Jump to content
GIGN Forum

Atlets

Mirstīgais
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Atlets

  1. Pagaidām atstāju Run in a window, kā arī iekš hl.exe propertijos no "Run Normal window" uzliku uz "Run Maximized". Tā kā teorētiski esmu ieguvis to, ko vēlējos, lai gan problēma kā tāda vēl nav atrisināta.
  2. Esmu pārgājis uz ļoti labo OS Windows 7 (64bit) un spēlēju CS 1.6. Bet ir tāda problēma, ka nekādi nesanāk piedzīt video options, kā gribētos. Tas būtu - OpenGL pa visu ekrānu. Lūk, manis veiktie testi: Ja Software mode, tad - ierocis kreisajā rokā un nekādi nevar dabūt uz labo roku. - ja nemaldos, tad grafika arī nebija nekāda spīdošā. Ja D3D mode, tad - it kā ir OK, bet tomēr visu laiku tāda sajūta, ka kaut kas ar grafiku nav tā, kā vajadzētu. Nu tip, ka tēmēšanu nav tik viegli nobalansēt... nejūtos tik pārliecinoši, kā spēlējot iekš OpenGL. - spēlēt var un visu laiku to arī daru. - var sprayot, bet es neredzu pats savus sprayus (un varbūt arī neviena cita sprayus). Ja OpenGL mode, tad - ja pa visu ekrānu, tad viss ir ideāli, vienīgi nepārtraukti ekrāns mirgo. - ja izvēlās "Run in a window", tad viss ir ideāli un nekas neraustās. But you know - run in a window nav gluži tas, kā gribētos spēlēt. Mēģināju ierakstīt demku, kad man ekrāns mirgo, bet pēc tam skatoties demo nebija it nekādas ekrāna mirgošanas. It kā ir updeitoti video draiveri (cik nu tādi var būt priekš win7 64bit), kā arī esmu izmēģinājies visādus Compatibility modus, tāpat arī pamēģināju tā, ka hl.exe izmanto tikai vienu kodolu, bet pret ekrāna raustīšanos/mirgošanu nekas nelīdz. Tagad metu aizdomas uz to fīču, ka "Run in a window" nekas neraustās un tāpēc domāju, ka varētu būt saistība ar screen resolution. Pamēģināju šādas tādas kombinācijas, bet kamēr vien nav ieķeksēts "Run in a window", tikmēr raustās. Tad nu klausos padomus, ieteikumus, pārdomas... Dators: Asus F3Ke Video karte: Ati Mobility Radeon X2300 OS: Windows 7 Professional 64bit
  3. Man liekas, ka vaina ir serverī... jo man citos serveros nav nekādu problēmu un, kā jau iepriekš minēju, šajā pašā serverī pirms tam viss bija kārtībā
  4. Pis nahuj idiot. Tāds gudrinieks, pisec vienkārši Vai arī forumus esi sajaucis, losi? 100%, ka nezini nekādu atbildi uz šo problēmu, bet nu iespamot jau nu gan māki.
  5. Nu, pieņemsim, ka problēma netika atrisināta. Es ieeju serverī, gribu spēlēt to pašu mapi, kuru spēlēju gan vakar, gan arī visu pēdējo mēnesi, bet man pēkšņi paprasa vienu konkrētu .txt failu. Nu labi, pats uztaisīju un teorētiski visam būtu jābūt kārtībā. Nākamais - "Error: server failed to transmit file 'sound/ambience/Front.wav'" un atkal CS nokrešo. Kāpēc tā un ko darīt, lai tā nebūtu? Vakar viss gāja ideāli, tagad pēkšņi vajag kaut kādus mistiskus failus. Un es neesmu vienīgais, kam tā ir. Īpaši negribas ticēt, ka man tagad būs jākačā visi mazie faili, ja vēl visu iepriekšējo mēnesi nebija nekādu problēmu.
  6. Man šī mape iepriekš ir gājusi ntās reizes šajā pašā serverī. Tad nu sanāk, ka pēkšņi šis konkrētais fails tiek pieprasīts? Caur New Game man pati mape iet. Skaidrs, tad nu varēs ik pa laikam pirms spēlēšanas pakačāt mapes... tīri teorētiski, tas būtu uz servera atbldības. Bet nu labi, paldies par to pašu.
  7. Tātad, vienojos klāt serverim. Ieeju iekšā un tad man ir apmēram pusotra sekunde laikā, pēc kuras es vienkārši tieku izmests no spēles. Vakar bija tāda pati problēma. Un tas ir tikai vienā serverī (met ārā no visiem modiem, bet citos serveros ok). Vakar no rīta viss bija OK, pa dienu meta ārā, bet vakarā atkal viss kārtībā. Šorīt atkal met ārā. Kas par huiņu?! :@ No konsoles paspēju izkopēt šitik daudz...
