Jump to content
GIGN Forum

Par Procesoru

doGY
 Share

Recommended Posts

Man procesors ir 2.13 ghz, bet lai ietu labāk vajag vairāk. Kāda veida un uz kādām pazīmēm man ir jāskatās tas procesors ko gribu pirkt? Domāju 3 ghz varētu es ielikt ? man mātes plate pavilks ? or 2.8 vai kko tādu... un kas to var ielikt, jo es nemāku un kur nopirkt.... kkādu murgu es te sarakstīju ceru, ka sapratāt ...

Sistēmas plates nosaukums ASRock P4Dual-915GL (2 PCI, 1 AGI8X, 1 AGI Express, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN)

n0r3ks jau izstāstīja, jāpērk arī jauna mātesplate, ja gribi kādu kruto procesoru. un btw, neskaties tik uz gigaherziem. 2.8 dualcore būs daudz labāks par Pentium D 3.2 ghz.

editz: nu, es iesaku pirkt arī jaunu mātesplati. Ja grib taisīt upgreidu datoram, tad tas jādara ar prātu, nevis jānopērk P4 3ghz un ieejot, piemēram, TF2 domāt "Kāpēc man lādē serveri 4 minūtes?"

Edited by icecube

Sveiks dogy. Nečakarē sev prātu. Paņem un pārdod to sapujušo kārbu .. Jēgas uzlabot nav nekādas .. Jo ieguvums būs max ~ 15 % ... Iemet ss.lv pa kkadi ~ 100 ls savējo un paņem jaunu.

Asrock ALIVENF6G-GLAN || 25.22 Ls [ M79 ]

AMD ATHLON X2 6000+ || 62.46 Ls [ M79 ]

KINGMAX 2GB DDRII PC2-6400 DDR800 || 22.46 Ls [ M79 ]

MODECOM PSU FEEL3 500W PFC CE 12CM FAN || 21.89 Ls [ M79 ]

SAMSUNG F1 250GB 3.5\\\" SATA2 7200RPM 16MB || 26.46 Ls [ M79 ]

GIGA-BYTE VGA 512MB GDDR3 PCIE16 HD4850 || 97.77 Ls [ M79 ]

-------------------------------------------

Kopā : || 256.26 Ls

Un ies tev visi jaunie geimuči ... :)

lupata, nu tu esi atradis detaļas. Mātesplate ir totāls sūds, rams brāķis, tāpat kā psu. Par procesoru arī neko labu nepateikšu, amd pēdējie mēģinājumi izveidot konkurēt spējīgu procesoru ir diezgan neveiksmīgi. Negribu gan te uzsākt intel v amd karu, bet tā tas ir. Labāk paņemt kvai e8400.

Ja cenā iekļauj keisu, dvd r/w un karšu lasītāju, kas ir obligātas datora sastāvdaļas (pēdējo gan īsti nezinu), tad vari pierēķināt vēl ~50 latus.

Edited by icecube

Un ko tev tā mātesplate mainīs ? Galvenais , ka visi vajadzigie PORTI ir ... 6000 + nemaz daudz neatpaliek no 8400. Manupratr price performance labaks ir 6000 + ... Tapat ar sho procesoru tev ies visas speles uz augstako grafiku ;) ...

Saliec kko labaku par tik zemu summu ...

Nekas personīgs, bet rekomendēju no dOgy jums turēties pa gabalu. Ja negribat sagandēt nervus.

Čalim nav ne mazākās nojēgas, par jebkādiem elementārākajiem jebkuras komplektējošās daļas parametriem. Sorry, neuztver to kā apvainojumu, bet pirms tu ATKAL nolem kautko hz ko sev uzlabot - nu paskaties pašas elementārākās lietas...

Procesori - taktsātrums/socketi/kodolu skaits

RAM - taktsātrums/tips

Mātesplate - kāds ir procesora sockets/kādu RAM tā atbalsta.

Un tad nāc klajā ar domu jebko sev uzlabot - tad arī tu sapratīsi, vai tas tev vispār ir vajadzīgs...

Surr :thumbsup: doma laba, nav isteniba ko nidet forumos ja vispar galigi nekadas sajegas nav. Neiesaku tadejadi ari pasam no rokas pirkt, jo ka tu zinasi, ko tev pardod.

A ielikt procesoru tiesam ir visvieglaka lieta, kas taja kaste ir, pat elementarak kaa mateni pieskruvet.

Un pareizi ir, ka iesaka tev labak jaunu PC panemt.

Man ir AMD, itka jau nav baigi sudigi - speluki iet, tikai nu var just, ka tikko saak spele riktigi zimet enviroment taa sitas Cpu sujas ne pa jokam un tam ir sakars gan ar atminu gan ar video.

Pēdējo reizi mēģināju atsaukties uz viņa aicinājumu palīdzēt viņam uzlabot datoru pagājušā gada oktobrī - tad uz pm atnāca lieliska vēstule "Atbildi lūdzu uz manu jautājumu topikā, vai var atsevišķi pc ielikt ghz?"

Progress kā jau redzam ir. Līdz šim brīdim dogy ir noskaidrojis, ka PC Ghz papildus ielikt nevar, jāpērk lielāks procesors, kurā tie extra ghz ir jāliek iekšā.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...