Jump to content
GIGN Forum

Site Temporaly Down. !?


Recommended Posts

Sveiki.

Uzbliezu vienkāršu appserv web serveri. Tagad, kad kompis ir izslēgts tad saits navp ieejams, tomēr es gribētu uzzināt, vai nav iespējas, kad mans kompis ir izslēgts uzčiņīt tā, ka parādās kkads uzraksts piem. "Saits ir offline."?

Vai vēl idealāk kā var uzlikt tā, kad mans kompis ir izslēgts, bet kkur uz cita servera ir kkadi faili un cilvēks var ieiet un kko minimāli apskatīties!?

Help!

Link to comment
Share on other sites

Tas nebūs iespējams! Ja nu vienīgi tu savam domainam uzliec kkādu citu hostu, kurš pie konekcijas pārbauda, vai tava lapa ir off...

Link to comment
Share on other sites

iegādājies lētu hostingu un neuztraucies, ka kaut kad kaut kas var būt offline... Iesaku Guardhost - labs, lēts un pietiekoši ātrs. Vietas ar atliektiem galiem (par 5 GB mēnesī jāmaksā 2 LS, ir neierobežots datubāžu skaits, domēnu utt.).

Edited by van Helden
Link to comment
Share on other sites

nejau par to gāja runa. Man nav žēl to 2LS (nenopirkšu 1x mēnesī cigaretes :D)Man vajadzēja lapu, kura darbojas noteiktu laiku. Jo spēļu serveri turēšu uz sava kompja bet webu uz cita, tākā serveris būs 22/7 :D tad man vajag kkadu "site temporaly down" lapu :D u know? ;)

Edited by TUUPLIS
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...