SuperRembo Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Cietaja diska ir 0.5% bojato celinu, taka dazi failu dalas ir tajos blokos, diena reizi notiek error saistits ar bad block, un vajag restart. Ir kada programa ar kuru var sakartot failus, lai vini neisntalejas tajos bad block, ta teikt izolet vinus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 (edited) Ir kada programa ar kuru var sakartot failus, lai vini neisntalejas tajos bad block, ta teikt izolet vinus Start>Programs>Accesories>System tools>Disc defragment piedodiet es esmu stulbs Edited August 24, 2008 by Invincible Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Invincible Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Cietais fiziski iet uz galu. Sistēma nemēdz raksīt bojātajās vietās, tas tikai norāda ka bojātās vietas kļūst vairāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 24, 2008 Author Report Share Posted August 24, 2008 hdd toon ar lidzigu programu es parbauju, uz quick skan viss tirs, uz lena vins atrada bojatos blokus no 100% bojati bija 0.5% Ar victoria noskenet neizdevas, jo ta vairak xp domata. 2. Kart windows iebuvetam programam, ka skola teica, labuma ir maz, labak meklet alternativas. 3. Palabot pats velejos ar r-studio tikai emule sis suds uz 80% apstajas un neka4ajas talak. Palika vieglak savu sapi izrunat p.s Ka vista atslegt vienu fi4u, lai dators nerestartejas uzreiz, kad zilo logu uzmet, jo nevar paspet error kodu ierakstit. Un es domaju, tas nav labi ka diena zils ekrans uzmetas, uz tiri jauna hdd un sistemas, kura pie neta pat isti vel slegta nava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Ā, nu tad tev cietais brāķis, nes uz veikalu un prasi normālu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 24, 2008 Author Report Share Posted August 24, 2008 laikam ta ari darisu, savadak parak daudz chakara, cik taja zilaja loga info vareja izlasit ar memory apstradi kaut kas nesance. Samsung cietais disks pirmo reiz brakis tagad, laikam tik seagete nemsu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Samsung cietais disks pirmo reiz brakis tagad, laikam tik seagete nemsu. Ar to arī vajadzēja sākt vai arī WD. Man liekas tajā topikā par tavu jauno pc to kāds jau pieminēja, bet tu neesi ieklausijos kā redzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now