doGY Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Man procesors ir 2.13 ghz, bet lai ietu labāk vajag vairāk. Kāda veida un uz kādām pazīmēm man ir jāskatās tas procesors ko gribu pirkt? Domāju 3 ghz varētu es ielikt ? man mātes plate pavilks ? or 2.8 vai kko tādu... un kas to var ielikt, jo es nemāku un kur nopirkt.... kkādu murgu es te sarakstīju ceru, ka sapratāt ... Sistēmas plates nosaukums ASRock P4Dual-915GL (2 PCI, 1 AGI8X, 1 AGI Express, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 http://www.asrock.com/mb/overview.ru.asp?M...al-915GL&s= Info uzgaju par matesplati, bet ar sadu socket baigi gruti atrast cpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Jap. Uz 478 socketu procesorus vairs neražo. Būs baigi jāmeklējās, lai atrastu. Man kaut kur mētājās 2,8Ghz s478, bet tas diemžēl ir brāķis un pārkarst. Pirmais Prescott modelis ar HT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 (edited) rembo ko tu tur muldi, P4 procesoru nav nemaz tik gruti no rokam dabut ar tiem 3.0ghz. parlasi velreiz - atbalsta Intel? Pentium 4/ Celeron procesorus. datuve.lv vel nesen redzeju tirgojam P4 procesorus. http://datuve.lv/forums/52742/Pentium_IV,_..._un_vel_sis_tas Edited August 3, 2008 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Nu ja no rokam tad, http://www.ss.lv/msg/lv/electronics/comput...wMHkljQVw=.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 (edited) n0r3ks jau izstāstīja, jāpērk arī jauna mātesplate, ja gribi kādu kruto procesoru. un btw, neskaties tik uz gigaherziem. 2.8 dualcore būs daudz labāks par Pentium D 3.2 ghz. editz: nu, es iesaku pirkt arī jaunu mātesplati. Ja grib taisīt upgreidu datoram, tad tas jādara ar prātu, nevis jānopērk P4 3ghz un ieejot, piemēram, TF2 domāt "Kāpēc man lādē serveri 4 minūtes?" Edited August 3, 2008 by icecube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 icecube manuprat si plate neatbalsta dualcore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted August 3, 2008 Author Report Share Posted August 3, 2008 es domāju tikai procesoru un viss .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupata Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Sveiks dogy. Nečakarē sev prātu. Paņem un pārdod to sapujušo kārbu .. Jēgas uzlabot nav nekādas .. Jo ieguvums būs max ~ 15 % ... Iemet ss.lv pa kkadi ~ 100 ls savējo un paņem jaunu. Asrock ALIVENF6G-GLAN || 25.22 Ls [ M79 ] AMD ATHLON X2 6000+ || 62.46 Ls [ M79 ] KINGMAX 2GB DDRII PC2-6400 DDR800 || 22.46 Ls [ M79 ] MODECOM PSU FEEL3 500W PFC CE 12CM FAN || 21.89 Ls [ M79 ] SAMSUNG F1 250GB 3.5\\\" SATA2 7200RPM 16MB || 26.46 Ls [ M79 ] GIGA-BYTE VGA 512MB GDDR3 PCIE16 HD4850 || 97.77 Ls [ M79 ] ------------------------------------------- Kopā : || 256.26 Ls Un ies tev visi jaunie geimuči ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 (edited) lupata, nu tu esi atradis detaļas. Mātesplate ir totāls sūds, rams brāķis, tāpat kā psu. Par procesoru arī neko labu nepateikšu, amd pēdējie mēģinājumi izveidot konkurēt spējīgu procesoru ir diezgan neveiksmīgi. Negribu gan te uzsākt intel v amd karu, bet tā tas ir. Labāk paņemt kvai e8400. Ja cenā iekļauj keisu, dvd r/w un karšu lasītāju, kas ir obligātas datora sastāvdaļas (pēdējo gan īsti nezinu), tad vari pierēķināt vēl ~50 latus. Edited August 3, 2008 by icecube Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupata Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Un ko tev tā mātesplate mainīs ? Galvenais , ka visi vajadzigie PORTI ir ... 