Jump to content
GIGN Forum

Problēmas Ar Skrīnu Uzņemšanu


Atlets
 Share

Recommended Posts

Lieta tāda, ka nevaru dabūt skrīnus no spēles. Man ir portatīvais kompītis, it kā spiežu to PrtSc pogu, uztaisu bildi, bet, kad noseivo, - tad ir tikai tas fona attēls, kas ir sākot spēli (skat. pievienoto attēlu).

Tagad nokačāju IrfanView, saliku tā, kā vajag, bet tik un tā - vai nu nofočē tikai desktopu vai arī tikai to pašu fona attēlu. Pašu spēli līdz šim vēl nav izdevies noķert kadrā. Ir kādi ieteikumi? Uz stacionārā kompīša viss iet normāli, nekādu problēmu, bet tas atkal nav tik jaudīgs, tamdēļ ar portatīvo spēlēju.

post-16738-1220124693_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Priekštam settings ir screenshot poga iebindojama ar kuru tu varēsi uztaisīt kautvai 50000 screenus.

P.S. defaultā ir F5 un screeni ir atrodami šādā mapē: cs_dir/cstrike/

(nonsteam piem. C://Program Files/Valve/cstrike,sorē ka / uz otru pusi - Latvian QWERTY klavas seti.)

Edited by Zemene
Link to comment
Share on other sites

Pamēģināju šādu lietu: labais peles klikšķis uz cs ikonas, tad Properties. Tur pie "Target" beigās pierakstīju " -opengl", bet nu efekta tik un tā nekāda. Vēl joprojām dabūju tikai vai nu to pirmajā postā publicēto bili vai arī savu desktopu. Kas ir in-game screenshot poga?

Un par tiem automātiskajiem skrīniem. Tip viņi ir tai Program Files\Valve\cstrike mapē. Bet nu es atveru un man tur daudzas citas mapes un, kur tieši tie skrīni būtu, es tā arī nevaru atrast. Gan jau arī tiek saglabāti nestandarta formātā, bet nu kuri tieši? Kādā apakšmapē slēpjas, vai?

Edited by Atlets
Link to comment
Share on other sites

Skaties manā cstrike mapītē, un pasaki, kur tad ir tie skrīni (skat. 1. att.). Konkrēti, nosaukumu pasaki.

Un speciāli tev parādīšu vēlreiz, kas man parādās, ja taisa skrīnu spēles laikā (skat. 2. att.) vai arī vienkārši desktopu nofotogrāfē. Spied, ko gribi, rezultāts nemainās.

Un to F5* vari iebāzt sev vienā vietā. Es jau pirmajā postā teicu, ka māku taisīt skrīnus. Bet uz mana kompja nezināmu iemeslu dēļ nevar uztaisīt. Uz stacionārā es varu aizvērtām acīm caurām dienām taisīt tos skrīnus.

* - laikam jau esmu retards, jo nezinu "F" pogu special nosaukumus, ne? Kā ta es varu zināt, ka in-game screenshot poga=F5, m? Tas jau nekur nav rakstīts, gudriniek. Tad jau defaultā katram jāzin...

post-16738-1220141618_thumb.jpg

post-16738-1220141680_thumb.jpg

Edited by Atlets
Link to comment
Share on other sites

Tātad, piekrītu, ka Vista ir sūds. Bildes tā arī nekur neatradu, bet pagaidām problēma ir atrisināta.

Darīju sekojoši: Ieeju spēlē, Options->Video->Renderer un to nomainīju no "OpenGL" uz "Software". Atzīšos, ka nav ne jausmas, kas ir "Renderer" un ko tieši es tur esmu izmainījis, bet tagad vismaz varu normāli uzņemt skrīnus jebkurā laikā.

EDIT: Ar Software nevarēja paspēlēt, jo grafika gļukoja un ieroci nevarēja pārlikt labajā rokā. Pārliku uz trešo variantu - "D3D". It kā pagaidām viss kārtībā.

Edited by Atlets
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...