Jump to content
GIGN Forum

Krievijas Invāzija


Glud!naTajs
 Share

Recommended Posts

Skatīsimies, kas notiks, kad ukraiņi nelaidīs krievu floti atpakaļ ostās. Ko viņa bez apgādes un degvielas darīs? Tas arī var plūkšanos izraisīt.

Īstenībā pēdējā laikā arvien vairāk satrauc, vai NATO eksistē plāni, kā rīkoties militāra konflikta gadījumā ar Krieviju. Teorētiski būtu jābūt izstrādātiem daudziem dažādiem scenārijiem, piemēram, sauszemes iebrukumam Baltijas valstīs. Tas mums pagaidām nedraud, bet liekas, ka NATO sarūsējusī sistēma sāktu kurbulēties augšā tikai tad, kad krievi Berlīni būtu sasnieguši.

Kādas mums ir alternatīvas gāzes apgādē? Ja krievi Eiropai nogrieztu gāzi, nedomāju, ka no citiem avotiem tās pietiktu. Tik vien, cik mēs uz Inčukalna rēķina pavilktu. Varbūt Norvēģija?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

nu ja jauki atkal sakas karinjs >.< krievs piesavinasies energjetikas ieguves klus par monopolu un beigu beigas visiem piegriezis skabekli (energjiju, naftu / gazi) un beigu beigas bus akmens laikmets jo kads saks mest kodolierochus :(

visai drumi teikts bet tads nu ir mans skatijums

ediite, par to krievu floti - vinjiem vaitad nebija atomzemudenes? ja ta tad vienigais ko vinjiem vaig ir partika, parejo jau pashi var sagadat...

Edited by ANAL-GINS
Link to comment
Share on other sites

par bumbām runājot, ir arī tādas interesantas lietas kā neitronu bumbas, kas darbojas līdzīgi kā mikroviļņu krāsns. milzīga neitronu plūsma reaģē uz ūdens molekulām, kas momentāni iztvaiko. tādejādi cilvēks, kurā ir ~60% ūdens, principā iztvaiko. Pilsētas, infrastruktūra paliek neskarti, bet cilvēki kaput.

Enīvei, par bumbām domāt ir stulbums. Jebkura darbība izraisa pretdarbību. Krievija atbildēs ar atomtriecienu, kas pietiekami lielā jaudā var aizdedzināt slāpekli Zemes atmosfērā. Tad principā pāris sekunžu laikā visa Zeme pārvēršas par lielu ugunsbumbu, kas līdzinās Merkūram. PSRS kodolsprādzienu izmēģinājumi kamčatkā vienu reizi jau līdz tam noveda. Slāpeklis sāka svilt, bet nodzisa. Pat urāli tad pārtrauca palielināt bumbu jaudu, kuras spridzina. Ja jau tajos laikos viņi nomīza, tad tā ir diezgan nopietna lieta :)

Link to comment
Share on other sites

Tad krievi paši nomirs badā, jo viņiem nebūs milzīgo ienākumu no gāzes, elektrības utt. Tālajiem austrumiem pārdot arī nevarēs, jo viņiem pašiem pietiek resursu. Lielākais Krievu energoresursu tirgus ir Eiropa (?). Ja nebūs kam pārdot, nebūs arī no kā dzīvot.

EDIT: Kāds zin iemeslu kāpēc Krievija noraidīja Gruzijas piedāvāto miera līgumu?

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Es visus komentarus nelasiju, tik ta uzmetu aci, ja kads te uztver domu par kaut kadu kodolkaru pilniga nopietniba, tad tas ir velti, tas bus tikai bezizejas situacija, visi saprot to, ka pielietojot tik specigu militaru speku pasi ari var neizdzivot prettrieciena gadijuma, bet ka zinams visi grib dzivot, es vairak tadu kodolbumbu un vel nez kadu bumbu izradisanu uzksatu par sava speka zimesanu uz visu fona, kuram pielietojums isti nav atrodams. Visa visuma ASV un Krievija ir vadosie pasaules virzitajspeki, bet ari vini saprot, ka vini visu pasauli grozos nevares noturet.

