sandis Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 error Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Tu vismaz angliski saproti kas tur rakstīts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...;p=338621 precīzi atbilst Tavam failam. csrss.exe ir sistēmas fails, kurš atrodas c:/windows/system32 ja tas atrodas kur citur *(Tavā gadījumā c:/windows/config), tad tas ir vīruss. antivīruss likvidē tikai failu, bet neizdzēš to no reģistra, tapēc arī erros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandis Posted August 28, 2008 Author Report Share Posted August 28, 2008 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...;p=338621 precīzi atbilst Tavam failam. csrss.exe ir sistēmas fails, kurš atrodas c:/windows/system32 ja tas atrodas kur citur *(Tavā gadījumā c:/windows/config), tad tas ir vīruss. antivīruss likvidē tikai failu, bet neizdzēš to no reģistra, tapēc arī erros. es tur nevaru atrast to failu csrss.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 TIESHAAAM ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandis Posted August 28, 2008 Author Report Share Posted August 28, 2008 jaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Nu lol! Nevari atrast, tapēc, ka viņa tur nav. Ko Tev sistēma cenšas pateikt ? Tu vispār izmantoju manis iedoto linku un izlasīji manu postu, kas Tev jādara, lai tiktu no tā errora vaļā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandis Posted August 29, 2008 Author Report Share Posted August 29, 2008 Tu vispār izmantoju manis iedoto linku un izlasīji manu postu, kas Tev jādara, lai tiktu no tā errora vaļā ? es iegaju bet nepaliidzeja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plnk Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 (edited) vienkārši uzmeiko windows repair, man tāda pati problēma bija, ka antivīrus izdzēsa dažus failus no system32 foldera, viss kas man strādāja bija mirc's. es domāju, ka jāpārinstalē winda, bet tad windows instalācijas laikā izvēlējos Windows Repair. un tagad visi servisi atkal startējas, un ir uz vietas Edited August 31, 2008 by plnk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandis Posted September 1, 2008 Author Report Share Posted September 1, 2008 (edited) kur atrodas windows repair? Edited September 1, 2008 by sandis Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRvE Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 windows instalācijas diskā Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandis Posted September 27, 2008 Author Report Share Posted September 27, 2008 es ar kkadu antiviru parbaudiju kompi izdzeesa viirusus un pazuda eror Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now