SuperRembo Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 (edited) ASUS S775 IX48 DDR2 SATA-2 GBLAN 8-CH HD Vairak info OCZ DDR2 PC2-6400 SLI-Ready Edition 4GB Dual Channel Vairak info EAH4870 TOP/HTDI/512M Soreiz es biju traks un pameiginasu, vel vienu pielikt prieks crossfire Vairak info Cpu kooleris, Info Processor Model / Processor Characteristics Clock Speed L2 Cache Front Side Bus (MHz) Max TDP (W) Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 6MB x 2 1333 95 Baroklis OZC 900W Case bildi neatradu, nofocet vajdzes, kad bus uzstadits. Rama info visparigi ir tada pati ka link, iznemot nvidia log, un man ir 2gbx4 Aizmirsu pateikt +originala oem vista ultiamte 64 bitu Edited August 11, 2008 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 (edited) XD2 EDIT: Nu vismaz izvilki galvu no dirsas un nepaņēmi 280gtx. Edited August 11, 2008 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 11, 2008 Author Report Share Posted August 11, 2008 (edited) es jau teicu par tiem uzmetumiem, ka ir kopeti + uz atro roku likti, bet sis viss tikai rupigi likts kopa. p.s vajag sagatavoties, jo sis bus ists radiators ziemas aukstajas dienas crossfire Edited August 11, 2008 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Фф, jв, пoti rыpоgi. 4870 CF un tavs super SLI rвmis vienkвrрi bпauj pзc rыpоguma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 11, 2008 Author Report Share Posted August 11, 2008 (edited) ram info es aptuveni panemu, sis nav tas modelis, manam ir 5 4 4 12 taimingi un 2gb 800 x4 gabali. p.s Tur neka no SLI nava, ja kas Edited August 11, 2008 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Nu uzdrukā uz krekliņa, ka tev ir 8gb rams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 11, 2008 Author Report Share Posted August 11, 2008 kas tur slikts, ka 8 ar 4gb to4 jau nepietika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 (edited) AR 4GB JAU TO4 NEPIETIKTU. Ja tu iztaisnotu rokas un paņemtu normālu, procesoram piemērotu, 4gb rāmi, tev viss pietiktu. Un guess what, tur no sapņa par uub00r stabilu kompi ir tālu. edits : gramatika ... edits divi : bottom line - tu varēji daudz iespaidīgāku, stabilāku un galvenais - drošvien mazliet lētāku kasti salikt, ja būtu padomājis ar galvu. Man drīz dzimšanas diena būs, negribi man uzdāvināt pāris simtiņus, lai man portatīvais sanāk? pls.. edits trīs : Cipruss lasa manas domas. Edited August 11, 2008 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 11, 2008 Author Report Share Posted August 11, 2008 es par 4870x2 iedomajos ar, bet atlauties tadas 2 iebazt, nevareju, tapec panemu 4870 divas, domaju labak neka viena 4870x2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Tu un nevarēji atļauties? Nu gan tu bomzis esi, psc. Un kāpēc man liekas, ka būtu labāk, ja tu nedomātu? Domāšana pie nekā laba līdz šim nav novedusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 SR noperc "Next" un izlasi par operatiivajaam atminjaam! Reaali pat uz vistas ja nemaldos varaak par 4gb nevar uzlikt ( respektiivi tev raadiis tikai 4gb no 8gb) Reaali var uztaisiit taa lai windows pats lieto kaadus 2gb no operatiivaas un visu paareejo aizvadiit uz programaam kuras lieto, bet nezinu vai tur var 8gb un arii tas esot dizgan sarezgjiiti! c "Next" Man rodas jautaajums cik naudinjas tad tu izmeti par to dzelzi? Saliidzinaashanas peec! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Var, var izmantot tos 8gb. Man liekas, ka portatīvajiem bija tāds gruzis, ka 8gb setupā tikai 6 strādā, bet tas tā. Galvenais jautājums ir - cik labi tie 8 viņam ies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 LAVRx, 64bitu Vista pazīst visus 8GB. 3 GB bija 32bitu operētājsistēmas robeža. Un, jā, SuperRembo, cik tad naudiņas izgrūdi par savu sapni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Labāk nesāc.. GTA 7 gan jau ies, lol Paredzu nākošo topiku: "Kādā krāsā hammeru ņemt?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Ka man besi minOrity... Tak vai nav pohuj kur vinsh gruz to savu naudu? Lai dara ka zin. Taka no pc neko nesajedzu un speliites nespeleju man pietiek ar savu 5 gadus veco kasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 (edited) Tu man tagad liedz cilvēku saukt par idiotu ja viņš brutāli izšķērž naudu? pie tam ne savu drošvien. Acīmredzami, ka dators tiek pirkts krutuma, t.i. lai pastiepitu pimpi, pēc un, drošvien, lai varētu jaunākos geimus uz augstākajām rezolūcijām/detaļām. Tagad saki man, Seen, kā man būtu jāizturas pret kādu, kas nopērk par dārgāku naudu tādu sistēmu, uz kuras tās viņa spēlītes ies sūdīgāk, nekā uz lētākas, a? Edited August 11, 2008 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Pasmejies un viss nevis nosodi vinju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Vairak info OCZ DDR2 PC2-6400 SLI-Ready Edition 4GB Dual Channel Vairak info EAH4870 TOP/HTDI/512M Soreiz es biju traks un pameiginasu, vel vienu pielikt prieks crossfire Vairak info Cpu kooleris, Info Processor Model / Processor Characteristics Clock Speed L2 Cache Front Side Bus (MHz) Max TDP (W) Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 6MB x 2 1333 95 Baroklis OZC 900W Case bildi neatradu, nofocet vajdzes, kad bus uzstadits. Rama info visparigi ir tada pati ka link, iznemot nvidia log, un man ir 2gbx4 Aizmirsu pateikt +originala oem vista ultiamte 64 bitu Cooleris diemžēl pilnīga bezjēga. Procesora izvēle nepareiza - C2D performance apsteidz C2Q un + visam vēl ir krietni lētāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 12, 2008 Author Report Share Posted August 12, 2008 (edited) 1. žalaman efektīvāks + klusāks 2. Intel core 2 kodolu arhitektūrā izmantota kentsfield, šajā procesorā jaunā yorkfield kas ir progresīvāka, + crysis noslogo 4 kodolus, tas nozīmē ka 2 kodoli jau nav tik efektīvi. Nezinu cik ir jāudzen 2 kodolu procesoru, tas līdzinātos 4 kodolu procosoram 3dmax, kā arī citas grafikas programmās, jau tagad visu optimizē vairākiem kodoliem, kas nozīme, jo vairāk jo labāk, turklāt mana procesorā tiek izmantota 45nm tehnoloģija kas ir pārāka 2 kodolu 65nm tehnoloģijā, vispār par cenām uz 4 kodoliem tagad interesējies, tie vairs nav 500ls 3. jaunās spēles noslogo aizvien vairāk kodolus 4. Test links Te 4 kodolu pret 2 skaiti līdz 50% jaudīgāki 4 kodoli Edited August 12, 2008 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 13, 2008 Author Report Share Posted August 13, 2008 Sodien cerams jau bus pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 ieliksi bildes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Datora kasti neesi redzējis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 13, 2008 Author Report Share Posted August 13, 2008 nofotagrafesu un ieliksu, es tach to soliju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now