Es pat tagad varu iedomaties, kas darisies Krievija pec Gruzijas konflikta izbeigsanas, bus tapat ka ar ceceniju, civilie saks ar c4 ap saniem spridzinaties Krievu metro un citas sabiedriskas vietas, jo neviens sava tuvinieka zaudejumu karadarbibas rezultata tapat vien nepiedos, mana skatijuma krievi pasi ir iebraukusi lielakos sudos ka spej iedomaties. Neesmu nekads nacionalists, bet saja gadijuma es varu tikai teikt, ka ta ari viniem vajag, pasi uz to izgaja.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Čečeniem asinīs ir karot, gruzīni ir miermīlīgāki. Jebkurā karā ir zaudējumi, tikpat labi krievi brauks uz Gruziju spridzināties. Tā dzīvojamo māju spridzināšana, kas agrāk notikās, Krievijā ne obligāti bija čečenu darbs. Ir vairākas versijas, ka krievi to paši darīja, lai būtu iemesls pašaudīties ar čečeniem. Zinot kāda ir valdība Krievijā, liekas pilnīgi ticams variants.

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Krievi nespirdzinas publiskas vietas, krievs vienkarsi iestajas armija un piedalas kara ar merki apsaut atriebibas varda pec iespejas vairak vainigo sava tuvinieka zaudejumaa(it ka vainigos, vini jau neskiro), nekad neesi skatijies ierakstus no cecenijas, ka tur krievu armija izturas pret vietejiem(ne visi)? Neesi ari redzejis, ka vini vienkarsu cecenu nosava par to, ka vins noliedza, ka ir cecenu spiegs? Tas cecens bija parasts iedzivotajs ap 25 gadiem, kas no provinces devas uz pilsetu pie sievas un dela, labais ne? Cecenam ir radikalaka domasana, bara spridzinoties vins nodaris vairak zaudejumus + vel moralo kaitejumu, kas ir nedzesams no atminas.

Gruzins nav nekads iznemums, ta tas vienkarsi bus, jo savadaka veida vini nespej kaitet krieviem, jo parspeks ir krievu puse. Iedomajoties gruzinu, kuram gimene ir mirusi bumbas spradziena, vins reali vairak nesaskata jegu dzivot, keras pie pedeja salmina un atriebes varda izdara to pasu, vini gan ir pareizticigie, bet tas nebus tas faktors, kas vinus no ta attures.

Link to comment
Share on other sites

Krieviem ir iesaukums armijā un tur lielākoties visādi "ne pārāk gudri" tipiņi savācas, kuriem galvenais iedot pašaut. Krievi NEKAD nav miermīlīgi izturējušies pret iedzīvotājiem teritorijās, kurās ir karojuši/iekarojuši. Jo domā, ka ir pasaules kingi un tāpat neviens viņiem neko par to neteiks. Kaut vai tā pati Ukrainas mērdēšana badā Otrajā Pasaules karā. Lielvalstis pēc tam pateica "Mums ļoti žēl" Ukrainai un ar to arī viss beidzās. Jeņķi Irākā arī pazemoja vietējos cietumos. Ierasta paradība kara laikā.

edit: domā tikai kara laikā? btw WWII viņi uzvarēja vnk ar dzīvo spēku, nevis ko citu.

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Es lasīju latviešu karavīra, kas karojis Afganistānā, komentus par actionu Gruziju. Salauzts viņš pavisam noteikti nebija. Krustēvs arī tur ir bijis. Par to runāt viņam nepatīk, bet ar garīgo līdzsvaru viņam viss ir ok. Armijā var iegūt dzīves pieredzi, ko nekur citur nekad nespēsi gūt. Ne visi atgriežas salauzti no kara. Un jumts parasti aizbrauc tiem, kuri pirms tam nav bijuši lielos draugos ar viņu. Šķiet tu nesaprati kercha komentāru. Viņš bija domājis, ka Krievijai neinteresē cilvēks un viņa dzīvība, tas ir tikai instruments savu (Krievijas) vēlmju panākšanai.