  8. Problēma - nav GunGame serveru. Varbūt kāds var ieteikt ko normālu? 1) Savulaik spēlēju sgames.lv GG (bija ļoti labs serveris), bet tagad tur nav respawn uzreiz pēc nāves un papildus uzlikts war3. 2) Izmēģināju ctts.lv GG, bet tur praktiski vienmēr ir čīteri, bet admini ir ļoti neatsaucīgi, tā kā tur spēlēt diez ko neaizrauj. 3) Atradās playline.lv, bet nu viņi savu GG serveri izdomāja pārtaisīt par DeathRun serveri. Savukārt GG teamplay serverī tagad saliktas kaut kādas papildfīčas (nav uzreiz respawn, visiem deagle un nav nekādi lvl, tātad nav gungame). 4) Vēl ir fireline.lv GG serveris (manuprāt, baigi labais), bet tas bieži vien ir off un parasti arī uzrodas pa kādam čīterim. 5) Izmēģināti vēl daži serveri, bet tur pārsvarā respawn nav uzreiz pēc nāves vai arī ir kādā random vietā, nevis savā bāzē. Vai tiešām Latvijā nav neviens parasts individuālais GunGame? Tā, lai respawn ir savā bāzē uzreiz pēc nāves un serveris ir puslīdz aktīvs bez jebkādiem tur papildinājumiem.
  9. Tātad, piekrītu, ka Vista ir sūds. Bildes tā arī nekur neatradu, bet pagaidām problēma ir atrisināta. Darīju sekojoši: Ieeju spēlē, Options->Video->Renderer un to nomainīju no "OpenGL" uz "Software". Atzīšos, ka nav ne jausmas, kas ir "Renderer" un ko tieši es tur esmu izmainījis, bet tagad vismaz varu normāli uzņemt skrīnus jebkurā laikā. EDIT: Ar Software nevarēja paspēlēt, jo grafika gļukoja un ieroci nevarēja pārlikt labajā rokā. Pārliku uz trešo variantu - "D3D". It kā pagaidām viss kārtībā.
  10. Skaties manā cstrike mapītē, un pasaki, kur tad ir tie skrīni (skat. 1. att.). Konkrēti, nosaukumu pasaki. Un speciāli tev parādīšu vēlreiz, kas man parādās, ja taisa skrīnu spēles laikā (skat. 2. att.) vai arī vienkārši desktopu nofotogrāfē. Spied, ko gribi, rezultāts nemainās. Un to F5* vari iebāzt sev vienā vietā. Es jau pirmajā postā teicu, ka māku taisīt skrīnus. Bet uz mana kompja nezināmu iemeslu dēļ nevar uztaisīt. Uz stacionārā es varu aizvērtām acīm caurām dienām taisīt tos skrīnus. * - laikam jau esmu retards, jo nezinu "F" pogu special nosaukumus, ne? Kā ta es varu zināt, ka in-game screenshot poga=F5, m? Tas jau nekur nav rakstīts, gudriniek. Tad jau defaultā katram jāzin...
  11. Pamēģināju šādu lietu: labais peles klikšķis uz cs ikonas, tad Properties. Tur pie "Target" beigās pierakstīju " -opengl", bet nu efekta tik un tā nekāda. Vēl joprojām dabūju tikai vai nu to pirmajā postā publicēto bili vai arī savu desktopu. Kas ir in-game screenshot poga? Un par tiem automātiskajiem skrīniem. Tip viņi ir tai Program Files\Valve\cstrike mapē. Bet nu es atveru un man tur daudzas citas mapes un, kur tieši tie skrīni būtu, es tā arī nevaru atrast. Gan jau arī tiek saglabāti nestandarta formātā, bet nu kuri tieši? Kādā apakšmapē slēpjas, vai?
  12. Uzsvars uz to, ka nevis nevar uzņemt skrīnu, bet to, ka skrīnā neredz spēli. Daru, ko gribu, bet tagad vispār fočē tikai desktopu, it kā spēle nemaz nebūtu atvērta. Nesaprotu, kāpēc tā.
  13. Lieta tāda, ka nevaru dabūt skrīnus no spēles. Man ir portatīvais kompītis, it kā spiežu to PrtSc pogu, uztaisu bildi, bet, kad noseivo, - tad ir tikai tas fona attēls, kas ir sākot spēli (skat. pievienoto attēlu). Tagad nokačāju IrfanView, saliku tā, kā vajag, bet tik un tā - vai nu nofočē tikai desktopu vai arī tikai to pašu fona attēlu. Pašu spēli līdz šim vēl nav izdevies noķert kadrā. Ir kādi ieteikumi? Uz stacionārā kompīša viss iet normāli, nekādu problēmu, bet tas atkal nav tik jaudīgs, tamdēļ ar portatīvo spēlēju.
×
×
  • Create New...