Reno Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 (edited) Kolektivizācija - Jums ir divas govis, vienu atstājat sev, otru atdodat kaimiņam Komunisms - Jums ir divas govis, valdība atņem jums govis un pēc tam piešķir pienu jums un kaimiņam Sociālisms - jums ir divas govis, jūs atdodat valdībai pienu par velti, un pēc tam tā pārdod pienu jums. Kapitālisms - jums ir divas govis, jūs tās slaucat, bet pienu izlejat ārā, lai celtos tā vērtība. Nacisms - jums ir divas govis, valdība jūs nošauj un govis atņem Anarhija - govis nosit jūs un slauc viena otru. Birokrātija - jums ir divas govis, lai tās reģistrētu, jūs aizpildat 17 lpp 3 eksemplāros un nav laika slaukt govis. Tirgus ekonomika - jums ir divas govis, francija jums neļauj slaukt govis, ASV un lielbritānija neļauj govīm slaukt jūs, bet jaunzenlande atturas. Ideālisms - jums ir divas govis, jūs apprecaties, jūsu izredzētā slauc govis. Reālisms - jums ir divas govis, jūs apprecaties, bet govis joprojām slaucat pats. Liberālisms - jums ir divas govis, vai nu jūs slaucat govis, vai govis slauc jūs. Veselais saprāts - jums ir divas govis, jūs pārdodat vienu govi un nopērkat dējēvistu Edited January 20, 2005 by Reno Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 nebiju lasiijis, bet gan jau no ass.lv, am i correct? anarhija un liberaalisms kaa sisteemas ir rullis. savukaart "jaunzenlande" vienkaarshi pwnt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted January 20, 2005 Author Report Share Posted January 20, 2005 nea, tas shits bija literatūras grāmatā 12. klasei Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Quote Anarhija - govis nosit jūs un slauc viena otru. The best! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Kaukad kaukur tieshaam bija lasiits, bet vienalga riktiigi labs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 es laikam neesmu riktiigs jo man ipashi smiekligi nebija Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 nuu es jau arii nesmeejos, bet man tik un taa patika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now