EDD Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 blle nu protams, es nepamaniiju visus "galiigs pohujists", "shis", "vinjsh", "Shis", "Shis" un "gjeenijs"... tev jaapiekriit ka storijam buutu vairaak dzirksts, ja zakjis buutu bijusi chiksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 es par miegu aizirsu tad kad saka jumta luku raustit ciet un valjaaa ! visu nakti! mde brinos ka vel nenorava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 kaadaas sestdienaas atstraadaat. taa ka nesapriecajaties par agru, mozerfoukeri Neesi viss tik gudrs džekiņ, tas ir kā kurās skolās un mūsu skolā būs tā: piemēram, ja man trešdienās ir 6 stundas, tad būs 7, vnk pielix klāt kaut kādās dienās dažas 1, max 2 stundas klāt, bet to arī jāskatās, vai skolotāji var paņemt vēl stundas tā kā ..... Draugam piemēram būs tā, ka viņam sporta dienā būs mācības un tad sporta aktivitātes, nevis kā parasti, kad nav stundu! Un uz exkursiju braux pēc stundām nevis no paša rīta, kā parasti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 nu man gadiijas tas prieks veetras laikaa atrasties lauka apmeeram no plkst 00:30 - 2:00 ! ik pabriidim uznaaca taads forsh veejinhs, [ kad nostaveshana kaajaas sagaadaaja nelielas probleemas ] nu un tad karo4 es meiginaju [ es gan nebiju viens] pasleepties aiz tuuvaakas maajas tb aizveejaa, un par lielu izbiili 4ista kriit koks kadu 1m no maniim, labi ka nokria saanjus , nevis uz manu pusi.. tad drosvien buutu bijis jautrs piedziivojums slimniica bet vispaar atrasties lauka taada laika, bija tiiri omuliigi Nu nez, šis stāsts ir mazliet neticams- man kaut kā neticās, bet lai būtu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now