gudrais Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 gribēju uzzināt, pēc cik ilga laika dzēšas warni? man tā negribot ir 20 % sakrājušies un kkā vienmēr tie 20 % iekrīt acīs un kkā man nepatīk. tagad esmu mainījies. kad tikko pieregojos gignā, tad man bija doma tikai kkur iespamot, lai dabūtu vairākus postus un kļūtu krutāks, bet tagad vairs tā nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ader Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 nu, labi paprasī kādam, lai vēl piemet 10, būs kopā 30% varbūt tie tev patiks. cik man zināms, warnas nedzēšās, warnas paliek, tik ilgi, kamer tu te vari postot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 cik man zināms, warnas nedzēšās, warnas paliek, tik ilgi, kamer tu te vari postot. Cik tev warn? Kaut ko esmu dzirdējis par 1 gadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 warn var izdzēst admins, ja vinsh domaa, ka tu esi mainiijies.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Nevaig stulbi spamot nebūs wārnas. lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 jā,bet,cik tad iisti ir tas noilgums? Vai nav,nekur tā rakstīts tas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ader Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Kaut ko esmu dzirdējis par 1 gadu es teikšu 10%, jo iespējams, ja teiktu 0% tu man uzliktu wārnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gudrais Posted August 27, 2008 Author Report Share Posted August 27, 2008 (edited) es vairs stulbi nespamoju. un to jau gribu zināt, pec cik ilga laika ir iespēja atkratītirs no warniem. nu es tad tā saprotu, ka warni tiek nooņemti tad, kad admins nonāk pie slēdziena, ka es esmu mainījies, un tie warni neko nedod. vai es pareizi domāju? kāds admin, atbildiet lūdzu. Edited August 27, 2008 by gudrais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 un to jau gribu zināt, pec cik ilga laika ir iespēja atkratītirs no warniem. nu es tad tā saprotu, ka warni tiek nooņemti tad, kad admins nonāk pie slēdziena, ka es esmu mainījies, un tie warni neko nedod. vai es pareizi domāju? kāds admin, atbildiet lūdzu. tavaa vietaa es vienkaarshi uzrakstiitu luugumu kaadam no papaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 vajadzetu kko izdomat jo man gandriz visas warnas uzliktas 2006 gadaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Wārni netiek dzēsti, ja vien nesadraudzējies ar kādu adminu, kurš saprot, ka esi mainījies. Tas vai Tev tas vārs ir vai nav neko nemaina, postot vari - vari. tātad viss ok.. Teiksim tā, ja Tu kaut ko īpašu labu izdari vai kā, kas liek moderiem uz Tevi pastīties, tad varbūt kāds noņems.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Tu tās wārnas esi pirms mēneša dabūjis, takšto būtu labāk klusējis un netaisījis šādus topikus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts