LAVRx Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Es varu tev nosaukt visus tos gljukus kuri man bija un veel joprojaam ir! 1. Tiko uzzinstaleejot speeli nevareeja palaist jo raadaija kuat kadu srano erroru! 2. Sho erroru lai noveerstu bija nepicieshams SP3 Windows. 3. Veelaak paradaas nakamais errors (aizmirsu kaads) Nepagaaja ne divas dienas kad speeli palaidu! 4. nospeeleeju paaris stundas un eju guleet, no riita pieceljoties visas tekstuuras ir melnas. 5. Veel ir daudz dazhaadi siikumi kurus pamana tikai speelees laikaa, kaa piemeeram uuber krutaas eenas! Rockstar games gribeeja nedaudz vairaak nopelniit pirms ziemassveetkiem tapeec arii izlaida GTA 4 priekshlaiciigi, tapeec arii ir tie sranie gljuki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 (edited) WTF EDIT : Video XD2 Edited December 12, 2008 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 LAVRx, kādā sakarā tas, ka tev vajadzēja uzinstalēt SP3 ir gļuks? Vispār, daudzām spēlēm sākumā ir visādi gļuki, jāgaida patchs, chill. lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 Piekāšu minimālās prasības Mans 3.01GHz 4pentiums spēli velk bez nekādiem lagiem...protams, pārējais pc nav tāds sūds - ram: 2,5Gb un video: radeon hd4850. Spēle diezgan sakarīga, bet kamera, kad brauc ar mašīnu ir stulba.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumkiN Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 (edited) eee veci nezinat kas man pa vainu ?! itka sp3 ir bet un kreki visvisadi meiginati bet tapat nejiet Edited December 14, 2008 by pumkiN Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 Kā to saprast, itkā ir? Tad ir, vai nav ieinstalēts? Jo uz SP3 šim erroram nevajadzētu mesties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumkiN Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 IR ! bet tapat metas Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 Jebkurā gadijumā, SP3 iespējams novilkt šeit. Spriežot pēc errora, var saprast ka SP3 nav ieinstalēts, jo uz SP3 visam jāiet kā smērēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumkiN Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 (edited) un pec ka tev izskatas sitas mesls?! EDIT : man kautko negribas noticet ka nevienam ta nav bijis... Edited December 14, 2008 by pumkiN Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 (edited) Tas ka tur ir rakstīts SP3, nenozīmē ka arī ir SP3. To var panākt izdarot pāris stepus: Step 1: Run Regedit by Clicking on Start -> Run , type in regedit and press enter Step 2: Make a backup of your registry (just in case) Step 3: Browse to "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contr ol\Windows" Step 4: Modify the value of "CSDVersion" from "0x00000200" (SP2) to the Windows XP SP3 value of "0x00000300" Step 5: Close registry editor Step 6: Reboot Step 7: Start GTA and freakin enjoy it already! Nu ok, whatevar. Pamēģini uzsērčot kautko googlē. EDIT: Ai, es sjebal gulēt. Edited December 14, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumkiN Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 sis ari man nepalidzeja es tiesam negribu ticet ka es nevaru palaist.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 (edited) man paradas tāds pats melns logs kā pumkin , tikai nav tas erors , vienkārši nekas nenotiek , logs pazūd pēc paaris sec un viss. Man ari ir rakstits SP3 , pēc loga pazušanas man parādās vai es pieņemu social clyb licensi , es vēl nepieņēmu , jo laikam paprieksū vajag atvērt spēli dabūju lai iet , uztaisiju offline profilu , ar to xlive , spežu start , filmiņa iet bet kā beidzas tā errors un viss canyourunit man rāda virs minimuma , man čomam iet pat zem minimumam Edited December 16, 2008 by hero Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 (edited) GTA IV (PC) PATCH Release Date: December 13, 2008 Download Size: 32.7MB (2 files) UpdateTitle.exe (93.3KB) Setup.exe (32.6MB) Vienīgos uzlabojumus ko šajā patch'ā esmu ievērojis, ir tas ka tagad ir iespējams spēlēt ar joysticku. Tikai 1 mīnus ir tāds, ka nav iespējams uzstādit savus kontroles settingus tam joystickam. :/ Smird tas, ka nav novērsts tas pelēkais šits, kas dažreiz aizklāj visu ko redz. Reāli var teikt, nekas nav novērsts... Bet nu skatieties, kas mainās, kas nē. P.S. Man patīk tas, kad Tu uzlec uz citas braucošas mašīnas, Tu netiec ignorēts. Edited December 17, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 man ta pati problema kas hero palasiju tuvak par eroru itka ja video pietiek tad vajag rr windows bet cerams ir kads patchs Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 lol, uzzināju, ka vecāki man šogad uzdāvinās GTA IV, jau stāv zem eglītes psc ne. Un tagad ieinstalēju SP3 un drīz sāksies tas brīdis kad sākšu spēlet. Paskatījos tajos Can I run It un man pateica ka ideāli uz vidējiem setingiem pavelk nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 UN, kā es rēktu,ja tas būtu priekš Playstation 3. :D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 (edited) Nu ja tas būtu uz PS3 tāāād raudātu visu nakti bet tas ir ''Games for windows'' tākā neraudāšu EDIT: 666 [ ] Es rulēju XD Edited December 24, 2008 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mullter^ Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 njā, žēl ka man nevelk GTA IV Viss der (RAM, Procesors) , bet Video Karte visu nočakarē Cik GTA IV maksā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 ELKOR PLAZĀ 25ls, dvd kastītē un veselas trīs informācijas grāmatiņas + plakāts ar Lolipop girl un smukā kastītē no kartona ir to vērts FAAk kar4 reģistrējos tajā social klubā norādu pilnībā visu un pie 4.stepa spiezu to Complete registyration un man rāda erroru There was an error creating your account. Please review all your details and try submitting again.. Es 1000x jau pārskatīju visu ko ierakstīju un pamainīju kapēc neiet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 (edited) Social Club'ā nav obligāti akounts jātaisa. Galvenais GAMES LIVE offline akountu uztaisīt, lai vari saglabāt spēli. EDIT: Bet ja gribēsi spēlēt multiplayer, tad GAMES LIVE jābūt normālam akountam. Edited December 24, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 laaaaaaaal, YEA jā YEA es sāku spēlet...psc spēlei dodu 10/10 grafika super (nekādu pelēko lagu nav, kaut vai pc vārgs ir), braucot ar mašinu fak jau aizmirsu kā kamera jāgroza GTA:SA pēdējo reizi jau neatceros kad spēlēju, ŠĪ spēle ir vienkārši fanstastiska, un kad sākumā filmiņa kur tipja uz kuģa brauc, da tas taču ir filma nevis datorspēle, pilsēta kā izskatās nice, cilvēki nice, nu mašīnas kaut kādas vecas, bet nu pirmā pilsēta gan jau būs normālas kaut kādas. Esmu sajūsmā par spēli.. Mans viedoklis 10/10 biju gaidījies kaut kādu parastu geimu ar labu grafiku, bet šis ir vienkārši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Man ar gribēja dāvināt, bet atteicos Spēle apnikusi Nezinu kapēc, jau ir 50%, ākstos ar baiku pa tramplīniem un viss. Mož atkal sākšu spēlēt, tikkai jaunajā gadā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGment Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 Jāgaida 13 janvāris, kad izdos jauno pach... Psc jāspēlē uz low 1680x1050. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 Endij iemet lūdzu savu seivgeimu ,negribās pa jaunu iet man pc nokrāšojās Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 kāds nezin kā šo erroru izlabot. RESC10 VIDEO 512 RAM 2gb DDR2 Un man ir jautājums cik iespējams ka šis erors rādīsies ar orģinālu disku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now