Jump to content
GIGN Forum

Salikts Pc (traktors)

SuperRembo
 Share

Recommended Posts

ASUS S775 IX48 DDR2 SATA-2 GBLAN 8-CH HD Vairak info

OCZ DDR2 PC2-6400 SLI-Ready Edition 4GB Dual Channel Vairak info

EAH4870 TOP/HTDI/512M Soreiz es biju traks un pameiginasu, vel vienu pielikt prieks crossfire :)Vairak info

Cpu kooleris, Info

Processor Model / Processor Characteristics Clock Speed L2 Cache Front Side Bus (MHz) Max TDP (W)

Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 6MB x 2 1333 95

Baroklis OZC 900W

Case bildi neatradu, nofocet vajdzes, kad bus uzstadits.

Rama info visparigi ir tada pati ka link, iznemot nvidia log, un man ir 2gbx4

Aizmirsu pateikt +originala oem vista ultiamte 64 bitu

Edited by SuperRembo

AR 4GB JAU TO4 NEPIETIKTU.

Ja tu iztaisnotu rokas un paņemtu normālu, procesoram piemērotu, 4gb rāmi, tev viss pietiktu. Un guess what, tur no sapņa par uub00r stabilu kompi ir tālu.

edits : gramatika ...

edits divi : bottom line - tu varēji daudz iespaidīgāku, stabilāku un galvenais - drošvien mazliet lētāku kasti salikt, ja būtu padomājis ar galvu. Man drīz dzimšanas diena būs, negribi man uzdāvināt pāris simtiņus, lai man portatīvais sanāk? pls..

edits trīs : Cipruss lasa manas domas. :)

Edited by minOrity

SR noperc "Next" un izlasi par operatiivajaam atminjaam! Reaali pat uz vistas ja nemaldos varaak par 4gb nevar uzlikt ( respektiivi tev raadiis tikai 4gb no 8gb)

Reaali var uztaisiit taa lai windows pats lieto kaadus 2gb no operatiivaas un visu paareejo aizvadiit uz programaam kuras lieto, bet nezinu vai tur var 8gb un arii tas esot dizgan sarezgjiiti! c "Next"

Man rodas jautaajums cik naudinjas tad tu izmeti par to dzelzi? Saliidzinaashanas peec!

Tu man tagad liedz cilvēku saukt par idiotu ja viņš brutāli izšķērž naudu? pie tam ne savu drošvien.

Acīmredzami, ka dators tiek pirkts krutuma, t.i. lai pastiepitu pimpi, pēc un, drošvien, lai varētu jaunākos geimus uz augstākajām rezolūcijām/detaļām. Tagad saki man, Seen, kā man būtu jāizturas pret kādu, kas nopērk par dārgāku naudu tādu sistēmu, uz kuras tās viņa spēlītes ies sūdīgāk, nekā uz lētākas, a?

Edited by minOrity

Vairak info

OCZ DDR2 PC2-6400 SLI-Ready Edition 4GB Dual Channel Vairak info

EAH4870 TOP/HTDI/512M Soreiz es biju traks un pameiginasu, vel vienu pielikt prieks crossfire :)Vairak info

Cpu kooleris, Info

Processor Model / Processor Characteristics Clock Speed L2 Cache Front Side Bus (MHz) Max TDP (W)

Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 6MB x 2 1333 95

Baroklis OZC 900W

Case bildi neatradu, nofocet vajdzes, kad bus uzstadits.

Rama info visparigi ir tada pati ka link, iznemot nvidia log, un man ir 2gbx4

Aizmirsu pateikt +originala oem vista ultiamte 64 bitu

Cooleris diemžēl pilnīga bezjēga. Procesora izvēle nepareiza - C2D performance apsteidz C2Q un + visam vēl ir krietni lētāks.

1. žalaman efektīvāks + klusāks

2. Intel core 2 kodolu arhitektūrā izmantota kentsfield, šajā procesorā jaunā yorkfield kas ir progresīvāka, + crysis noslogo 4 kodolus, tas nozīmē ka 2 kodoli jau nav tik efektīvi. Nezinu cik ir jāudzen 2 kodolu procesoru, tas līdzinātos 4 kodolu procosoram 3dmax, kā arī citas grafikas programmās, jau tagad visu optimizē vairākiem kodoliem, kas nozīme, jo vairāk jo labāk, turklāt mana procesorā tiek izmantota 45nm tehnoloģija kas ir pārāka 2 kodolu 65nm tehnoloģijā, vispār par cenām uz 4 kodoliem tagad interesējies, tie vairs nav 500ls

3. jaunās spēles noslogo aizvien vairāk kodolus

4. Test links Te

4 kodolu pret 2 skaiti līdz 50% jaudīgāki 4 kodoli

Edited by SuperRembo

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...