Chiky Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Vacu aitu sunji tiiiri taa neko bet man patik labak taa sauktie ASINS SUNJI Ka piemeram DOBERMANIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tumsik Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Man pirmais ari ienaca praataa mopsis. Mazi, ar iisu spalvu, nevaukskj daudz apkart kaa lielaka dala mulkju, kas dzivo dzivoklos. Tikai jarekinaas, ka raksturs gan tads "kakjisks" - izdreset bus gruuti, vins ir Personiba Par Chau Chau- tie ari esot ar raksturinju, tacu gruutak kopjami + lielaki... Ja velies pirkt skirnes suni, tad neieteiktu pirkt bez papiriem, caur kaut kadu ss.lv. Pirmamkartam - tu tad atbalsti melno biznesu, otramkartam- dzivnieku mocisanu (skirnu suniem, kas ir klubos, tiek kontrolets, cik biezhi un no kaa driikst but kuceni, bet tiem, kas uzvaraas, ir vienalga par suneni, galvenais ir pelna - vairums vini ir profesionali, ne jau taa ka sunim "kaaja paslideja" un tagad pa leeto atdod kucenus ). Tresamkartam - tu nevari but dross, ka pec tam sunim neatklasies defekti, iedzimtas veselibas problemas. Ja nem skirniigo bez papiiriem no pazistamiem, tad vismaz zini, kas ir vecaki utt., bet galigi no malas neieteiktu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 veciit nem taksi jautriba garanteta. man pasam jau otrais taksis ir un bus taksi kamer es dzivosu. Tie ir sunu suni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Vnk nevaru nociesties un gribēju pateikt, ka Zelta Retrīvers ir pati labākā izvēle ko var izdarīt! Kā var šādu suni nemīlēt! Kā arī saka viņš zaglim var nevis iekost vai uzriet, bet gan nolaizīt līdz nāvei! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Chiky,tu esi stulbs ?? Dzīvoklī turēt dobermanu vai staffu ,lol tie ir vieni no niknākajiem suņiem,ja neskaita pitbullu kurš pie mums ir aizliegta suga.. Visu dzīvokli apēdīs un maksā viņi arī labu summu,pie tam viņi ir jāved skolā ,savādāk pašam vēl iekodīs. Ja dzīvo dzīvoklī tad tiešām ņem ko mazāku kā taksi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 http://www.petnet.lv/dinozoo/index.php?opt...=view&id=84 man gan ir Pekīnietis arī samerā mazs bet spalva liela jāķemmē bieži, uz vasaru met viņu nost =D un tad nu gan spalvas ir visur ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Tak pērc kāmīti, kam tev suni? Arī kāmīši māk tīri labi iekost, no problemz. Runājot par to suņu padarīšanu, arī es teiktu, ka dzīvoklī visoptimālākais variants tomēr ir taksis. Izmēros mazs, nespalvojas pa visu dzīvokli un pēc rakstura vismaz man gadījies redzēt tikai pozitīvus brīnumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now