaam lietaam kautcik sajeedzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurisss Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Bet luudzu paliidzat vinjiem un SPAMam sheit NAV vietas, te tiek sniegta paliidziiba un moraalais atbalsts augstaakmineetajiem subjektiem veelaugstaakmineetaa priexhmeta sakariibaa !!! pareizi, pareizi nabadzinijiem ir jaapaliidz!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 bet man patiik kaa o515 visus sauc par beerniem kautgan pasham ir 18 ( tiko pilngadiigs kaa ne kaa... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 anfisa tev jau liela pieredze ar metamajiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest o515 Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 kaadi ieteikumi ???? Googlii seerchot man liekas nav jeegas, jo mani jau nokritizeeja, ka esot es losis un njefig pie Googlja liena, ja rokas liikas, buutu labaak zekjes adiijis vai kandzhu dzinis. Taadeelj, ja atrodas sheit kaac dakteriitis [vai vismaz students no Stradinjiem], nu luudzu esi atsauciigs un paliidzi - nabadzinjiem tak visa dziive ar taadiem (..) buus jaanodziivo. P.S. es tikko atcereejos, ka agraak pa TV raadiija kaut kaadu meteeja palielinaashanas aparaatu, varbuut 3iem kandidaatiem ir veerc nopirkt ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest o515 Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 bet man patiik kaa o515 visus sauc par beerniem kautgan pasham ir 18 ( tiko pilngadiigs kaa ne kaa... ) labojums - esmu gandriiz beerns, man ir 19 Un par beerniem saucu, jo zheel tak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 pareizi, pareizi nabadzinijiem ir jaapaliidz!!! un pats veel bljaustiijies uz pulveri ko vinsh kaa lohs visiem piebalso Googlii seerchot man liekas nav jeegas, jo mani jau nokritizeeja, ka esot es losis un njefig pie Googlja liena, ja rokas liikas, buutu labaak zekjes adiijis vai kandzhu dzinis. to teici tu nevis kaads cits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest o515 Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 2 macho: a vai ted es kaut ko saku ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 (edited) ho hooo... 0515 tu cilveekus veertee peec taa cik vinjiem liels metamais, stiliigi [sabiedriskajaas dushaas drosh ka medz luureet kuram lielaaks peec taa nosakot vinja IQ] veelreiz + veel tu liec noprast ka tev ir normaals metamais [mashiina + normaals metamais = ko veel vairaak var veeleeties[meitenes tevi ne taa vien aplido, atkauties drosh ka nespeej]] kraaninja taktika vienmeer nostraadaa ne? ja nav ko teikt, jaauzdirsh par metamo ai she tev veelviens zhetonu dabuusi veelaak... Edited February 7, 2005 by Reno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Luudzu turpiniet mani uzjautrinaat, LUUDZU !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 (edited) Tiem, kam problēmas ar metamo, iesaku trenēt vienu no slavenā Šaoliņ klostera 72 Kung Fu mākslām, precīzāk, "Iron Penis". Ja gribat sīkāk par to uzzināt, noskatieties "Mind, Body and Kick Ass Moves" pirmo sēriju. Jūs visi būsiet vienkārši OMG PS Tas NAV joks! PPS Ķīniezers spēja pavilkt kravas mašīnu pilnu ar cilvēkiem ar sava metamā palīdzību (NOPIETNI), es biju...like OMG WTF LOL!!111 Edited February 7, 2005 by TradeMAAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 2 macho: a vai ted es kaut ko saku ???? jaa tu teici ka esot es losis un njefig pie Googlja liena, ja rokas liikas, buutu labaak zekjes adiijis vai kandzhu dzinis. un to neviens cits neteica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 dzeki nvk normaali iespiezh !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 o515 a neesi apsveeris taadu domu ka sheit ir arii kaads vecaaks par tevi ? p.s a spite gadiijumaa nemaaciijaas stradinjos ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 ne jau Locekljologos... pie tam anfisa vecumam nav noziimes. Kaa redzi o515 ir mashiina, vinsh skeito un ir ielicis sheit savu bildi. Shiis lietas runaa pashas par sevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest o515 Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 o515 a neesi apsveeris taadu domu ka sheit ir arii kaads vecaaks par tevi ? uuuuun ??? ko Tu ar to gribeeji pateikt ???? Un tas spite toch varetu uzPMot 3iem jaunieshiem [jau daudzkaart vinju vaardi ir sheit malti], lai kaut cik uzlabotu vinjiem dziivi, nu vismaz nedaudz Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 uuuuun ??? ko Tu ar to gribeeji pateikt ???? Un tas spite toch varetu uzPMot 3iem jaunieshiem [jau daudzkaart vinju vaardi ir sheit malti], lai kaut cik uzlabotu vinjiem dziivi, nu vismaz nedaudz kaarteejais spozhaa praata radiits meistardarbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest o515 Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 (edited) Eu juus baigi neinteresantie paliekat, man saak kljuut garlaiciigi !!! Hmm...tikko Pinky'js iepirda, ka Spite = meteens, nu tad, ko lai saka nu nezinaaju, tak shto uznjirdzu ! Edited February 7, 2005 by o515 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojaars Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 (edited) o515 ir meitene no Mazbrenguliem If u now vat ai min PS pec tava ieteikuma nopirku zviedru pena palielinataju (rlz tagad 1/2 m neeregeta stavokli PPS a tu (o515) tai avatara bilditee nenodarbojies ar pena palielinasanu (es jau neko - tik pec sejas izteiksmem) PPPS Kura zona dzen tik labi matus??? Edited February 7, 2005 by ojaars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest o515 Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Nu vot, es jau saaku nedaudz uzjautrinaaties !!! P.S. tur es neko nepalielinu, tas ir 1 superfunny avatars, ko man 1 draugs uztaisiija, nu nevar nepaarzviegties. Un es tur esmu nenormaalaa palii, visaas bildees !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojaars Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 manu mulkibu - a es domaju, ka tu vienmer tik stulbi smaidi... jaa - tu ka vienmer esi izvelejies isti viriskigu reprezentativu materiaalu (tas protams liecina par tavas genetalijas nenormalo izmeru............... PS atkal sakam lielities ar alkohola paterinu PPS man veljoprojam patik tavs neuzbrukosais stilins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts