SuperRembo Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Vakardien ja pareizi weba izlasiju ar 6 augustu starte ru realmi, uz kuriem var for free pagaidam savu charu parnest Ko jus sakat par sadu ideju, 4 realm pieejami, taka es nezinu ar ko isti PVE un PVP realm a4kiras no normal, nekad neesmu tur spelejis. p.s Ideja bija varbut kuri ieintereseti parvietoties uz citu realm, varetu kada konkreta satikties visi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Iešu tikai tad, ja salasīsies normāls daudzums ar spēlētājiem no šejienes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 6, 2008 Author Report Share Posted August 6, 2008 pierasts pie english realma, krievu realma grutak kvestus saprast ka ru valoda un zveri ru valoda, ja gadu atspeleji eng kaut ka nepierasti tas ir gandriz ka no jauna sakt spelet un luret ka kads mobs saucas. Nerunajot par to ka niks speletaja ar RU klaviaturas burtiem jaievada, anglisks nosaukums netiek registrets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Ja tā, tad es nemaz netaisos spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 offtopikz: kur var novilkt vienalga kādu wow (angļu vai latviešu) - galvenais lai tas būtu bezmaksas un ar normālu skaitu spēlētāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 kaut ka nepierasti tas ir gandriz ka no jauna sakt spelet un luret ka kads mobs saucas. Nerunajot par to ka niks speletaja ar RU klaviaturas burtiem jaievada, anglisks nosaukums netiek registrets. Fui. Nepiedalos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 7, 2008 Author Report Share Posted August 7, 2008 saja lieta es piedalitos ja nebutu wow eng sacis spelet ^^ +Daudzi info saiti par wow un lokacijam ir eng nevis ru, kas savukart dazreiz ir loti vajdzigs. p.s Ja blizz varetu ka pats saliec ko vajag eng ko ru, man patiktu ja mobi runatu ru, vinu defaultais teksts butu ru, bet nosaukumi english un kvests apraksts english. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Šeit. 10 dienu triāls par brīvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now