Muhamed Alli Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Tātad esmu nosvēries uz to kad, pēc GotGame.Lv rīkotā un SteelSeries sponsorētā Non-Pro turnīra iešu prom no Counter-Strike līdz iznāks 1.7 vai kāds konkurentspējīgs Counter-Strike. Tātad pa to laiku esmu nosliecies spēlē Word of Warcraft. Bet pirms blizzarda gribu paspēlēt nelegālajos serveros (zinu kad viņos ir daudz bugi un daudz mazāk cilvēku) , bet tomēr gribu uzināt kādu labu Eiropas WoW server (vai arī lai ping ir kā eiropas serverim) ar kopš iespējas vairāk cilvēkiem. Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Ja nemaldos vari paspēlēt legālo kā trial, bet diezvai. Nokačā nelegālo, izvēlies serveri no šejienes un kapā! Daudzos serveros tauta daudz, bet nez, es spēlēju viena un tur bija kā pied**t viņu, mož es spēlēju tieši tajā |Privātājā serverī trial, bet bija kruta!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted August 20, 2008 Author Report Share Posted August 20, 2008 oho paldies =) varat klapet ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 bet nu btw populaaraakais latvijas serveris - http://wow.rit.lv un neofs pasaulee laikam sitas http://www.wowscape.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Tādu serveru bez blizzard nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted August 21, 2008 Author Report Share Posted August 21, 2008 btw. 1 jautājums par blizzard. Es to karti kautkur varu arī nopirk? Nu ķip lai pagarinātu termiņu. Mutere teica ka savus bankas datus nedos nekādai spēlei un kur vel man mybe kautkur LV Rīgā/Ogres rajona var kautko tādu nopirkt? p.s vācu priekšlaicīgi inf. lai pēctam kad būs orginālais wow ar a-key, nav jāčakarējas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Pasaki mutterei, lai beidz čakarēt smadzenes un dod tik šurp savu karti! Tāpat ar karti nekas nevar notikt, jo visi maksājumi ir 120% droši! Veikalos arī var nopirkt! Laikam 636 bija! Ja spēlēsi, spēlē NORMAL REALM'ā un ņem ASZUNE, mans niks - Kefrichiks (Lvl 70 Human Paladin) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted August 21, 2008 Author Report Share Posted August 21, 2008 jup spēlēšu bet nu kautkad Oktobrī. Paigadām vel pāris dienas ap cs paniekošos līdz non-pro. Tad prv patestēšu rasēs, klases utml (kaut 1/2 tur nav jo to pats jau sen zinu) bet nu kautkāds iespaids vissmaz par klasēm un rasēm radīsies Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 iesaku ņemt: Blood Elf 'Rouge' esmu izmēģinājis visas rases un tagad jau gadu spēlēju tikai ar šo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted August 21, 2008 Author Report Share Posted August 21, 2008 man tāda doma uz Horde/Orc/Warrior Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted August 21, 2008 Author Report Share Posted August 21, 2008 (edited) ej dirst ar savu smirdīgo un sapuvušo wos, kur vidējais spēlētāju vecums ir 10. Pēc cs serv vien var spriekst "Acc par sms" yooo paldies par inf. 60dien bilete 20LS tas i norm :> paldies. btw. pēc filmas noskatīšanās "Tale of Past 3" man kā Cserim domas par w0w mainijās Edited August 21, 2008 by Muhamed Alli Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 lol nē Muhamed nē! Es arī sāku ar horde/orc/warrior domāju ooo warrior visus nesīšu ārā bet nehuja ņēņem viņu pēc tam sapratīsi ka viņš vājš (protams ja māk spēlēt tā labi ar viņu vājš nav bet tomer nenem vinju) neņem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted August 21, 2008 Author Report Share Posted August 21, 2008 nu kad nopirkšu orginālu tad jau padomāšu ko īsti ņemt. pagaidam prv iemēģināšu cilvēkus kas man vissvairāk no wc3 stāv prātā. Vel jau ir doma Warlock vai Mage taisīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Ko tu ņemies ar tiem ļevajiem charteriem ņem hunteru or rouge un būsi papa Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Nedirs suņus, saproti, wowā nav tāds prikols "vājš/stiprs" vai "labs/slikts", katram ir savi plusi un mīnusi, vaig tikai mācēt spēlēt un ar visiem var onwot suņus, tā jau ir gaumes lieta, ko ņemt un, ko neņemt, tākā ar saviem ieteikumiem vari nelielīties. P.S. Nav vienkāršāk tev pasūtīt vissa classic un močīt pre-paidus caur karti? Ja nav 16 tad cita lieta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 mana izvēle ir undead locks. dot,dot,dot, fear, cannibalise Un iemēģināt klases privātajos serveros varētu dot nepareizu priekšstatu dēļ daudzajiem bugiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted August 21, 2008 Author Report Share Posted August 21, 2008 (edited) nav nav vel 16 :/ vel līdz martam jāpaciešas bet nu 636 2mēnešu tā karte 19.45LS 6LS starība tikai =) BTW mybē ir jau kāds orcu or hordu klans kur man jau vietiņu kāds varētu aisist ? vēlams LV nē es gribu tās maģijas un uzbrukumus tur testēt. Pāris kombatus norm iemācīties p.s kad tur ir 100000000000bugi to es zinu. Nav teleportu, kugu, liftu u.c Edited August 21, 2008 by Muhamed Alli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Rouge sucks, tā tiešām ir noobu klase! Ja gribi būt ūberstiprs, iesaku ņemt Human Paladin vai arī Orc Shaman! Orc Shamani ja pareizi uzkačā, tad tu esi pats stiprākais! Protams, arī normālu armoru u.t.t vajag Human Paladinu ir kačāt visgrūtāk, ja gribi atkal būt ūberman, tad jāzin kā kačāt u.t.t Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted August 21, 2008 Author Report Share Posted August 21, 2008 btw gribēju uzināt vel 1 lietu. Var darīt tā PvE (player versus world) kačāt cilvēku un kad sagribas ar to pašu čomu močīt @ PvP (player versus player) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 nē, bet var otrādi, var transformēt čaru no PVP uz PVE realmiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted August 21, 2008 Author Report Share Posted August 21, 2008 (edited) njā :> Bet ja spēlē PvE, tad PvP nebūs neviens cilvēks? Var vel darīt tā, no viena ip spēlēt uz 2PC vienlaicīgi? Ar 2 dažādiem cilvēkiem. No 1 ACC Edited August 21, 2008 by Muhamed Alli Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 kefirčiks, rouge nav stulbs, es nesaku ka pārējie pilnībā sūdīgi chari bet nu warrior tas vnk unikāli ar warrioru biju spēlējis vairākus mēnešus un nevienu NEVIENU duēli nēesu win ar warrioru pamēgināju jebkādu citu uzreiz win win un + vot ko tu darīsi duēli rouge paliek neredzams aburo tevi sāk močīt un viss uzvar, btw lol ja labākais sets uzvilkts un max lvl taurenam 9000hp omg vinju neiespējami fiziski uzvarēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
feelya` Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 bļatj, ko tu vari dirst, ka warrior neko nevar. Tu laikam vairāk par 3 pogām spiest nemāki? 'btw lol ja labākais sets uzvilkts un max lvl taurenam 9000hp omg vinju neiespējami fiziski uzvarēt ' Un kas tavuprāt ir labākais sets, bļatj? 9k hp ir nekas liels. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Ja gribi būt ūberstiprs, iesaku ņemt Human Paladin vai arī Orc Shaman! Orc Shamani ja pareizi uzkačā, tad tu esi pats stiprākais! Protams, arī normālu armoru u.t.t vajag Human Paladinu ir kačāt visgrūtāk, ja gribi atkal būt ūberman, tad jāzin kā kačāt u.t.t Tu pats sapratu, ko pateici? Ša, uzmesedžošu odiņu, lai tevi nobano par šito šitu. Omg, es pat izspļāvu tēju. omglololorofl Pve- player versus environment, vispār tas ir pofig, jo tur tāpat močī battlegraundus. Vispār privātajos serveros ir pofig vai tas ir pve, vai pvp, tur tāpat visi luni laiž. Iesaku paspēlēt tikai prieka pēc un pa īstam močīt legālajā Hordes Latviešu alliance uz Aszune realma - http://wow.lv/ pieregojies, ieej forumā un sameklē attiecīgo sadaļu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 bljat dauni feelya parādi man screen ar lielāko hp daudzumu cik vien ir un tad runā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now