Kiwix Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Tātad šodien mani vecāki nopirka veļasmašīnu (Electrolux EWF 10240), jo vecā sāka klabēt Es atnācu mājās un skatos, ka tie baigi domīgi... Noskaidroju, ka problēma ir tāda ka veļas mašīnas platums ir ~60cm, bet durvju platums ~58... Ieteikumi ko darīt?! Labāk pacensties noņemt veļasmašīnai sānus (to darot nevar rasties defekti vai kas cits) vai izlauzt durvis?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Par ko viņi domāja pirms pirka? Nu man arī ir elektrolux, manuprāt tev virsa ar jāņem nost, lai sānus noņemtu, iesaku izjaukt sānus, tik paskaties, lai nav garantijas blombes pie skrūvēm vai kur citur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted August 23, 2008 Author Report Share Posted August 23, 2008 1. reizi, cik pazīstu savu tēvu, viņš nepamērija un vot sanāca čepe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted August 23, 2008 Author Report Share Posted August 23, 2008 Ar ģeometrisko domāšanu viss kārtībā, jo viņš savā laikā nodarbojās ar metāla apstrādi, sīku/lielu detaļu izgatavošanu utt un tur precizitāte gāja milimetros.... Runājot par pašu veļas mašīnu 1 "sienu" noņemt nav iespējams, jo jāņem nost augša, priekša un tad var kaut ko mēģināt padarīt šaurāku... Došos skrūvēšanas priekos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 ja noņem vienu pusi tad arī nevari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted August 23, 2008 Author Report Share Posted August 23, 2008 Nav iespējams 1 pusi noņemt, jo viss ir kā uz viena rāmja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaskuSeperatists Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Mēģinat pa logiem viņu iekšā iecelt, ja logi ir plati. Nu protams ja dzīvo kautkādā dzīvokļu mājas pedējā stāvā tad tas atkrīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted August 23, 2008 Author Report Share Posted August 23, 2008 Vannasistabā nav logu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Pašas durvis neesi iedomājies izņemt? Parasti atvērtas durvis aizņem vairāk vietas kā izņemtas. Bet nu nezinu kāda tev tur konstrukcija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 NEvar aizbraukt uz veici un samainīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted August 23, 2008 Author Report Share Posted August 23, 2008 (edited) Šaubos vai neostore.lv mainīs, bet rīt, protams, zvanīsim... un X ID durvis izņemt var taču rāmis ir viena gabala (metāla), kā manā skricelējumā... _ | | EDIT. Rīt nezvanīsim - svētdiena.... Edited August 23, 2008 by Kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Ja tev vajag dabūt iekšā telpā, tad izjauc veļasmašīnu. Es gan nezinu, vai tur nav kādas plombas, kuras pārplēšot, garantija izbeidzās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Lai kāds meistars izjauc, un tad atkal saliek kopā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 nu takš paņem sruvgriezi un noskrūve to kas traucē Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 lol. Kāpēc maksāt meistaram par pāris skrūvīšu atskrūvēšanu? Slabo, A!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Cash, Tu to saki kiwix a ne man, ja viņam nebūtu slabo, tad veļasmašīna jau sen būtu dzīvoklī, pareizi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaskuSeperatists Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Lasi uzmanīgāk, tā veļasmašīna jau ir dzīvoklī, viņš nevar viņu dabūt iekšā vannas istabā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 My bad, nu tad ne dzīvoklī, bet vannasistabā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 (edited) Kāpēc viņš ar senci nav izskrūvējis un dabūjis iekšā es nezinu, bet doma par meistaru ir diezgan muļķīga (tāpat kā topiks). edit: SuperRembo sērga izrādās ir lipīga!!1111 Edited August 23, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 (edited) Nu ja jau viņš ar tēvu nav to izdarijis, kas tad cits to darīs? Veļas mašīna tak pati neieripos tajā vannasistabā. Tapēc es takā pasviedu risinājumu problēmai. Edited August 23, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted August 23, 2008 Author Report Share Posted August 23, 2008 (edited) Tāpēc, ka tēvs aizbrauca prom un tuvāko nedēļu laikā nebūs mājās.... Un es apskatijos veco veļasmašīnu - tur visu elementāri noņemt, bet jaunajai tā nevar... EDIT. Tagad nakts vidū atradu tādu cipa kloķīti veļasmašīnā XD un ar to var visu smuki noņemt... Sagaidīšu rītu un tad izjaukšu, un ielikšu vannas istabā. Viss bija vienkāršāk kā likās... Laikam visa stulbā topika pamatā bija alkahols un tagad, kad esmu atgājis piekrītu cash^ teiktajam par SR lipīgo kaiti. Stulbu topiku vairāk nebūs (no manas puses(vismaz ja būšu skaidrā)). Close. Edited August 23, 2008 by Kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Tev tiesi ta pati problema kas man bija pirms kada laika.. Pilnigi ejot uz veiki neiedomajamies kaut ko merit, jo ta jau tak tikai velasmasina Beigu beigas pietruka 2 cm lai dabutu vinu ieksa... Nekas panemam fleksi izgriezam tadu mazu gabalu no sienas, bija metala ramis tam druvim apkart un ienesam.. Pec tam jau visu sacinijam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts