AmE Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 (edited) Tātad, šodien nopirku steam disku [Counter strike 1 : anthology] , bet ieliekot disku viņš vispār nepalaižas. Kompis mazliet padomā padomā un čik nekas. Liec cik gribi, bet nekas nenotiek. un vispār viņš neatrod disku, itkā viņa nebūtu. Ko man darīt? Nedomāju ka kompis ir tik vecs, ka pat disku nevar palaist... Edit: Da es jau rakstīju, ka kompis izliekas ka tāda diska viņā vispār nebūtu..., pat par autorun vispār var nerunāt Edited August 11, 2008 by Amii Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Apsties iekš MyComputer paradās.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Nu disks jau itkā nav vajadzīgs. Ievadi cdkeyu stīmā un novelc no turienes spēli. Ja ļoti vajag disku, nu pamēģini pie cita kompja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Tad jau jautājums, kur tu pirki to disku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 11, 2008 Author Report Share Posted August 11, 2008 (edited) kad ieklikšķinu "my games" un "active a product on Steam..." un ierakstu savu CD-key, tad viņš prasa ielikt disku un saka lai ieinstallēju manuāli Ja vēl var kā citādāk, lūdzu sīkāk mazliet, es ar šo noņemos pirmo reiz un disku pirku olimpijas 626 veikalā Edited August 11, 2008 by Amii Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 DVD lasītājs kompim ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 11, 2008 Author Report Share Posted August 11, 2008 Fuck, lol , nē Nekad nav bijis vajadzības lietot DVD tāpēc nezināju [tagad varat rēkt par manu ūberisko PC] Bļin, dusmīgs esmu pats uz sevi. Un vai nav citas variācijas kā varu tikt pie spēlēšanas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wap1337 Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Lai draugs atsūt! instalāciju no diska un tad lai sūta mds failu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 aizej pie drauga ar dvd lasītāju uzinstelē uz sava steam acc un tad vnk ielogojies savā acc un novelc no viņu lapas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 11, 2008 Author Report Share Posted August 11, 2008 If you have "Sonic DVD Authoring software" installed on your computer it can cause the error "No Disc Inserted". The solution is to uninstall the Sonic products. Several other similar products "AnyDVD" and "Alcohol 120%" have been reported to also cause this. There may also be a conflict with "StarForce Protection Drivers" that are installed by some games. Starforce Drivers may also cause USB device compatibility issues as well as system instability on Windows 2000 and XP systems. Fuck it. saucās support, neviens no dotajiem nepalīdzēja ... Paldies, darīšu kā teicāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
10BaseT Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Mini-Image priekš CS-Anthology http://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=156115&ext=RAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh... Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 ērtākais variants, ieiet www.steampowered.com novilkt steam instalāciju, izveidot sev accountu, un aktivizēt cdkey Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Varu vienīgi piebilst. Ja tu pirki kkādā "626" (drīzāk jau "636", jo tādu veikalu 626 nezinu), tad vari rēķināties ar to, ka kkas moš nebūs kā vajag, jo "636" ir miskaste Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 12, 2008 Author Report Share Posted August 12, 2008 (edited) Da viss ir tagad okey. viss iet, paldies tiem kas palīdzēja. Vienīgi tagad man ir viens cits jautājums. Piem, man ir .cfg fails kuru es palaižu spēlē, bet tad es izdomāju ka negribu lai paliek viss tas uzstādītais... Ko man darīt, izņemot visu pārinstallēt? kā lai atgūstu visu def. lai noņemas visi hud_ un cl_ manis uzstādītie... [uz steam]. vienkārši man šķiet ka mans cfg pasliktina fps... lol... viss pašam sanāca. var TL. Edited August 13, 2008 by Amii Link to comment Share on other sites More sharing options...
wap1337 Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 izdzēs viņu ārā, viņa vietā vienkārši jauns parādīsies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now