6000 + nemaz daudz neatpaliek no 8400. Manupratr price performance labaks ir 6000 + ... Tapat ar sho procesoru tev ies visas speles uz augstako grafiku ... Saliec kko labaku par tik zemu summu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Lupata, ja padomātu kārtīgāk, tad saprastu, ka lētākais ne vienmēr ir tas labākais. Ej uz savu mīļo maksimu un tur tev būs lētāk. BTW, ko tu toreiz nepazvanīji? nomīzi vai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Kāds sakars procim ar grafiku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupata Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 moby lol ? es vnk biju aizņemts un nākamajā dienā vnk aizmirsu .. Ja tev vēl vajag rītdien varam kkad pa dienu saskrieties un es tev atdošu to cd .. 26074681 pazvani man savadak es aizmirsishu .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted August 3, 2008 Author Report Share Posted August 3, 2008 eu eu turpināsim manu tēmu, jo man vajag tikai cpu un viss. Ņemšu iphonu un dēļ spēlītēm man nevajkag jaunu pc.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupata Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 tad meklē Pentium 4 . Maksās ap ~ 10 - 20 ls .. boot.lv manuprat viens tadu pardeva .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 dogy es tev link iedevu, ap sakuma postiem ar p4 3ghz=20ls, ja vel nav nopardots Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Nekas personīgs, bet rekomendēju no dOgy jums turēties pa gabalu. Ja negribat sagandēt nervus. Čalim nav ne mazākās nojēgas, par jebkādiem elementārākajiem jebkuras komplektējošās daļas parametriem. Sorry, neuztver to kā apvainojumu, bet pirms tu ATKAL nolem kautko hz ko sev uzlabot - nu paskaties pašas elementārākās lietas... Procesori - taktsātrums/socketi/kodolu skaits RAM - taktsātrums/tips Mātesplate - kāds ir procesora sockets/kādu RAM tā atbalsta. Un tad nāc klajā ar domu jebko sev uzlabot - tad arī tu sapratīsi, vai tas tev vispār ir vajadzīgs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Surr doma laba, nav isteniba ko nidet forumos ja vispar galigi nekadas sajegas nav. Neiesaku tadejadi ari pasam no rokas pirkt, jo ka tu zinasi, ko tev pardod. A ielikt procesoru tiesam ir visvieglaka lieta, kas taja kaste ir, pat elementarak kaa mateni pieskruvet. Un pareizi ir, ka iesaka tev labak jaunu PC panemt. Man ir AMD, itka jau nav baigi sudigi - speluki iet, tikai nu var just, ka tikko saak spele riktigi zimet enviroment taa sitas Cpu sujas ne pa jokam un tam ir sakars gan ar atminu gan ar video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted August 4, 2008 Author Report Share Posted August 4, 2008 Tieši tā man nav ne mazākās nojautas par to surr precīzi vārdi tapēc pastasti kas man jādara.... man kompim ir 2.13 ghz man vajag vairāk un viss.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 šis augšējais ir tik stulbs posts. Ķipa man ir 30cm lineāls, es vispār nahuj nerubīju, kam tas lineāls domāts, bet man vajag 50cm. smadzenes tev vajag, ne procesoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Pēdējo reizi mēģināju atsaukties uz viņa aicinājumu palīdzēt viņam uzlabot datoru pagājušā gada oktobrī - tad uz pm atnāca lieliska vēstule "Atbildi lūdzu uz manu jautājumu topikā, vai var atsevišķi pc ielikt ghz?" Progress kā jau redzam ir. Līdz šim brīdim dogy ir noskaidrojis, ka PC Ghz papildus ielikt nevar, jāpērk lielāks procesors, kurā tie extra ghz ir jāliek iekšā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted August 4, 2008 Author Report Share Posted August 4, 2008 (edited) ja man neviens nevar normāli paskaidrot JO es nesūda nesaprotu tad varat slēgt ciet neviss mani nolikt Edited August 4, 2008 by doGY Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 becerigs gadijums Kurs negrib palasit ap sakumu 2 linkus iedotos, kur ~20ls cpu tadu kadu sim vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted August 4, 2008 Author Report Share Posted August 4, 2008 Es jau vakar aizsūtiju viņam zinu SUPERrembo btw... es nēsmu idiots .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now