Pulkvedis Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 (edited) taatad lai gari nevilktu un realizeetu savu projektu "aaboliits" , esmu noleemis veikt speciaali veidotu aptauju-interviju ar lielaako dalju gign apmekleetaaju (members , admins, utt) ! shii doma dzima , kad vajadzeeja izveeleeties teemu "tipa kursa darba teemu" prieksh skolas ceru uz atsauciibu , kaa arii tie kas ir ready - dod zinju ! par iznaakumu un progresu zinjoshu , neveelos neko daudz atklaat , jo lai peec tam neapdirstos ja nu gadienaa saies dirsaa kaut kas , aptaujaato saraksts un rezultaati buus tepat ! noveelam man veiksmi un paliidziet , esam atsauciigi ! ar Cienju Pulkvedis ! ak jaa buutu ljoti jauki ja mees visi zinaatu kas ir Mirc ! see you soon ! macho teiktais bij vietaa , aiziet saakums saacies , people veeleetos satikt #gign , saakshu ar tiem kas tur apgrozas ikdienaa , un automaatiski pievienoshu vinju nikus sheit , tie kas #gign nav tik biezhi peec laika ceru sarunaat - kaa izveidot sho (to ko es daru) . ok more details will be later ! ceru uz atsauciibu un tad redzees ko raadiis man projekts ! Edited January 18, 2005 by Pulkvedis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 un man tjipa jaapieraksta ka atljauju tev runaat ar mani un iekljaut sarunu tai tavaa darbaa ? : Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 baigais nosaukums aaboliits aaahhh nu tad daudz veiksmes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Pipars Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 ooo interesanti , klau a mircaa tur pat #gign viss notiksies , heh druumais darbs tev noteikti izdomaats good luck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saveejaa Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Vareetu buut incanti... Nju lai tev veicaas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 par iznaakumu un progresu zinjoshu , neveelos neko daudz atklaat , jo lai peec tam neapdirstos ja nu gadienaa saies dirsaa kaut kas , lol, a tu mosh par saakumu pazinjo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted January 18, 2005 Author Report Share Posted January 18, 2005 macho teiktais bij vietaa , aiziet saakums saacies , people veeleetos satikt #gign , saakshu ar tiem kas tur apgrozas ikdienaa , un automaatiski pievienoshu vinju nikus sheit , tie kas #gign nav tik biezhi peec laika ceru sarunaat - kaa izveidot sho (to ko es daru) . ok more details will be later ! ceru uz atsauciibu un tad redzees ko raadiis man projekts ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 kkaads spams pff tas aaboliitis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted January 19, 2005 Author Report Share Posted January 19, 2005 tu man netici? buusi paarstegts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 ta man tagad iet ircaa un tu tur noteikti buusi?? nu ok, lai veicas!! AABOLITZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now