Mljin, baigi gribētos redzēt to raidījumu pa LTV1 tagad, bet nevaru =/ Gaidu review :)

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

lugums sniegt militaru palidzibu

Un šeit arī sākās sūdi. Ja militāri iejauksies citas valstis, tad vairs nebūs labi. Labāk, lai militāri paši tiek galā. Vismaz tāds ir mans viedoklis. CNN rakstu vēl izlasījis neesmu.

P.S. Mani fascinē vārdu salikums "Krievijas armijas miera uzturētājs".

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Tieši tā, pēc pašu vārdiem Krievijas armija Gruzijā atrodas kā miera uzturētājs, bet patiesībā met bumbas uz gaisa spēku bāzēm un ostām. Manuprāt no visa šī izaust 2 risinājumi:

1) Citas valstis sāk iesaistīties karā un sākas "Lielais" ļembasts.

2) Krievija iekaro Gruziju un ar to viss arī beidzas.

Link to comment
Share on other sites

es ta gudri ar teevu paspriedeleju, un nonacam pie secinajuma ka nato neiesaistisies, jo asv ir ieks nato, un tad krievam bus visas iespejas taisit 3o pasaules karinju, ko protams mes nevelamies...

teevs arii izteca gudru domu ka dikti iespejams karu pasutija kremlis ar specnaz palidzibu apshava savejos,un novela vainu uz gruziniem.. tiri politisks karsh ar realam sekam ..

Link to comment
Share on other sites

Ne jau pirmā un pēdējā reize, kad viņi tā rīkojas. Kā jau teicu, tad specdienests spridzināja arī dzīvojamās mājas Krievijā un vainu novēla uz čečeniem.

Gruzija jau tā bija nabadzīga valsts un pēc šīs bombardēšanas būs vēl lielāka žopa.

[4:30:20 AM] GIOSHKA says: they bombed tbilisi now

[4:31:35 AM] Slim says: now ?

[4:31:56 AM] GIOSHKA says: yes 20 minit ago

Paziņa no Gruzijas stāsta, ka pirms neilga laika Tbilisi nomestas 3 bumbas.. peec paaris stundaam ziņa parādīsies masu medijos.

anek-4.jpg

P.S. Kā izrādās, tad Latvijas snaiperi ir Gruzijā, palīdz gruzīniem un šauj nost krievu miera uzturētājus. Vismaz Žirinovskis tā saka :D

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

megapiile, tu esi dezinformēts āmurs.

bilde nav jauka. un Krievijas spēki šodien jau nometuši vairākas bumbas uz Tbilisi. un vienīgie uzbrukumi Maskavai, kurus gruzīņi varētu veikt, būtu partizānu/teroristu bumbošana. šobrīd teju visi viņu spēki koncentrējas uz galvaspilsētas aizstāvēšanu.

lūdzu, never vaļā muti, ja tev nav ne jausmas, par ko runā. that goes for everybody else.

Link to comment
Share on other sites

Visus komentārus es nelasīju, tāpēc no lameplease :

Atcerieties - Krievijai pieder rekords, viņa testēja lielākoātombumbu pasaulē (50mT) kura starp citu sākumā bija taisīta uz 100mT.

Atcerieties - Krievijai pēc pasaulē zinājamajiem krājumiem pieder VISVAIRĀK kodolieroču pasaulē!

...Russia is the world's top supplier of weapons, a spot it has held since 2001, accounting for around 30% of worldwide weapons sales[104] and exporting weapons to about 80 countries.[.....

source: wikipedia.org

Ja būtu karš ASV pret RUS es vairāk atbalstītu RUS.Nesen vēl ASV nosodīja Krieviju par to, ka viņai pieder tik daudz kodolieroču, ka varētu zemi nonest no zemes virsmas, bet pati? Nielaiž nevienu kara lidmašīnu savā zemē un savu krājumu skaitu tur noslēpumā un izraēlai arī nav nekādi mazie krājumi, bet tai jau neko nesaka, jo tā tak ASV ir draugos...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...